- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.741
sizde kirazlar oldu bizde daha bezelye gibiler.. zaten kücücük bir agacimiz var o kirazlar olana kadar kuslar yiyip bitiriyor.kaydirigubbakcemile2
evet bizim de kuşlarımız yiyor ama o kadar bol ki hepimize yetiyor opuyorumnanaktan
kiraz memleketindeyiz ya yol da bile bitiyor ağaçlar.. silme kiraz tam bu zamanlar
ben de bayılırım kiraza zemuszemus
ohhhh ne güzel canım benim içinde bol bol ye kiraz kiraz hem tok tutucu bir meyvedir
tamam canım hepimiz için yiyecek kapasiteye sahibim kaydirigubbakcemile3
ben de sporuma devam ediyorum. şimdilik haftanın 4 günü yüzüyorum,en az 5 günü de cardio yapıyorum.karın -kalça hareketlerine başladım filan... aqua gym (suda yapılan aerobic) ve spinning yapmaya başlayacağım haftaya...pilates e 2 ay sonra blaşlamayı planlıyorum,biraz daha kilo verdikten sonra... diyetime gelince,çok ağır değil ama ekmeği çok az yiyorum,şeker kullanmıyorum asla, yemeğime koyduğum yağ çok az oluyor filan... bolca meyve sebze yiyorum,bir de yoğurt...
site olduğunu daha önce tahmin etmiştim ama yine de sorayım dedim boshayallersmile ne büyük sorumluluk üstündeki yaa.. babam da yaptı valla bi dönem ertesi dönem hemen çekildi.. Allah sana kolaylık versin olumunekankayizsmile
evet canım site ama çok sorunlu bir site.inanamıyacağın şeylerle uğraşıyorum şimdi anlatmaya kalksam bir kaç sayfa yazmam gerekir.bende çekilmek istiyorum ama zor gibi görünüyor.ben buralarda bir ilkim biliyomusun tek kadın yönetim kurulu başkanıyım.ilki başlattım burda.o yüzden herkesin gözü üzerimde hiç hata yapmamam gerekiyor.bide burası herkesin bildiği bir site .yani böyle işte ben evinde oturan çocuklarıyla haşır neşir bir kadınken şimdi böyle bir temponun içindeyim.ama bana en büyük faydası kilo verdirmesi oldu .herkese tavsiye ediyorum girin sizde böyle bir işe bakın nasıl kilo vereceksiniz diyorum.
selamlarrrrrrrr..
cumaya az kaldi haydi hayirlisi.. ben gecen hafta verdigim yerde olmak istiyorum en azindan..
cikolatam bencede cok saglikli bir diyet degil gülüm. ama baska türlü kurtulamiyacagim bu kilolardan.
allah saglik versin de hergün kilo kaybediyor insan tam bana göre birsey. az yiyerek zayifliyamadim cogu zaman üzerinede aldim daha yillardir.. dikkat etmeyi beceremiyorum az yemeyi bilmiyorum benim yapacagim böyle birsey.. oy benim bülbülüm kiyamazda ablasina..ŞenizŞeniz
az daha tatlisim 70li kilolara düseyim cok cok gevvsetecegim bu diyeti söz.
senarist en cok senin kilonu merak ediyorum seker..CADIARZU
ferihan bence güzel bir basari gösterecek bu hafta..
mersacigim kolay gelsin canim.
abinin evlenmesi okadar iyi olmuski.. onun icin en hayirlisida buydu zaten.. rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin. insallah cok cok iyi olur.:1hug:
reyhan ablam canım benim .ben seni çok özledim yaa.bu gün çeyiz serildi evi yerleştirildi çok güzel oldu herşey .ama tabi en önemlisi mutlu huzurlu olmaları.inşallah çok iyi olur ablacım.sen bu gidişle kloş etekle kalmıycan gibi geliyor bana minileride giyer gezersin gibi geliyor.hemde en beyazından.opuyorumnanaktan
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer mutluluğu bulur abin.
