- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.861
20 çok geç canım.Kızmıyorum haklinisiniz sonuçta benim tavsiyem 20 den sonra evlenin
Gunaydin. Bu arada bizim takım toptan regl haftasında. Bende de aynı sıkıntı canım. Atacağız ödemeleri inşALLAH. Ödem çayı yap iç bol bol
Bu seferki kilo ödem olduğu için daha hızlı gitmesi lazım. Bugün çarşamba 2 günümüz var. Sen emzirmiyordun değil mi? Yanlış yönlendirmek istemem seni.Off inşallah canım cumaya toparlamak lazim geldiği gibi cabucak gider umarim fazlalıklar
Iyi aksamlar kizlar masallAH cok guzel gidiyorsunuz bu hafta ruzgar gibi esip gececeksiniz hadi bakalim kizlar yarin izmire gidiyorum persembe manisadayim seyahat programimi degostirdim persembe gun @servey le bulusacagiz size foto atariz bu arada benim kosturmaca yarin 18 ucagi ile gidecegim sabah buyuk oglani dise goturup oglene kadar isteyim sobrasinda kosturmaca kolay gelsin bana
Bu seferki kilo ödem olduğu için daha hızlı gitmesi lazım. Bugün çarşamba 2 günümüz var. Sen emzirmiyordun değil mi? Yanlış yönlendirmek istemem seni.
Su liste 1000 kalori bile yapmıyor, gün boyu hiç oturmadigimida hesaba katarsak bunlar eksi olarak dönecek.Kaanin anasi tebrikler böyle bir yarışma haftası ve sen börek poğaça kızarmış hamsi yiyorsun.
Kaptan ben bireysel takılmaya karar verdim. Benim motivasyonumu bozuyor bu takım herkes kaçamak yapıyor. Ceza bakanı @morordek uyuyormus?
Inşallah hedefine ulaşır birdaha kilo problemi yasamazsin benimde son 3 kaldıSon 3,5 kg
Bende de tiroid var Hipotiroidi yaklaşık 1 yıldır 150 mg ilacimin dozu , düşmedi hiç .Dayanmaya çalışırım Denizcim ama son ihtimal aklımda bulunsun.
Ayy, bilemedim ki wendigocum.
Benim regl dönemim de çok yaklaştı.
Belki ondan dolayı bir iştah açılması yaşamışımdır ama baya baya açım ve canım acayip tatlı istiyor.
Günaydın canım hosgeldinGünaydın kızlar dün döndüm eve esya yerlestirmekten yazamadim size bugün regl oldum ve sabah tartı da 83.2 çıktıgram gram giden kilo bi anda nasıl toptan dönebiliyor anlamıyorum
Tamam.insallahhh
Canim bas harf o degil 0(sıfır). Baskasi etiketleniyor o harfi ile.
Çok teşekkür ederim.Aramıza hoş geldin o zamanben güncele 10 sayfa geriden geliyorum eminim tüm teknik detaylar yazılmıştır sana canım. Bol bol kilo verelim
Bu arada ben 37 yaşında 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Görüşürüzzzzz.
Kızmıyorum haklinisiniz sonuçta benim tavsiyem 20 den sonra evlenin
Bugünkü menum
Sabah 1 sb limonlu Yeşilçay 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 salatalık 2 biber maydanoz, peynir tost makinesinde kizarttim kk kadar,
Öğle misafirim vardı 1 dilim börek 1 poğaça yedim
Aksam bol salatalık ve hamsi az zeytinyaginda kızarmış
Su 3 lt
Spor yok ara öğünde yok
Kaanin anasi tebrikler böyle bir yarışma haftası ve sen börek poğaça kızarmış hamsi yiyorsun.
Kaptan ben bireysel takılmaya karar verdim. Benim motivasyonumu bozuyor bu takım herkes kaçamak yapıyor. Ceza bakanı @morordek uyuyormus?
Su liste 1000 kalori bile yapmıyor, gün boyu hiç oturmadigimida hesaba katarsak bunlar eksi olarak dönecek.
Çok teşekkür ederim.Hep birlikte kurtulalım fazla kilolarımızdan inşallah. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben de 42 yaşındayım. Bekarım. Kamuda çalışıyorum.
TSH'IM 4,48 (Referans Aralığı 0,27-4,3 imiş) Doktorum biraz yüksek olduğunu, 3 ay sonra bir daha tahlil yapmamızı, yine yüksek çıkarsa Levotiron'u biraz arttırabileceğini söyledi.Ben senelerdir ilaç kullanıyorum önce Levotiron son 5 yıldır falan da ekstra eutyrox kullanıyorum. Zamanında o değişiklik neden yapıldı bilmiyorum ama o zaman farklı bir doktora gidiyorum bir türlü ilaç dozumu bulamadı. Şimdiki doktorum senelerce hiç değiştirmedi.. Şu an tsh ve insülin direnci değerin kaç acaba? Diyetisyen kilo vermeni nasıl buluyor? Bu hastalıklara bağlı zor verdiğini mi söylüyor. Ben ilaç içmeme rağmen insülin direncim 5,3 tü ama diyetisyen gözardı etti kilo verdiğim için. Endokrine de açlık şekerim sınırda çıktığı için vücut ben şeker hastası oluyorum haberin olsun diyor diye hafif fırçaladı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?