- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #260.961
Hoşgeldin aramıza şekerim:)Eki Görüntüle 2051857
İyi akşamlar herkese.
Dün Watsons'dan Yeşil Çay almıştım. Arizona'nın ballı yeşil çayından. İçimi çok güzel, tavsiye ederim. 100 ml'si 23 kcal imiş.
Biraz gülelim diye bir karikatür paylaşmak istedim. Dilerim seversiniz. :)
Ayyyy unuttum unutttuuummm çok çok pardon
Ben zaten yeşilçay soda limon yapıyorum cezamı çekerim sorun değil
Ama olsun anne baba ev arkadaşı vs diyet yapmayan biri vardır evde o da mı yok
Sana gelirsem dokuzlu çay alam bari
Dur toptan anlatam sana bebeyim. Ben de karadenizliyim. Ailem trabzonda.ben 7senedir istnbuldayim. Yuksek lisans bitecek yilbasinda insallah.okula baslarken hain bi vakvak musallaf oldu bana. 6,5 senedir birlikteyiz. Beyefendinin okulu bitmedi daha evlenemiyoz hala. Bu arada yas 26, geri sayim basladi kaldi 30a 4!
@Zehra2345
Sen 19 yaşındasın bi de kilo alacak kadar süredir de evli misin kız?
inatettimolacak biz kendi derdimize yanalım ben de hala manitama göz koyan olmasın okullar ayrı bana salça olan olmasın diye kendi aldığım yüzüğü takıyorum.
Çabana sağlık kız. Sen kilo vermesen de olur. Saygı duydum.
Hoşbulduk. Teşekkür ederim.Hoşgeldin aramıza şekerim:)
Hahahaaa bende böyle bir diyetisyen istiyorumEki Görüntüle 2051857
İyi akşamlar herkese.
Dün Watsons'dan Yeşil Çay almıştım. Arizona'nın ballı yeşil çayından. İçimi çok güzel, tavsiye ederim. 100 ml'si 23 kcal imiş.
Bir tek kendi yaptiklarini ve yediklerini unutuyordur kesin..
Sen istediğin gibin yollabilirsinyolarım da, tatlı tatlı mı yoluk yoluk mu bilemicem
Iyi gelir inşALLAHBen yaptım şuan sıcak su torbası ile yatıyorum
Bende biraz Nilgun'u sinirlendirim..
Detoks bana yaramadi diyor ya bence vucudu az ve saglikli beslenmeye alisik olmadigi icin yan etki yaptı..
Canım istikrarı bozmadan surekli dikkat etmemiz lazim yoksa uzadikca uzuyor buda bizi sıkıntıya sokuyor.
Elimde daha once uyguladigim listeler var @dennisgo 'nun listeleride var ama Deniz'in ilk listesinden devam etmeyi dusunuyorum. Hersey bizim elimizde zaten. Mesela Deniz'de umursamayip surekli kacamak yapip hic dikkat etmeseydi suan bu durumda olmazdi. O yuzden herzaman dikkatli olmaya calisalim. Sanada uyarsa hep birlikle devam edelim o listeyi kendimize gore uyarlariz.
--
Senin fikrin ne?
Oda birşeymi Özlem in tartısı kendi kendini imha etmişti
Hemen kuşhana başlayacağım ben :)
Dukan mıya aslında çok basit, bilmediğimiz şeyde kalmadı maşallah. Sıkıntı uygulamada. Ana herşeyde çok özendirici kardeşim ( beynimizle oynuyorlar, subliminal mesajlar, Çin tuzları, insanın ağzını sulandıran reklamlar. Kabahatin hepsi de bizim değil sanki
Bende biraz Nilgun'u sinirlendirim..
Detoks bana yaramadi diyor ya bence vucudu az ve saglikli beslenmeye alisik olmadigi icin yan etki yaptı..
Geçmiş olsun canım.Ya ben acayip yorgunum kızlar yaaaa. Kafam çatlıyor, ağrı kesici aldım ama malum süt verdiğim için fazla dozajlı kullanamıyorum.
Böyle yatıp uyuyasım var, gözlerim falan kapanıyor yaaaa, bir sürü işim var ama popom koltuğa yapıştı sanki. Kalkmak istemiyorum.
Wuuuuwww.... O neydi öyleTabi özlem içli köfteleri götürürken de diyetteydi
Duyanda 20 tane yedim zannedecekWuuuuwww.... O neydi öyle
Onun yerine normal yeşil çay içsen. Kalorisi 1Eki Görüntüle 2051857
İyi akşamlar herkese.
wendy kac kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?