Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sizde kirazlar oldu bizde daha bezelye gibiler.. zaten kücücük bir agacimiz var o kirazlar olana kadar kuslar yiyip bitiriyor.kaydirigubbakcemile2

evet bizim de kuşlarımız yiyor ama o kadar bol ki hepimize yetiyor opuyorumnanaktan

kiraz memleketindeyiz ya yol da bile bitiyor ağaçlar.. silme kiraz tam bu zamanlar

ben de bayılırım kiraza zemuszemus

çikolatam canım seni kıskandım yaaaa.4 gün yüzüyorum demişsin şimdi havuzun karşısında oturuyorum .19 mayısta açtık havuzu ama daha ayağımı değiremedim suya.benim kızlar tadını çıkarıyor.mervede hergün en az 25 tur yüzüyor.sbs yi bir atlatsın bende onunla hergün sabah yüzecem .merveyede en az 40 tur yaptıracam.inşallah pazartesi bebişimle başlıycaz antremanlara.siteye spor aletleri yaptıriyim dedim havuzdan önce spor yapar sonrada yüzeriz diye ama çok maliyetli .yoksa mervişe ve kendime torpil yapacaktım.ama hala gündemimde genel kurulda sunacam oylamaya kabul olursa hemen yaptıracam.

sen böyle gidersen iğne iplik olursun canım benim.kendini nasıl iyi hissediyorsun dimi spor yapınca bide yüzmek spor gibi zorla yapılan bişey gelmiyor bana insanın zevk alarak yapması çok önemli gayret arkadaşım az kaldı başaracaz bu işi.

fıstıklar selammm..

nasılsınız bakalım.. mesajlara hiç göz atamıyacağım çok özür diliyrum..bir merhba diyeyim dedim... burada bu kez kısa kalacağım için vaktmi gelip burada harcayamıyorum kısa zamanda olsa yararlı olmaya uğraşıyorum.. ablam felaket derecede yorgun ve sinirleride yıpranmış halde çünkü...
arkadaşlar az önce ir görüşme yaptık dua edin nolursunuz ilk müşterilerimizi pazar günü sanırım alabileceğiz fiyatta anlaşılırsa bir diyaliz merkezi hasta yakınlarının konaklaması için geldi çünkü yuppiiiii...
hava aşırı sıcak ve çok nem var her an ter kan içindeyiz felaket offf...

birde şeyy buraya gelirken trende öyle bir yolculuk yaptım ki gülmekten öldüm.. be her zaman ki gibi hemen oturdum kahvemi ısmarladım kitabımı çıkardım saat akşam 8 di bindiğimde ... benimle aynı vagonda tam 40 tane bayan vardı eskişehire gezmeye gitmişler gurup olarak ve vagonda aralarında tek yabancı bendim :)) bunlar sohbet muhabbet derken gece yarısına yaklaşırken tef çıkardılar şakira kemerleri taktılar şarkılar türküler allahım dedim nerdeyim ben kimlerin arasına düştüm :))) benden biraz çekindiler önce rahatsız edermiyiz diye izin istediler bende dedim hiiiççççç sorun değil keyfinize bakın çok hoş bir gurupsunuz :)) ve böyle güzel bir yolculukta geldim....

çikolatam reyhan ablam yakaladım sizi ne var ne yok özledim ben sizi yaaaaa.

mersacigim bende seni özlüyorum canim. ama bukadar telasin arasinda yinede iyi vakit buluyorsun canim cok hirpalama kendini site icin herkesi birden mutlu edemezsin dir dir edenler mutlaka olacaktir..
valla mersacigim ya bellimi olur bir bakarsin girivermisim etegimin icine hemde en beyazina.delikafaduldendelikafadulden

ay canim sakin kacirmayin öyle daimi müsterileri.. insallah fiyatta anlasirsiniz hayirlisi olur insLLAH.. burdada felaket bir soguk var valla hic normal degil..
ne güzel eglenerek gelmissin iste iki göbekte sen atsaydin kallisim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selamlar
oğlumu uyuttum geldim bu aralar sıcaklardanmı bilmem çok uyanıyor geceleri gündüz uykusu zaten iyice kısaldı
ayyy moral verdiğiniz için teşekkür ederim ekmeği kesmek iyi fikir ama akşam evde yemekli misafirim vardı bissürü ekmek alındı ve yenmedi naapsamki ?spor salonuna geçen sene yine bu grupdayken gidiyordum ama bu sene bebeğimi bırakıp gidemiyorum eşimi biraz zorlasam da koşu bandı alsam iyi olacak aslında eğer almazsa akşam erken gelip bebeğe bakması gerekecek ben salondayken guclubacismile

ferihana şunu da eklemek isterim.. eğer abur cuburu kesemiyorsan kellogs k yı al çerez gibi ye hiçbişey eklemeden kaydirigubbakcemile3 can leblebi gibi güzel tadı var :jeyyar:
sanırım bunu bana yazmışsınız :) yarın hemen alayım inşallah bir paketi bir günde bitirmem:kedi:

