- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.941
Hahahaaaa benimki de 9 unda başlar. Off yaaa şöyle 2-3 gün olsa bar ben 6 gün çekiyorum. Neyse buna da şükür 10 sene önce 9 günü buluyordu.Ben de peşrembe olacağım sanıyordum ama benim haftaya olacakmış. Ben neden ödem tutuyorum acaba. Takım arkadaşlarımla uyumlu şekilde ödemim var :)
Özlem bu diyetisyenin bana verdiği listeye çok benziyor ara öğünlerde taze 1adet meyve vardı benimde sadece akşam ki süt sabah kalkar kalkmaz dı
Vaaayyy monişim gelmiş. Elinde merdanesi ile. Moniş senin gibi bir ponçiğin eline yakışmadı. Tatlı tatlı yol bizikızlarrr nerelerdesiniz bizim takım
Bu diyetisyen 10 numaraydi ve ucretsizdi sonra evlenip baska sehire gitti.Özlem bu diyetisyenin bana verdiği listeye çok benziyor ara öğünlerde taze 1adet meyve vardı benimde sadece akşam ki süt sabah kalkar kalkmaz dı
Hele bir yee .... attığın konum duruyor. Evini basarım ona göreyaa ama olmazkieşim aşurelik getirdi 3 gün önce,cumartesi yapıcam diye bekletiyorum bugün ısrarla eşimde oğlumda yap yap diye tutturdular yemiyim diye yapmadım.az önce komşum aşure getirdi mutfakta bana bakıyor öylece off off
yemicem
Dukan mıo değilde kızlar; detoks sonrası ne yapacağız?
düzenli beslenmezsek bu gidenler hoop gelir anında.
fikri olanlar? benim bi fikrim var ama sanırım hiçbirinize uymaz :)
@dennisgo0zlem fancynancy nilsub hedef38beden
yolarım da, tatlı tatlı mı yoluk yoluk mu bilemicemVaaayyy monişim gelmiş. Elinde merdanesi ile. Moniş senin gibi bir ponçiğin eline yakışmadı. Tatlı tatlı yol bizi
yok yemedim yemicemmmHele bir yee .... attığın konum duruyor. Evini basarım ona göre
Oda birşeymi Özlem in tartısı kendi kendini imha etmişti
Unutmam unutturmam
5.takımın muhtarı, unuttuğunuz ne varsa nilgüşe sorun cevaplar hahahaaaa
Ben yaptım şuan sıcak su torbası ile yatıyorumAaahhhh aaççıımmmmmm. Ağırlık ve karın çalıştım bi eliptiğim kaldı. Yapmaya çalışcam çocukların önüne oyalanacaklardı bir şeyler atıp.
Bende biraz Nilgun'u sinirlendirim..
5.takımın muhtarı, unuttuğunuz ne varsa nilgüşe sorun cevaplar hahahaaaa
Bu detoksta hiç açıkmadım hatta sürekli şişimAaahhhh aaççıımmmmmm. Ağırlık ve karın çalıştım bi eliptiğim kaldı. Yapmaya çalışcam çocukların önüne oyalanacaklardı bir şeyler atıp.
Tabi canım ondanBende biraz Nilgun'u sinirlendirim..
Detoks bana yaramadi diyor ya bence vucudu az ve saglikli beslenmeye alisik olmadigi icin yan etki yaptı..
Bende biraz Nilgun'u sinirlendirim..
Detoks bana yaramadi diyor ya bence vucudu az ve saglikli beslenmeye alisik olmadigi icin yan etki yaptı..
Tabi özlem içli köfteleri götürürken de diyetteydiKız orticim bak dikkat et bu hatun hiçbişi unutmuyor. Kara kaplı defter gibi korkuyorum ben kendisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?