- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.901
Ben belçikadayım, Türkiye’ye geldiğimde de babam İzmit’te kuzenim İstanbul’da arada dolaşıp duruyorum.Ankara'dayımwendy Siz hangi şehirdesiniz?
Umarım hasta olmazsın canım ama mevsim geçişlerinde de halsizlik olur ya böyle birşey olsun ve çabucak geçsin :)Günaydınlar
Üzerimde bi kırgınlık var, umarım hasta olmam. Müthiş yorgun hissediyorum.
Bugün 200 zıpla canım :)
Keşke Denizcim ama gelecek analiz dönemine o şekilde girebiliriz, bu bizim elimizde :)Yani insanın canı çekmiyor değil Şeyma cım..biz de yıldızlı 5 ile mezun olsaydık keşke :)
Umarım. Geçen gün Eskişehir'e gittiğimizde çok üşüdüm, soğuktu orası. Muhtemelen üşüttüm diye düşünüyorum. Çok ilerlemese bari..Umarım hasta olmazsın canım ama mevsim geçişlerinde de halsizlik olur ya böyle birşey olsun ve çabucak geçsin :)
Yani insanın canı çekmiyor değil Şeyma cım..biz de yıldızlı 5 ile mezun olsaydık keşke :)
Gunaydinn
Günaydın şekerler.
Umarım herkes için çok güzel bir gün olur.
Malum, pazartesi sonucum korkunçtu.
Ödemler birikmişti.
O ödemlerden kurtulmuşum.
Sonuç 76.8.
Cumaya göre 100 gram olsa da memnunum.
Cumaya 75,5 falan gelebilir gibi sanki.
canım ben de ankaradayımAnkara'dayımwendy Siz hangi şehirdesiniz?
voooovv cumaya kadar hedef bu ise demek ki gerçekten aşırı azimlisin. cumaya kadar ben olsaydım derdim düz 76Günaydın şekerler.
Umarım herkes için çok güzel bir gün olur.
Malum, pazartesi sonucum korkunçtu.
Ödemler birikmişti.
O ödemlerden kurtulmuşum.
Sonuç 76.8.
Cumaya göre 100 gram olsa da memnunum.
Cumaya 75,5 falan gelebilir gibi sanki.
Günaydın canım hosgeldin
Hem yoldan geldin hem regl 1 haftaya gider canım odemdir onlar
Aleyküm selâm Banu
Kolay gelsin.
Olmasın lütfen. Hemen gitsin..
Günaydın canım
InşALLAH. Ama su da bir gerçek ki aldığımız kalorinin nereden aldigin da onemli.
Öğlen sebze yemeği çorbasının içinde canım..
Öğlen menüsü haliyle kötü.. böyle olunca suyunu daha çok iç canım.. ne kadar fayda eder bilmiyorum ama karbonhidratlar yanında ödem depoladıkları için, ödem de en iyi suyla çözüldüğü için sanki suyu arttırmak gerekiyor gibi geldi bana. Spor olabilse iyiymiş ama zaman yoktu galiba. Bugün mutlaka dünü yakacak şekilde spor yapmaya çalışmalısın bence
tünelin sonundaki ışık göründü desene canın :)
hem adet hem de tatile ve yolculuğa bağlı ödem vardır canım. Ödem atıcı birşeyler içip spor ekleyip suyunu da güzel içersen çabucak kurtulursun.. bunlar yerleşmiş kilolar olmadığı için şu an vermen daha kolay
çok sevindim canım tartım yok bilemiyorum ne olduğunu ben, ama hafiflemiş hissediyorum kendimi :) cumaya mutlu oluruz inşallah :)
selam kızlaaaaaaarrr :)
ay bugün bayaaaaağı bir geç kaldım yazmak için.
reglim çok ağır geçiyor ve grip olmak üzereyim deli gibi bir baş ağrısı karın ağrısı ve mide bulantısıyla uyanınca kendime izin verdim bugün geri yattım
doğal olarak sabah 9 gibi kalktım. hemen evi topladım halıları kaldırdım ve ara öğünle kahvaltıyı birleştirip çılgın bi kahvaltı yaptımnutellalar falan dermişim ama hayır tabiki
sadece bugün evde kendi yaptığımız sucuktan yağsız olarak 8-9 dilim tavada yaptım ama zaten 4 dilimini kedime kaptırdım. 2 adet de yumurta kırdım sucuktan ayrı olarak biraz da peynir ve kiraz sapı. ekmek yemedim lifalif yemedim şımardım ama o kadar da şımarmayayım diye. ara öğün de yapmam bugün zaten. temizlik yapıcam kardiyo yaparım bugün sonra da duş alır ders çalışırım.
yine yeşilçay soda limonumu yaptım.
kızlar size bişi sormak istiyorum. benim regl zamanımda ben öyle bi şişerdim ki parmaklarım kapanmazdı yüzüm gözüm kocaman olurdu ama maşallah bu seferkinde böyle bişi asla olmadı. benim şişmemden erkek arkadaşım anlardı regl olduğumu o derece düşünün. şimdi bana sordu normalde bu zamanlarda olurdun sen olmadın mı çikolata da yemiyosun anlamıyorum olup olmadığını söyle de ona göre davranayım diyo
o kadar gergin olurum ki o benimle konuşmaz o zamanlar sadece her dediğimi onaylar
sorum şu: sizce ben yeme düzenim insana döndüğü için mi, yeşilçay soda limondan mı, yoksa başka bişeyden mi şişmiyorum?
bileyim de hayat felsefesi edinicem ona göre şişmemek harika çünküm.
voooovv cumaya kadar hedef bu ise demek ki gerçekten aşırı azimlisin. cumaya kadar ben olsaydım derdim düz 76tebrik ederim devamını dilerim inşallah daha da fazlası olur
Sürekli tartılmak diyeti olumsuz etkiliyor deniz le ben bıraktık sende bırak:)Hosbuldum canım insallah yaa valla iyice psikolojim bozuldu sürekli tartilip duruyorum
Sürekli tartılmak diyeti olumsuz etkiliyor deniz le ben bıraktık sende bırak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?