Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim guzel fikir haftasonu benim yogunlugum az sonra baslayacak pazartesi detaylandirsak ya da siz yapsaniz

Monicim su bakanı ödem atıcılar, çaylar için de yetkili olsun değil mi ?

Saçma gelebilir belki ama aklıma ilk gelenler;
-motivasyon bakanlığı
-Tatile çıkanların kopmaması için, tatilde kilo kontrol bakanlığı

Evet güzel fikir gerçekten. Kaptanların yarışması da iyiymis daha önce denemedigimiz bir sey :) ama Ozge yogun galiba pek giremeyebiliyor, haksızlık olmasın sizi eșleştirelim en iyisi :)
Menü bakani: wendy
Ceza bakani: morordek
Su bakani: dennisgo

Benim fikrim
Evet benden anca ceza bakanı olur
Bu önerileri ben de destekliyorum

Bu detoks sanki benim için yazılmış, hiç yarı yolda bırakmıyor beni :) bu kez yapma nedenim kaçmak krizlerini kesmekti, o konuda da çok işe yaradı..

Ben salı/Çarş/Perşembe yapayım diyorum, destek olursun dimi bana :)

Inşallah almamalmam. Eşim habire yedirmeye çalışıyor. Artık ,yeter, dedim.Faydasi olmayacak şeyleri yemenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Sen ve wendy varsınız sanirim sırada

İnşallah canım zamanı gelsin sağlıkla olsun inşallah :)

Menü bakani: wendy
Ceza bakani: morordek
Su bakani: dennisgo

Benim fikrim

Ay canım onore ettin beni, denizde ne ile ne gider ne zaman ne yenmeli bilgisi var ben onu bakan yapalım yardımcısı olurum dicektim.

Eğer takım üçe bölünecekse takımların kaptanları aynı zamanda bakan olmasın bence. Fazla sorumluluk demek ki bu da yorucu olabilir. Herkesin bir görevi olursa grup bilinci daha iyi yerleşir. Örneğin, morordek bir grubun kaptanı olacaksa ceza bakanı başka bir arkadaş olsun.
Benimki sadece bir öneri

Inşallah canim ikinci bebeğin de tez zamanda gelsigelsin
O zaman su bakanı sen, menü bakanı dennisgo

Hatice cim aslında kaptanlar altında toplanmak sembolik herkes kendi bulunduğu yerdeki kişilerle yakından ilgilenip birbirini motive edebilir diye düşünüyordum ben. Sanki bu algılarımızı açıp diğer kişileri de takibe başlamamızı sağlayacaktır diye düşündüm.

Olurum canım. Ödem için o günler gayet ideal, sonra da etkisi devam edecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…