Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ödem falan kalmadı sanırım vücutta wendigocum.
Yalnız ben çok fazla zorlanıyorum. Sende de var mı aynı durum?

bilemiyorum yaa, motivasyonum iyi sanırım ondan pek açlık hissetmiyorum yemek yerken bile acıkmamış oluyorum aslında.

ama normali senin yaşadığın çünkü doya doya bişey yendiği yok, 1000 kaloriyi bulmuyo sanırım totali.

hoşgeldin canım,ben Ayşe 46 yaşındayım,bu zorlu süreç hepimize eksi olarak dönsün inşallah
moni başkan sen niye bizi motive etmiyorsun? @servey ne alemdesin bebeğim neler yapıyorsun? @Dirilisci hatun @kaanin annesi sizler nerelerdesiniz? Bu cuma detoksculara yenilirsek size büyük bir sopa ziyafetim var
aaaşekerim ben başkanlı takımlar dağıldı 2 takım oldu diye başkan yok sandım bu hafta zaten yalova vs. derken takıma bile yazamadım

Canım istikrarı bozmadan surekli dikkat etmemiz lazim yoksa uzadikca uzuyor buda bizi sıkıntıya sokuyor.
Elimde daha once uyguladigim listeler var dennisgo 'nun listeleride var ama Deniz'in ilk listesinden devam etmeyi dusunuyorum. Hersey bizim elimizde zaten. Mesela Deniz'de umursamayip surekli kacamak yapip hic dikkat etmeseydi suan bu durumda olmazdi. O yuzden herzaman dikkatli olmaya calisalim. Sanada uyarsa hep birlikle devam edelim o listeyi kendimize gore uyarlariz.
--
Senin fikrin ne?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Hepbirlikte fazla kilolarımızdan en kısa sürede kurtulabilmek dileğiyle.

En son tiroid değerlerime bakıldığında TSH değerim üst sınırdan biraz yüksek çıkmıştı. Doktorum 3 ay sonra tekrar kan tahlili yapalım, TSH yine yüksek olursa Levotiron'u biraz arttıralım dedi. Hayırlısı bakalım, ne olacak.
Ben de sizin gibi sabah uyanınca Levotiron'u içiyor, 30 dak. sonra kahvaltı yapıyorum.
Akşam yemeğinizi akşam 6'ya kadar yemiş olduğunuzu ve bunun faydasını gördüğünüzü yazmışsınız. Ben de bunu uygulayacağım. Teşekkürlerimle.

Olabilir wendigocum. Olsun sonucu güzel olsun da. Bugün daha iyiyim zaten :)

Fikrin ne şekerim?
Ben az az düzenli gideyim diyorum ama aklıma yatan fikirlere de açığım.

Listeleri bir paylaşırsanız sevinirim.
Ben de bakayım. Duruma göre uygulayabilirim.

Sakın yeme . Cumaya ne kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…