reyhan abla maaşallah yaaa sendeki azim bende olsa keşke sen mutlaka aklına koyduğun kiloya inersin 77 diyorsan o dur yani valla helal olsunalkisalkisalkis

süper bir yolculuk olmuş bana da bu sıralar öyle bir grup lazım kallisim ben olsam hiiiiç teklif beklemez ortalarına girer gerdan kıra kıra oynardım he heeee
yemeğe misafir almanın en kötü tarafı yetmezse korkusundan herşeyi bol yapıp 2-3 gün de kalanları bitirmeye çalışmak yarın temizlik günüm umarım kadın bunca işi 1günde bitirebilir çünkü bu hafta sonu çok önemli

kızlar beni bu hafta saymayın noolur haftaya inşallah bende başlarım dirhem dirhem de olsa vermeye
bu arada sizleri okudukça nasıl hırslanıyorum hepinizi tebrik ederim harika bir grup olmuşsunuz kaydirigubbakcemile5

slm ii geceler
nasılsınız
kalliste inş. hyr müşterileriniz olu
senerist bozma moralini gidicek bu kilolar
mersacım ha gayret sen de yüz biraz bak gör nasıl farkedicek
bende istiyorum yüzme bakalım ayarlayabilirsem
reyhan abla maş. sende çok kararlı diyet yapıyosun daarısı başımıza
bu gün sabah yeşil fasulye
öğlen 1 salatalık
akşamüstü biraz yanlışlıklar oldu yazmıycam
kimsenin motivasyonunu bozmaya hakkım yok
akşam 3 4 kaşık pilav az haşlama et
5 6 üçgen karpuz
az bitter çikolata
bu kadar bakalım yarın nasıl çıkcak kilom
kallistecim sabah giremezsem 84 yazarsın olurmu benim kilomu da
tşkler..

sanırım bunu bana yazmışsınız :) yarın hemen alayım inşallah bir paketi bir günde bitirmem:kedi:

umarım bitirmezsin olumunekankayizsmile

toplam paket kalorisini bilmiyorum ama iş yerinde ya da akşam dizi izlerken birer avuç yiyorum ben bazen.. tok tutuyo.. sütle yiyemiyorum zaten onu ben.. o yüzden öyle yiyorum.. yanında da hep kakaolu süt içerim.. hatta bugünümü de öyle geçirme niyetindeyim..

sabah light sanviçimi yedim (kepek ekm. içine domates salatalık yağsız peynir ince dilim kaşar)

günün geri kalanını süt ve kellogs ile geçirmeyi planlıyorum.. daha çok çiğ sebzeler balık tavuk süt yumurta meyve ağırlıklı beslenmeye karar verdim.. evde kahvaltı edemezsem de (ki hiç edemiyorum bu aralar ne hikmetse) burada light sanviç alıp yiyorum..

daha kiloda bi oynama yok

bugün ayın 4 ü.. 3 gün olmuş bu 4. günüm..

günaydın kızlar
kilom aynı sinir oldum kaç haftadır oynama yok ama en azından almadığıma seviniyorum inşallah haftaya güzel bir sonuç alırım kallistecim çok üzgünüm bu hafta listeye bir katkım olmadı yine öpüyorum sizleri işlerimi toparlayım uğrarım ben yine

Merhaba kızlar, ben 13. Takımdan geldim... Yani krdeş takımınız ))Kilolarınızı yazarsanız listenizi hazırlarım. Galiba kallisimin programı biraz yoğun. Ona yardımcı olalım ))

günaydın takımcığım bu haftaki kilom 97 biraz moralsiz oldum geçen haftaya göre sadece bir kilo gitmiş olsun ama reyhan ablamın dediğine katılıyorum bir kilo bile çok büyük bir şey ayda 5 kilo eder buda bir avantaj hepinizi öpüyorum canlarım :))

günaydinlarrrrrrrrr.
aebenim sanada hayirli mutlu cumalar tatlimmmmmmŞeniz
tombis kilo verememis senarist kilo verememis.. hic degilse üstüne almamissiniz buda cok önemli.yerimseniben
balli zaten listeye girmiyor bu hafta.
ferihan nerelerde o vermistir kilo mutlaKA:Saruboceq::Saruboceq:
ben 600 gr vermis 80,8 kilo olmusum. gecen hafta nerdeyse 3 kilo fazlam vardi o gitmis birde 600gr üstüne fena degil.. ya ben ne zaman inecegim 70li kilolaraaa
nachtigal güzelim cok tesekkürler. arkadaslar görüp yazarlar kilolarini.. ben listede degilim öylesine yaziyorum yani disardan katiliyorum.Şeniz

cok güzel bir kilo ferihancigim insallah birdaha hayat boyu gelmez.. sen bir kiloyu yolladinya senden mutlusu yok. aza kanaat getir 7000 kalori az yemissin tebriklera.s.
ve kocaman masallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…