belki de yeğeninin gerçekten kötü bir amacı yoktur belki katılıp görmek istiyordur ya da en fazla annesine olanı biteni anlatmak istiyordur hemen kötü şeyler getirme aklına inşallah hayırlısıyla atlatrısınız düğünü
daha çok küçük kızlarınız ya bi de sbs falan gerildiler tabi ki bence yazın sıkı bir diyetle bu işi halleder seninki de meraklanma
saolasın tombilim.inşallah senin dediğin gibidir .ben boşuna panik yapıyorumdur ama korkuyorum bir oly çıkarsa diye.çocuklarada çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor iyce uykuyu kaybettim düşünmekten.herkes düğün heyecanında benim içimde ne fırtınalar kopuyor.ben neler düşünüyorum.
ah tombilim mervişimde kendini bir toparlasa o olgunluğa bir erişse o zaman kendi kendine bu işi çözecek ama daha oto kontrolü gelişmemiş.ben yanında olmadığım zamanlar ne bulursa yiyor ve çok tembel.çok hareketsiz.şimdi yüzmeye başladı bakalım inşallah faydası olur.
nerdesiniz yahu :sm_confused:
ben burdayımmmm...
iki ayda 25 kilo da sağlıksız mı olur ki CADIARZU haftada 2,5-3 kiloya geliyo
bence çok büyük hedef 25 kilo küçük hedeflerle ilerleki hayal kırıklığına uğrama.ama madem senin bir amacın var sen onu 15 kiloya çek .ve kendine güven bu artık benim yaşam biçimim de .ve yaptığın kaçamaklardan suçluluk duyup sakın pes etme.kaldığın yerden devam et asıl işin sırrı burda ben bunu keşfettim.eskiden en büyük hatam buydu.bir kere bozunca moralim bozulur ne var ne yoksa yemeye başlardım.artık bunu yapmıyorum bir gün kaçamakmı yaptım hemen telafi ediyorum zaten aldığım 2-3 kilo oturmamış oluyor ve onuda veriyorum.hep beraber başaracaz kızlar bu işi başka çaresi yokkk.
ablacım haftada iki kilo versem hiç durmadan bir ayda olurum diye düşünüyorum ama biliyorsun benim kilom sürekli duruyor inşallah hiç duraksama yapmazda istediğim gibi veriririm senaristciğime çok sevindim acelesini anlıyorum haklıda bende çabuk kilo vermek istiyorum benimde sevgilim annesiyle birlikte beni görmeye gelecek bu yaz bir iki aya kadar olur sanırım daha zamanı belli değil o zamana kadar hiç olmazsa 80 olsam sonrasında söz vs olabilir diye panik yapıyorum bende 80 olsam gersinden korkmuyorum açıkçası çünkü daha önce olmuştum ve çok yakışmıştı boyumda uzun olduğu için kilolu durmamıştım tabi asıl hedef 60 a kadar uzanıyor ama ona daha var sanırım yani ablacım illk hedef 89 bunuda bir ayda başarabilirsem benden mutlusu olmaz herhalde dualarını esirgeme lütfen sende istediğin kiloya varacaksın maşallah çok azimlisin bu azimle 77 nin altına bile düşersin opuyorumnanaktan
canım benim verirsin merak etme.metabolizman yavaşlarsa yürüyüşü arttır inanılmaz hızlandırıyor metabolizmayı.
diyeti aradim bulamadim.. ya ben cok beceriksizim ögrenemedim gitti.:1no2:
haklisin ferihancigim gitsinde kocaman bir kilo gitsin her hafta 4 paket tereyagini gözönüne getir her hafta gidecek karnindan kalcandan bacaklarindan sirtindan hemen ölcülerinide al her hafta karsilastir. fark inanilmaz..
