Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar takımı 3 gruba ayırdım. Herkesin bir lideri var, takip asıl o kişide olacak ama herkes kendi grubundan sorumlu. Cuma günü duruma bakacağız hangi grup ne kadar başarılı olmuş :)

dennisgo önderliğinde detoksçular: fancynancy @wendigo 0zlem
moni önderliğinde: lydznp nilsub hedef38beden
morordek önderliğinde: servey kaanin annesi Dirilisci hatun (tatildeydi sanırım bu hafta katılım gösteremeyebilir) T turkcedersidefterimcom (tabi ki senden kg vermeni istemiyoruz ama minimum seviyede kg alabilirsin ya da hedef koydugun kiloyu gecmemeye calısabilirsin ilk haftalar oldugu icin )

toplight kaptanım zaten genel olarak hepimizi uyarıyor, yoğun olduğu için bi gruba koymadım ama isterse katılabilir tabi ki :) inatettimolacak aynı şekilde yoğun olduğundan seni de eklemedim ama sen de keyfine göre bi gruba yanaşırsın vaktin olursa :)

Canim eline sağlıkInsallah çok kilo almam. Canim sen kaç kilo aldin hamileyken? Diğer arkadaşların da hamileyken kaç kilo aldığını merak ediyorum

Hedefçim sen de yapacak mısın bu detoksu bak listeyi ekliyorum bir incele

Evet uygulayacağım Denizcim.
Bir hızlanma yaşamam şart.
Ne kadar etkiler ki bu detoks?

Baş ağrın nasıl oldu peki ?

Çok şükür hiçbir şey kalmamış. Resetlenmiş gibiyim resmen bugün :)
Sadece dün ağrıdan çalışamadığım için bekleyen işler var o kadar.

Ördekcim, ben de bu hafta detokscuyum. O nedenle ilk gruba at istersen beni.

Ördeğim bende salı günü denizin detoksuna başlayacağım ona göre listele canım

Sana verilen ceza, zero sopa Ayşe cim :)))
Sopanın korkusuna p.tesi diyetisyene gidiyorum. Aslında cuma gidecektim ama kongreye gidiyorum dedi. Şimdi benim o güne kadar toparlanmam lazım. Herkes diyetisyene gideceğim bu son diye gömer herşeyi ben diyete dikkat ediyorum

Monican nice güzel yaşların olsun. Sevdiklerin hep yanında olsun. Benden sana müsaade senede 1 gün doğum günün koca bir dilim pasta ye. Yok yok yeme kıyamam sana. Çok emek verdin

Hedefçim sen de yapacak mısın bu detoksu bak listeyi ekliyorum bir incele

Evet uygulayacağım Denizcim.
Bir hızlanma yaşamam şart.
Ne kadar etkiler ki bu detoks?

Baş ağrın nasıl oldu peki ?

Çok şükür hiçbir şey kalmamış. Resetlenmiş gibiyim resmen bugün :)
Sadece dün ağrıdan çalışamadığım için bekleyen işler var o kadar.

Ördekcim, ben de bu hafta detokscuyum. O nedenle ilk gruba at istersen beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…