- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.141
Zaman öyle çabuk geçiyor ki canım.. bir bakmışsın ki sen de 6 lardasın. Bu ne uçuk bir hayal,ne de imkansız bir şey çok iyi gidiyorsun.sadece yolun biraz daha uzunmuş. Fakat ben şöyle bir şeye inanıyorum; yol uzadığında başarı hikayeleri de çoğaldığı için motivasyon daha iyi oluyor. Yani bana göre 30 kilo vermek 5 kilo vermekten daha kolay. 5 kilo verecek kişi motive olana kadar 30 kilo verecek kişi 10 kilo veriyor zaten :)Gözünüz aydın canımRabbim sağlıkla hayırlı şekilde kucağınıza almayı da nasıl etsin inşallah...aminnnn
Valla ben artık etrafımdakileri bak sıkı tut yoksa geçerim seni diye tehdit ediyorum ona göre
Sen verde ben peşinden gelsemde olur kuzuyeterki sağlıklı kilolara düşelim
Bende normalde resmen kazanla yapıyordum desem yeridirbütün apartmana dağıtıyordum ( 27 daire ) onun haricinde eşimin iş yerine de gönderiyordum ve yinede bir okadar da eve kalıyordu nasıl gözüm doymuyorsa abartıyordum miktarı ama bu sene yaparsam çok az yaparım apartmandakilere dağıtacak kadar olsun eve 3 - 4 kase kalsa yeter bakalım geçen sene 1 kase yemiştim ama bu sefer yemeyi düşünmüyorum gerçi çok severim ama şu an bana zarar okadar emek veriyorum yazık günah
Nasılsa bir sonraki sene hedefime ulaştıktan sonra çok az da olsa yiyebilirimadını biliyorum sonuçta
Canım tebrik ederim inşallah pazartesi 5li rakamları bile ucundan görebilirsin Gerçi daha çok var ama darısı benimde başıma ....Aminnnnnnn
Gözünüz aydın canımRabbim sağlıkla hayırlı şekilde kucağınıza almayı da nasıl etsin inşallah...aminnnn
Valla ben artık etrafımdakileri bak sıkı tut yoksa geçerim seni diye tehdit ediyorum ona göre
Bende normalde resmen kazanla yapıyordum desem yeridirbütün apartmana dağıtıyordum ( 27 daire ) onun haricinde eşimin iş yerine de gönderiyordum ve yinede bir okadar da eve kalıyordu nasıl gözüm doymuyorsa abartıyordum miktarı ama bu sene yaparsam çok az yaparım apartmandakilere dağıtacak kadar olsun eve 3 - 4 kase kalsa yeter bakalım geçen sene 1 kase yemiştim ama bu sefer yemeyi düşünmüyorum gerçi çok severim ama şu an bana zarar okadar emek veriyorum yazık günah
Nasılsa bir sonraki sene hedefime ulaştıktan sonra çok az da olsa yiyebilirimadını biliyorum sonuçta
Canım tebrik ederim inşallah pazartesi 5li rakamları bile ucundan görebilirsin Gerçi daha çok var ama darısı benimde başıma ....Aminnnnnnn
İlk bir kaç ay hiç almadan bile geçirebilirsin canım. Yeter ki düzenli ve protein ağırlıklı ye :)Teşekkürler canimEvet fazla kilo almak istemiyorum.
Çok sağol Denizciğim bende dikkat edeceğim.Ben de izninle,onu yerken neyi eksik yiyeceğimizi yazayım. 1 kase aşure 2 dilim ekmek derler dönüşüm listelerinde. Ama tabii tatlandırıcı ile yapmadığımız için bence o gün 1 meyve de eksik yemeliyiz . Olabildiğince günün erken saatlerinde yersek de daha iyi olacaktır.
