Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim istemedi pek ağzım hep yara olmuş ondan belki de
TarçınsZ yedim malesef öyle yiyemiyorum midem bulanıyor
Geçmiş olsun. Karbonatlı yada tuzlu su ile gargara yap ağız yaralarına iyi1gelir derler. Diğer yandan ağız yaraları vitamin eksikliğinden oluyor. Dengesiz ve yetersiz beslenmede yapar.

bakancıklarım @wendigo dennisgo kız isimleriniz de kafiyeli
bugün yediklerim

uyanınca:
ılık ballı su

kahvaltı:
1 dilim sütaş süzme peynir
domates
salatalık
maydanoz
k.biber 1/2
ananaslı yeşil çay

ara:
türk kahvesi şekersiz

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
salatalık
domates
2 yk yoğurt
1 çk çörek otu yağı

ara:
1 fincan yeşil çay
1 hurma

ara:
2 yk yoğurt
1tk zerdeçal

akşam:
z.taze fasulye yemeği yarım tabak
domates

ara:
1 dilim ananas
1 fincan sıcak su

su:3 litre yatana kadar

Son düzenleme:
Menü ve su bakanları @wendigo dennisgo
Kalkınca
500ml su 2 tane ceviz içi

Sabah
2dilim tbe arasında
30gr light süzme peynir
Domates, dereotu, biberli sandiviç yanında 2 küçük salatalık

Öğlen
Bol salata
2 yk pulbiberli yoğurt

1.ara 10tn çiğ badem
2.ara dereotlu kefir 300ml

Akşam
3yk kinoa ile hazırlanmış yağsız salat
4yk mantarlı tavuk sote

3.7lt su
2 kupa yeşil/ beyaz çay
1 sade türk kahvesi

30dk yürüyüş fancynancy

D vitamini kullanmaya başladım ama ağzımda yağlı tat bıraktı diye 1 ısırık elma yedim.

komşumun getirdiği aşureyi oğlum yedi gözümün önünden gitti çok şükür

Amann Ayşem valla nasıl rahatladım anlatamam ilk mesajda aşureyle imtihanını görünce dedim eyvah eyvah ama helal sana ki yememişsin
Bugün bizimde iki komşu getirdi eşim direk götürdü büyük kız hatta bir ara sordu sen 1 kaşık da olsa yemeyecekmisin diye dedim yooook tübeeee
Bol eksiler görebilme ihtimali varken ne diye aşure ile kendimizi sabote edelim dimi ama

sorma banum ya,oğlum yedi de bitti şükürama cumartesi mecburen aşure yapıcam illaki de yicem
ben yapmıcam dedikçe bana malzeme alıp getirdi eşim

Ay bende çok acıktım bugün yaaaaaa.
Nilgüşün fil hafızasından bahsediyorduk Hilalcim kim ne yedi, ne dedi

Spor yok mu spor monişim?

Geçmiş olsun. Karbonatlı yada tuzlu su ile gargara yap ağız yaralarına iyi1gelir derler. Diğer yandan ağız yaraları vitamin eksikliğinden oluyor. Dengesiz ve yetersiz beslenmede yapar.

Tsk ederim canım evet olabilir son zamanlarda dengesiz beslendim hep

Kahvaltı
Mantarlı omlet
Maydonoz, dereotu
1 parça peynir
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Fırında kabak bol baharatlı
3 yk %3 yağlı yoğurt
1 kepçe karalahana çorbası

Ara
2 dilim ananas
1 kupa çay

Akşam
Bol yeşil salata
4 yk lor peyniri
2 ceviz

Gece
Filtre kahve

Su: 1,5 lt bitti daha içerim
Spor: 20 dk ağırlık ve karın egzersiz, 15 dk yüyüş, 30 dk eliptik.

hedef38beden
Evet canım hepsini atacaksın senin canavara sana güzel bir içecek yapacak yarın :) yarın daha iyi hissedeceksin ara öğün ve öğlen protein olacak. Cuma sabahı en güzel sabah olacak. Sonrasında sıfır kaçamak ile devam edersen diğer hafta da etkisi devam edecek.

Gelsin artık üçüncü gün gayet iyi gidiyor. Tartına pil alabildin mi az kaldı cumaya :)
Valla Aysem benım iş yas vucut hıc gormedıgı rakamı gordu ya daha altı için pek umudum yok
Detokscular yer bu hafta bızı
Hiç öyle düşünme takılma kilonu kırınca bazen çok hızlı gidiyor sende de böylr bir şey olabilir. Tabii biz sizi her durumda yiyeceğiz bu hafta o başka :)
Ortime bravo suyu da üç litre içerse daha ne yapsın? Herşey gayet iyi.. Yetiyor mu liste arada atıştırmak istiyor musun?

Bu menüye şapka çıkarırız bakanlık olarak afiyet olsun moni cim.. Bu yediklerin depodaki yağları yesin de cumaya eksiler gelsin :)
Suya bak suya.. Ben D vitaminini suya ekliyorum öyle içiyorum canım. Bir de günde 10 damla kullanmam lazım ben de bir gün 70 damla içiyorum bir hafta kafam rahat :) senin öğlen yemeği neden öyle olmuş sana uygun bir şey yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…