- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.981
Gece iç yat. İştah acarsa eğer önüne geçmiş olursunKizlar size bisey sormaliyim . Ben sebzeye filan gomulunce dengesiz beslendim sanirim. Demirim 25 cikti bugun.e haliyle hemoglobin rbc hepsi dipte. Demir ilaci basladi dr . Sizin önerdiğiniz bi ilaç varmi . Bide onu icince 3saat sut urunleri ve kahveden uzak durmak gerekiyomus.ya oglene kadar ac beklicem ya da gece yatarken icicem. Napsam bilemedim
Ne çarptı bilmiyorumGeçmiş olsun canım.
Detoks mu çarptı seni
Ahahaahh hadi gözün aydınkomşumun getirdiği aşureyi oğlum yedi gözümün önünden gitti çok şükür
Oda birşeymi Özlem in tartısı kendi kendini imha etmişti
komşumun getirdiği aşureyi oğlum yedi gözümün önünden gitti çok şükür
Bugün neden böyle oldu? Gerçekten saçma sapan olmuş. Protein yok tahıl yok sebze var neyse de... fruktoza yuklenmissin bugün. Üstüne tarçın döküp yeseydin bariBugünkü menum çok saçma sapan oldu
Sabah 1 muz 1 armut 3 dilim salatalık 3 yeşil zeytin
Ara 2 kuru incir
Öğlen
1 patlıcan kavurma
1 bardak ayran
Ara
1 kupa Yeşilçay
7 fındık
Aksam bişey yemeyi düşünmüyorum belki 1 bardak ayran
Su 2 lt şimdilik
3 günlük detokstayız ya bebeğim
5.takımın muhtarı, unuttuğunuz ne varsa nilgüşe sorun cevaplar hahahaaaa
Bugün pek yazamadım kızlar.. akşam ve ara öğün kaldı sadece.. Sizin menüler nasıl ? Detoksçular bir günü daha deviriyoruz. Yarın sabah ben de sizin kahvaltıdan yapacağım. Seviyorum çünkü o içeceği :)
Bugün neden böyle oldu? Gerçekten saçma sapan olmuş. Protein yok tahıl yok sebze var neyse de... fruktoza yuklenmissin bugün. Üstüne tarçın döküp yeseydin bari
Sana ne verdi ilaç olarak? Ben Ferro Sanol Duodenal kullanıyordum ama benim serum demiri ve hemoglobin iyi, depo demir ferritin düşüktü. Fark eder mi bilmem. En iyisi de gece yatarken içmek bence, cok şeye dikkat etmek gerekiyor emilimi azaltmasın diye.Kizlar size bisey sormaliyim . Ben sebzeye filan gomulunce dengesiz beslendim sanirim. Demirim 25 cikti bugun.e haliyle hemoglobin rbc hepsi dipte. Demir ilaci basladi dr . Sizin önerdiğiniz bi ilaç varmi . Bide onu icince 3saat sut urunleri ve kahveden uzak durmak gerekiyomus.ya oglene kadar ac beklicem ya da gece yatarken icicem. Napsam bilemedim
Daha almadim canim yarin alicam.bugun cikista isim vardi.ama sordum ne yaziyosunuz diye oyle bisey geveledi agzinda.sanirim senin söylediğini yazdiSana ne verdi ilaç olarak? Ben Ferro Sanol Duodenal kullanıyordum ama benim serum demiri ve hemoglobin iyi, depo demir ferritin düşüktü. Fark eder mi bilmem. En iyisi de gece yatarken içmek bence, cok şeye dikkat etmek gerekiyor emilimi azaltmasın diye.
genelde öğlen yemeğinden yarım saat önce veriyorlar ya da gece yatarken özgecimDaha almadim canim yarin alicam.bugun cikista isim vardi.ama sordum ne yaziyosunuz diye oyle bisey geveledi agzinda.sanirim senin söylediğini yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?