2 ay önceki ile simdi arasinda belim 12 cm inceldi
kalcam 14
bacak üst baldir 7
alt baldir4 cm
aksam yattigim zaman ac yattigim zaman öyle mutlu oluyorumki bazen acaba hafta sonunda kac kilo olurum hesaplamalariyla mutluluktan uykularim kaciyor. gerci bunlari hepimiz yasiyoruz.yerimseniben
ben demiştim minileri çekecen diye.valla bize taş çıkartacan bu gidişle. seni örnek almamız lazım ..
ya ben de hiç kilo vermedim ama bacaklarım ikişer santim kalçam 4 santim incelmiş.. belim yani göbeğimin üstü 3 cm incelmiş.. göbeğimde bi numara yok her zamanki gibi :çok üzgünüm:
canım demekki doğru yoldasın sen yağ yakıyosun muhtemelen .ve kas oranın artıyodur kas yağdan ağır biliyosun aynı şeyi ben yaşadım inanılmaz inceldim ama kilom aynı .nerdeyse hayatımdan yağı çıkardım ve artık çok hareketli yaşıyorum sanın bunların etkisi.bence sende aynı durumdasın.bence bu daha büyük bir başarı.
çikolatam reyhan ablam yakaladım sizi ne var ne yok özledim ben sizi yaaaaa.
fıstıklar selammm..
nasılsınız bakalım.. mesajlara hiç göz atamıyacağım çok özür diliyrum..bir merhba diyeyim dedim... burada bu kez kısa kalacağım için vaktmi gelip burada harcayamıyorum kısa zamanda olsa yararlı olmaya uğraşıyorum.. ablam felaket derecede yorgun ve sinirleride yıpranmış halde çünkü...
arkadaşlar az önce ir görüşme yaptık dua edin nolursunuz ilk müşterilerimizi pazar günü sanırım alabileceğiz fiyatta anlaşılırsa bir diyaliz merkezi hasta yakınlarının konaklaması için geldi çünkü yuppiiiii...
hava aşırı sıcak ve çok nem var her an ter kan içindeyiz felaket offf...
birde şeyy buraya gelirken trende öyle bir yolculuk yaptım ki gülmekten öldüm.. be her zaman ki gibi hemen oturdum kahvemi ısmarladım kitabımı çıkardım saat akşam 8 di bindiğimde ... benimle aynı vagonda tam 40 tane bayan vardı eskişehire gezmeye gitmişler gurup olarak ve vagonda aralarında tek yabancı bendim :)) bunlar sohbet muhabbet derken gece yarısına yaklaşırken tef çıkardılar şakira kemerleri taktılar şarkılar türküler allahım dedim nerdeyim ben kimlerin arasına düştüm :))) benden biraz çekindiler önce rahatsız edermiyiz diye izin istediler bende dedim hiiiççççç sorun değil keyfinize bakın çok hoş bir gurupsunuz :)) ve böyle güzel bir yolculukta geldim....