Tamam canım bir sopamız eksikli. Yemediğimiz birşey kalmasın. Ama diyetse yerim bak. Kalorili şeyleri yemiyoruzGünaydın
Yaaaa cok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallahMayıs ya da Haziranda doğacak sanırım :)
Ben hamileyken haftalık kilo alışımı takip ederdim burda, sen de öyle yap canım :)
Peki o zaman ama sıkı yönetim ilan ettigim icin en ufak şeye bile sopamı göstereceğim artık :)
Canım çok iyi gidiyorsunAynı anda başladık. Ben 4kilo verdim , sen 12kilo
İlk bir kaç ay hiç almadan bile geçirebilirsin canım. Yeter ki düzenli ve protein ağırlıklı ye :)
Cansın BanuşGözünüz aydın canımRabbim sağlıkla hayırlı şekilde kucağınıza almayı da nasıl etsin inşallah...aminnnn
Sana verilen ceza, zero sopa Ayşe cim :)))Tamam canım bir sopamız eksikli. Yemediğimiz birşey kalmasın. Ama diyetse yerim bak. Kalorili şeyleri yemiyoruz
Evet sıradan çıkamadım ben bir türlü.. ama diğer herşey gibi o da zamanını bekliyor bence :)Inşallah almamalmam. Eşim habire yedirmeye çalışıyor. Artık ,yeter, dedim.Faydasi olmayacak şeyleri yemenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Sen ve @wendigo varsınız sanirim sırada
çok geçmiş olsun canımNe yazık ki tanıdığım bir ağrı canım.
Migrenim var ve belli aralıklarla bu ağrıyı yaşıyorum.
Biberiye, duş, kahve, nane yağı, su, maden suyu ve masaj bir tık rahatlatanlar ama ne çoğu zaman yeni gün olmadan (kimi zaman 2-3 günde sürüyor ama bu seferki sürmeyecek gibi hissettiriyor.) geçmiyor.
O nedenle sakince günü bitirmeye çalışıyorum.
harika bir haber tebrik ederim,rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallahBuralardayim canim. HamileyimAranizdayim yine.
çok teşekkür ederim canımcım
Afiyetle yiyin kaptanım şifa olsunKizlar malum muharrem ayi geldi daha once de yazmistim ben asure yapmaya basladim su an ocakta kayniyor bu sene herseneden daha az yaptim isyerine komsulara esimin isyerine gidince bana 1 kase ya duser ya dusmez sizlere de 1 kase izin var ona gore haftasonu kacamaginiz o olsun
yine harikasın denizimBen de izninle,onu yerken neyi eksik yiyeceğimizi yazayım. 1 kase aşure 2 dilim ekmek derler dönüşüm listelerinde. Ama tabii tatlandırıcı ile yapmadığımız için bence o gün 1 meyve de eksik yemeliyiz . Olabildiğince günün erken saatlerinde yersek de daha iyi olacaktır.
Evet sıradan çıkamadım ben bir türlü.. ama diğer herşey gibi o da zamanını bekliyor bence :)
günaydın kelebeklerim
ben bugün yalova yolcusuyum eşimin ailesinde nişan var oraya gidiyoruz öğlenden sonra çıkıp yarın akşama doğru döneriz sanırımdüzenimi bozmak istemiyordum ama mecburen ucundan da olsa aksayacak,yarın da doğum günüm idare edicez artık şu iki günü
çok geçmiş olsun canım
harika bir haber tebrik ederim,rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canımcım
Afiyetle yiyin kaptanım şifa olsun
yine harikasın denizim
Deniz'in dediği gibi zero sopa sizinkiTamam canım bir sopamız eksikli. Yemediğimiz birşey kalmasın. Ama diyetse yerim bak. Kalorili şeyleri yemiyoruz
Ilk 3 ay zaten senin depoların ona hayli hayli yetecek ekstra kalori almana gerek yok :)Inşallah almamalmam. Eşim habire yedirmeye çalışıyor. Artık ,yeter, dedim.Faydasi olmayacak şeyleri yemenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Sen ve @wendigo varsınız sanirim sırada
Her şeyin zamanı var canım, hayırlısıyla gelsin :)Evet sıradan çıkamadım ben bir türlü.. ama diğer herşey gibi o da zamanını bekliyor bence :)
Canim yaa kiyamamEvet bu kez unutmadım. O kadar soğuk ki bir de tartının bulunduğu yerde fayans ayacıklarım dondu o kısa sürede :)
Benim niyetim eger 1 kase yersem ana ogun yerine olcak canim niyetim oBen de izninle,onu yerken neyi eksik yiyeceğimizi yazayım. 1 kase aşure 2 dilim ekmek derler dönüşüm listelerinde. Ama tabii tatlandırıcı ile yapmadığımız için bence o gün 1 meyve de eksik yemeliyiz . Olabildiğince günün erken saatlerinde yersek de daha iyi olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?