- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.181
Tamam o iş bende :) çok güzel bir hafta geçireceğiz beraberce :)Diyemedim sen anladın, istenmez mi
Amin canım, inşallah. Kız Doğum iznin tam yaz tatiline denk geliyo ya? Hayırlısı gerçi vakit ayarlanmıyor ama.
Ben de demiştim, doğum izni boşa gidiyor.
Hatice cim aslında kaptanlar altında toplanmak sembolik herkes kendi bulunduğu yerdeki kişilerle yakından ilgilenip birbirini motive edebilir diye düşünüyordum ben. Sanki bu algılarımızı açıp diğer kişileri de takibe başlamamızı sağlayacaktır diye düşündüm.
Ona göre yaz bitti kış geldi otur evdenilsub nilgüş haftalık hedefini ben koydum şekercim 79.9 79 görülecek ona göre
sana güveniyorum
zaten: 'benim bitmeyen tatillerim' yüzünden kilo veremedin(gözümden kaçtı sanma )
Senin için basit bir hedefl. Sen ki tatlı krizini peynirle zeytinle aşmış, dün 50 dakika eliptik yapmış kadınsın :)Ona göre yaz bitti kış geldi otur evde
Canım hayırlı olsun bebişin:)Tabi canim. Her türlü güzel motive oluruz
Dimi Denizciğim bir sen anlıyorsun beni diğerleri kara listedeSenin için basit bir hedefl. Sen ki tatlı krizini peynirle zeytinle aşmış, dün 50 dakika eliptik yapmış kadınsın :)
Canım hayırlı olsun bebişin:)
Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Belki çocukları bırakacak yer bulamamışlardır hedefcim. Bizde de aynı sıkıntılar oluyor çünküOyy, pek minnaklarmış gerçekten Fancycim.
Zaten sanırım her şeyi de beraber yapabiliyorsunuz, sorun yoktur.
Birkaç ay önce maç izlemeye girmiştik bir yere.
Alkollü bir yer ama hop hop bir yer değil. Sakin ve düzgün bir yer.
Masanın birisinde 3-4 yaşlarında 2 çocuk vardı aileleri ile beraber.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış ne düşüneceğimi bilememiştim ama baya ilgimi çekmişti.
İlk kez öyle bir yerde küçük çocuk gördüm.
Oki canımCanim sen devam etŞu sıra meşgulum biraz
Buralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
hedef38beden geçmiş olsun canim
@moni doğum günün kutlu olsun
Günaydın kızlar
Bu gün evde hafif bir kuğu gibi sekeceğimi gösteren güzel bir tartı fotoğrafı atayım.
Moni cim ben haftaya cuma sehir disinda olacagim malum tedavi bitti tam iyilesemesem de seyahatler basliyor ben ctesi tartilirim artik hedefim 72.9
Benimle salı-çarşamba-Perşembe Deniz detoksu yapacak olan var mı?fancynancy
@0zlem de isteyebilir canım
Bu grubu ben takip edeyim mi günlük? İster misiniz?
Belki çocukları bırakacak yer bulamamışlardır hedefcim. Bizde de aynı sıkıntılar oluyor çünkü
Bizim de öyle bir durumumuz vardı. Kuzenimin Doğum günüydü yeğenim 2 yaşındaydı. Annesi ile sorun yaşadık o gün, kutlamayı gereksiz buldu; biz de çocuğu da bırakmayıp Kadıköy’e barlar sokağına gittik. Önce oturdu, sonra sokağı bir baştan bir başa dolaştı koştu eğlendi sonra da arabasında uyudu :) bir fotoğrafımız var o günden ben çok seviyorum :)Belki çocukları bırakacak yer bulamamışlardır hedefcim. Bizde de aynı sıkıntılar oluyor çünkü
Hedefçim sen de yapacak mısın bu detoksu bak listeyi ekliyorum bir inceleTeşekkür ederim şekerim.
Aaa, moniciğimin doğum günü mü?
İyi ki doğdun monicim. Her yaşadığın sene bir öncekinden daha güzel olsun.
Denizcim, herkesin ilk dikkatini çeken çoraplar olmuş.
Aynen benim de öyle.
Kaptanım iş seyahati mi keyfi mi?
Ben varımmmm.
Ama listeyi tekrar bir atabilir miyiz? Eksik varsa tamamlayayım.
Gayet güzel olur şekerim.
Olabilir Fancycim.
Beni rahatsız etmedi şahsen.
Aslında hoşuma da gitti. Ne güzel çocuklarla da hayatlarına devam ediyorlar diye ama bir taraftan acaba çocuklar için uygun bir yer mi bilemedim. Kafam karıştı.
Baş ağrın nasıl oldu peki ?Dün baş ağrısından nasıl yorulduysam 11.30'a kadar uyumuşum.
Ona da eşim uyandırmasa daha uyuyordum.
Kahvaltıyı da hazırlamış.
Kahvaltı tamam oldu. Bir de kahve içip 17 civarına kadar çalışacağım.
Akşam da maç var, onu izleyeceğiz bakalım.
Umarım herkes için çok çok güzel bir gün olur.
Sen şimdi wendi, Ozlem ve fancy'i mi takip ediyorsun Denizcim? Grup oldunuz mu? Ona göre kalanları eşleştireyim :)@0zlem de isteyebilir canım
Bu grubu ben takip edeyim mi günlük? İster misiniz?
detoksçular ve ben bir grup olalım bu hafta istersen, diğer grupları da kalanlardan oluşturalım canım.Sen şimdi wendi, Ozlem ve fancy'i mi takip ediyorsun Denizcim? Grup oldunuz mu? Ona göre kalanları eşleştireyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?