- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.021
Hahaaa gececi arkadaşım diycem ama okul sebebiyle bizde erken kalktığımız için erkenden uykum geliyor. Hiç hoş değil
Ayy Fancycim keyif moduna erken girdik dün gece.Ammannnn hedefcim kaçmışsınuyuyun uyuyun
Vergiye gelince aldığımız nefese dahi vergi kesecekler korkuyorum. Bak araç vergilerine %40 zam geliyormuş yılbaşından sonra%40 nedir yaaaaaa!!!
Taksit taksit cevap yazıyorum bende yaaaa. Valla bakıcıya hiç bırakmadım bırakmam da. Ne bileyim eşimde söyledi ama içime sinmedi. Çok küçükler dahaaaa.
Günaydın kızlar
Güzel bir cuma olsun bugün. Sonrasında da kilolar için yeni hedefler için güzel bir hafta bizi bekliyor olsun.
hedef38beden tatlım sen uyuyorsundur daha sakın artı gelme sana büyük ceza gelir haberin olsun bak takım gayet güzel analiz notunumuz yükseltmemiz lazım
Kızım 4,5 oğlum 1,5. İkisi de aralıkta yeni yaşlarına girecekler.Ayy Fancycim keyif moduna erken girdik dün gece.
Her gece ya yabancı dizi, anime, film ya da sevdiğimiz bir kaç Youtube kanalı var onları izliyoruz.
Dün acayip yorgun olunca saat 2'de uyumuştum.
Sorma şekerim.
Önceden ne kazanırsak yarısı bize yarısı devleteydi. Kardeş payı yapıyorduk.
Artık 2 devlete, 1 bize olacak ne yapalım.
Kaç yaşındaydı seninkiler şekerim?
Evet ya hadi yeni hedefleri koyalım da gitmeye başlasın kilolar.
Kaptanım geldimmm.
Ekstra bir katkı yapamıyorum ne yazık ki ama o yediğim dünyaları halletmişim en azından.
Ne biliyim uzun zamandır şişkinligimin geçmedi yani bayramdan dondugumden beri. Teselli işte benimkideÇoban salatayı napıcazsoğan da var onda. Hahahaaaa. Ya ben inanmıyorum böyle şeylere tatlım ne olur yanlış anlama. Herşeyden azar azar yenilince hiçbişicik olmaz. Yine de bir dene bakalım.
Kızım 4,5 oğlum 1,5. İkisi de aralıkta yeni yaşlarına girecekler.
Yani alışmışiz ikisini beraber yemeye,Ya öyle bir dünya mümkün mü ki sabah kahvaltıda illa ki ikisini aynı anda yiyoruz
Yalnız domatese de salatalığa da bahane bulduk ya korkulur bizdenNe biliyim uzun zamandır şişkinligimin geçmedi yani bayramdan dondugumden beri. Teselli işte benimkide
Listeyi tutmaya başlıyorum Haticecimmmamandegan etmek istersen sana engel olmam
Süpermiş canımBugünkü menüm
Sabah; 1 yeşil elma, salatalık, 1 limon, 1 dilim zencefil maydanoz sıkarak içtim
Ara; 3 dilim hindi füme 2 dilim az yağlı peynir.
Öğlen 1 kepçe çorba, 3 köfte, 1 yağsız yoğurt
Ara; 2 dilim ananas
Akşam ; kabak yemeği yapmaya üşeniyorum fırına 1-2 kabak atabilirim
3 litre su
2 kupa hibiskus, 2 kupa yeşil çay
45 dakika yürüyüş
Teşekkürler canımSüpermiş canım
Karışmış yoğurtTeşekkürler canım
Senin menü nasıldı?
Tüm menüyü alsak mı acaba :)Karışmış yoğurt
Akşam menüsü mecburen öyle olmuş ama en azından çorba unsuzmuş. Suyun çok az olmuş canım, zaten ödem tutuyorsun su az içince daha çok olabilir ödeminUzun zamandır bende menü paylaşmıyordum. Hadi bir menü paylaşayım. Dünkü menü
Sabah peynirli domatesli sandiviç
2 tane etli biber dolması
1 küçük kase pulbiberli yoğurt
Salata
3tane kuru kayısı
2tane dolma (önceki günden kaldığı için mecburen aynı öğün oldu)
Domates salatası
1 kepçe tavuk çorbası unsuz
1lt su
Güzel menü canım afiyet olsun, pilates de iyi gelecektir tebrikler.Bugünkü menü
Domates ve peynirli sandiviç
Tavuk döner salata
10 tane kuru siyah üzüm
Akşama da zayıflatan yogurt (yulaf yeşil elma yoğurt zerdeçal chia tarçın karabiber pulbiber karışımı)
nilsub doğrumu yazdım ortim.
Şimdilik 1lt su. Evde devam edeceğim.
Bu akşam biraz pilates yapacağım. Fibromiyaljim azdı. Bugün hava çok soğuktu dondum. Hareket iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?