ayyy moral verdiğiniz için teşekkür ederim ekmeği kesmek iyi fikir ama akşam evde yemekli misafirim vardı bissürü ekmek alındı ve yenmedi naapsamki ?spor salonuna geçen sene yine bu grupdayken gidiyordum ama bu sene bebeğimi bırakıp gidemiyorum eşimi biraz zorlasam da koşu bandı alsam iyi olacak aslında eğer almazsa akşam erken gelip bebeğe bakması gerekecek ben salondayken guclubacismileüzülme canım yaa :teselli: alışkanlıklardan kurtulmak biraz zaman alıyor malesef ama yavaş yavaş olacaktır abur cuburu tamamen kaldıramıyorsan azaltarak yersin biraz fazla hareket edersin ekmeği azaltırsın en azından alışma döneminde rahat edersin vaktin ve imkanın varsa spor salonu için çok iyi bir avantaj senin için iyi olur çokta kilon yoksa moralini bozma verirsin zamanla muhakkak kaydirigubbakcemile5
sanırım bunu bana yazmışsınız :) yarın hemen alayım inşallah bir paketi bir günde bitirmem:kedi:
ferihana şunu da eklemek isterim.. eğer abur cuburu kesemiyorsan kellogs k yı al çerez gibi ye hiçbişey eklemeden kaydirigubbakcemile3 can leblebi gibi güzel tadı var :jeyyar:
reyhan abla maaşallah yaaa sendeki azim bende olsa keşke sen mutlaka aklına koyduğun kiloya inersin 77 diyorsan o dur yani valla helal olsunalkisalkisalkissenarist bak hayatim sana samimi bir tavsiyede bulunayim.. böyle bir durumda ben kendi sahsima yapacagim tek sey olurdu. hemen yarindan itibaren protein diyetine basla.. iki hafta sürüyor. her kurala noktasina virgülüne kadar uy.. sadece 14 gün. bu 14 günün ardindan tahmini 7,5 kilo kaybedersin.. 97-98 kilolara inince gecirdigin iki hafta zorlugunuda düsünerek en azindan oldugun yerde kalmaya calisirsin . yani bu bende öyle oldu. iki kez yasadim bunu. ilkinde 22kilo verdim ama 7 ay sonra bosverip yine 92 kiloya kadar ciktim simdi tekrar ayni islemi yaptim yine izine kadar durmadan ilerliyecegim kismetse. ve demin verdigim 10 temmuz tarihinde 77 kilo olacagim sana ve burdaki herkese söz veriyorum. bir dene kendini düzene sok kaybedecegin tek sey istemedigin kilolarin olur..kaydirigubbakcemile5
süper bir yolculuk olmuş bana da bu sıralar öyle bir grup lazım kallisim ben olsam hiiiiç teklif beklemez ortalarına girer gerdan kıra kıra oynardım he heeeefıstıklar selammm..
nasılsınız bakalım.. mesajlara hiç göz atamıyacağım çok özür diliyrum..bir merhba diyeyim dedim... burada bu kez kısa kalacağım için vaktmi gelip burada harcayamıyorum kısa zamanda olsa yararlı olmaya uğraşıyorum.. ablam felaket derecede yorgun ve sinirleride yıpranmış halde çünkü...
arkadaşlar az önce ir görüşme yaptık dua edin nolursunuz ilk müşterilerimizi pazar günü sanırım alabileceğiz fiyatta anlaşılırsa bir diyaliz merkezi hasta yakınlarının konaklaması için geldi çünkü yuppiiiii...
hava aşırı sıcak ve çok nem var her an ter kan içindeyiz felaket offf...
birde şeyy buraya gelirken trende öyle bir yolculuk yaptım ki gülmekten öldüm.. be her zaman ki gibi hemen oturdum kahvemi ısmarladım kitabımı çıkardım saat akşam 8 di bindiğimde ... benimle aynı vagonda tam 40 tane bayan vardı eskişehire gezmeye gitmişler gurup olarak ve vagonda aralarında tek yabancı bendim :)) bunlar sohbet muhabbet derken gece yarısına yaklaşırken tef çıkardılar şakira kemerleri taktılar şarkılar türküler allahım dedim nerdeyim ben kimlerin arasına düştüm :))) benden biraz çekindiler önce rahatsız edermiyiz diye izin istediler bende dedim hiiiççççç sorun değil keyfinize bakın çok hoş bir gurupsunuz :)) ve böyle güzel bir yolculukta geldim....
sanırım bunu bana yazmışsınız :) yarın hemen alayım inşallah bir paketi bir günde bitirmem:kedi:
günaydın takımcığım bu haftaki kilom 97 biraz moralsiz oldum geçen haftaya göre sadece bir kilo gitmiş olsun ama reyhan ablamın dediğine katılıyorum bir kilo bile çok büyük bir şey ayda 5 kilo eder buda bir avantaj hepinizi öpüyorum canlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?