Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaman öyle çabuk geçiyor ki canım.. bir bakmışsın ki sen de 6 lardasın. Bu ne uçuk bir hayal,ne de imkansız bir şey çok iyi gidiyorsun.sadece yolun biraz daha uzunmuş. Fakat ben şöyle bir şeye inanıyorum; yol uzadığında başarı hikayeleri de çoğaldığı için motivasyon daha iyi oluyor. Yani bana göre 30 kilo vermek 5 kilo vermekten daha kolay. 5 kilo verecek kişi motive olana kadar 30 kilo verecek kişi 10 kilo veriyor zaten :)

Tesekkurler

Çok sağol Denizciğim bende dikkat edeceğim.

Tamam canım bir sopamız eksikli. Yemediğimiz birşey kalmasın. Ama diyetse yerim bak. Kalorili şeyleri yemiyoruz

Canım çok iyi gidiyorsunAynı anda başladık. Ben 4kilo verdim , sen 12kilo
oynakbasi34 bak işte tam da bu durumdan bahsediyorum. T turkcedersidefterimcom nin de motivasyonu çok yüksek.. daha yukarından gelen, çok kilo veren kişilerin çok gaza geldikleri için daha iyi sonuçlar aldığını düşünüyorum ben. Psikolojik birşey sonuçta. onun için takımımızın çok kilo vermesi gereken kişileri hiç üzülmesin kendileri için fırsata çevirsin bence.
T turkcedersidefterimcom sen de şöyle güzel bir hamilelik ve sonrasında anneliği tat sonra kaldığın yerden devam edeceksin canım

İlk bir kaç ay hiç almadan bile geçirebilirsin canım. Yeter ki düzenli ve protein ağırlıklı ye :)

Inşallah almamalmam. Eşim habire yedirmeye çalışıyor. Artık ,yeter, dedim.Faydasi olmayacak şeyleri yemenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Sen ve @wendigo varsınız sanirim sırada

Cansın Banuş

Inşallah almamalmam. Eşim habire yedirmeye çalışıyor. Artık ,yeter, dedim.Faydasi olmayacak şeyleri yemenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Sen ve @wendigo varsınız sanirim sırada
Evet sıradan çıkamadım ben bir türlü.. ama diğer herşey gibi o da zamanını bekliyor bence :)

günaydın kelebeklerim
ben bugün yalova yolcusuyum eşimin ailesinde nişan var oraya gidiyoruz öğlenden sonra çıkıp yarın akşama doğru döneriz sanırımdüzenimi bozmak istemiyordum ama mecburen ucundan da olsa aksayacak,yarın da doğum günümidare edicez artık şu iki günü
çok geçmiş olsun canım
Buralardayim canim. Hamileyim Aranizdayim yine.
harika bir haber tebrik ederim,rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
moni doğum günün kutlu olsun
çok teşekkür ederim canımcım
Afiyetle yiyin kaptanım şifa olsun
yine harikasın denizim

Tesekkurler

Tamam canım bir sopamız eksikli. Yemediğimiz birşey kalmasın. Ama diyetse yerim bak. Kalorili şeyleri yemiyoruz
Deniz'in dediği gibi zero sopa sizinki
Ilk 3 ay zaten senin depoların ona hayli hayli yetecek ekstra kalori almana gerek yok :)
Evet sıradan çıkamadım ben bir türlü.. ama diğer herşey gibi o da zamanını bekliyor bence :)
Her şeyin zamanı var canım, hayırlısıyla gelsin :)

Evet bu kez unutmadım. O kadar soğuk ki bir de tartının bulunduğu yerde fayans ayacıklarım dondu o kısa sürede :)
Canim yaa kiyamam
Benim niyetim eger 1 kase yersem ana ogun yerine olcak canim niyetim o

Son düzenleme:
Haftalık hedeflerimizi koyuyoruz ve bu hafta o hedeflere ulaşarak derecemizi tazeleyeceğiz. İşi baştan sıkı tutmak, listede ya da liste dışı tüm takımımızın güzel sonuçlar alması için kimler kimleri yakınen izleyecek, ensesinde boza pişirecek :) şaka bir yana, benim önerim birimimizi yakından takip edeceğimiz gruplar yapalım. Ya da kaptan ve kaptan yardımcıları altında üçe bölünelim , bize zopaaa atan ama bizi çok seven kaptanlarımız yarışsın :) ne bileyim ben ama değişik birşeyler yapalım canlarımmm

toplight , morordek inatettimolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…