Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızmıyorum haklinisiniz sonuçta benim tavsiyem 20 den sonra evlenin
20 çok geç canım.
20 de kizlarin okuyor olması lazım. Dünyanın bin türlü hali var. Bu zamanda en çok kızların okuması lazım. Bir meslek, iş güç sahibi olması lazım. Kendi ayakları üstünde duruyor olması lazım. O kadar da acele etmemek lazım. Bunu canım başından 2 evililik geçmiş annen yaşında biri olarak söylüyorum. Ölüm var ayrılık var. Herşey insanlar için. Ama ALLAH herkese sağlam huzurlu yuva kurmayı nasip etsin.

Off inşallah canım cumaya toparlamak lazim geldiği gibi cabucak gider umarim fazlalıklar
Bu seferki kilo ödem olduğu için daha hızlı gitmesi lazım. Bugün çarşamba 2 günümüz var. Sen emzirmiyordun değil mi? Yanlış yönlendirmek istemem seni.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine yoğun ve yorucu bir gün beni bekliyor Dün hayatımın en yoğun günüydü ama okadar yorulduğum halde yinede çok mutlu ve daha hafif uyandım
Cumartesi günü misafirlerim gelecek ( eşimin sülalesi güne başlıyoruz diye bende toplanıyor ilk )
Sabahdan ufak bir işim var dışarda sonra temizlikle boğuşmam gerekecek Allahtan büyük kız bugün evde olacak da az da olsa faydası olur bana

İnşallah cumaya kadar hem koşturmacılarım halledilir hemde sabah bol bol eksili bir rakam görürüm

Canım Allah yardımcın olsun senin yoğunluğunun yanında benimkisinin lafı bile olmaz
Şimdiden sana hayırlı yolculuklar canım

Su liste 1000 kalori bile yapmıyor, gün boyu hiç oturmadigimida hesaba katarsak bunlar eksi olarak dönecek.

Bende de tiroid var Hipotiroidi yaklaşık 1 yıldır 150 mg ilacimin dozu , düşmedi hiç .
Canım detoks yada çok az kalorili beslenme bunlar TSH değerini yükseltir. Bizler in gram gram vermesi daha iyi az olsun öz olsun

Günaydın kızlar dün döndüm eve esya yerlestirmekten yazamadim size bugün regl oldum ve sabah tartı da 83.2 çıktı gram gram giden kilo bi anda nasıl toptan dönebiliyor anlamıyorum
Günaydın canım hosgeldin
Hem yoldan geldin hem regl 1 haftaya gider canım odemdir onlar

Çok teşekkür ederim. Hep birlikte kurtulalım fazla kilolarımızdan inşallah. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben de 42 yaşındayım. Bekarım. Kamuda çalışıyorum.

Kızmıyorum haklinisiniz sonuçta benim tavsiyem 20 den sonra evlenin

kızacaktım ama lydznp kızmış zaten bişi demeyeyim.

uyuyo sanırım :) sen kızınca ben kızmadım :)

Su liste 1000 kalori bile yapmıyor, gün boyu hiç oturmadigimida hesaba katarsak bunlar eksi olarak dönecek.

bak bu söylediğin yanlış işte, ben o zaman 1000 kalorilik kocaman bi pasta yiyim tüm gün sence kilo verir miyim?

Çok teşekkür ederim. Hep birlikte kurtulalım fazla kilolarımızdan inşallah. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben de 42 yaşındayım. Bekarım. Kamuda çalışıyorum.

hangi şehirdesiniz acaba?

TSH'IM 4,48 (Referans Aralığı 0,27-4,3 imiş) Doktorum biraz yüksek olduğunu, 3 ay sonra bir daha tahlil yapmamızı, yine yüksek çıkarsa Levotiron'u biraz arttırabileceğini söyledi.
İnsülin direncimi doktorum da, diyetisyenim de değerlerime göre hesapladılar, sınırda olduğunu söylediler sadece, değeri söylemediler.

Ankara'dayım wendy Siz hangi şehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…