Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay cidden isimlerimiz uyumluymuş ya, go Deniz go Wendy :)

Afiyet olsun ablacım, yine çok güzel örnek bi menü.

Afiyet olsun kuzucum sana da, suyun göz kamaştırıyor :)

D vitamini yağda çözüldüğü için ben zeytinyağına döküp yiyorum

Azıcık ekmeğe döküp yemekte fena olmuyor, Özlem’in dediği gibi yoğurda katmakta fena fikir değil.

Eşime eski pili verdim yarın alacak inşallah. Ay bi korku var ya, ya kilo veremediysem

Karnıyarık pilav vardı. Çorbada vardı ama benim kh. Akşam olduğu için içmedim. :)

Sevgili detoksçular zaman hızla geçiyor, 2. Gün de bitti şimdi kaldı sadece 1 günümüz. Son gün daha çok keyif alacağız ve cuma tartısında da göğsümüzü gere gere çıkacağız..korkacak çekilecek bir şey yok.. Tartıdaki rakam yüzümüzü güldürecek. Az güleriz çok güleriz ama bir güzel güleriz... wendy nilsub 0zlem fancynancy hedef38beden

sorma banum ya,oğlum yedi de bitti şükürama cumartesi mecburen aşure yapıcam illaki de yicem
ben yapmıcam dedikçe bana malzeme alıp getirdi eşim

Valla bende direniyorum şimdilik Allahtan eşim malzeme alıp gelmiyor
Büyük kız söylenip duruyor millet yapıp getiriyor seniki gibi güzel olmuyor ama sen hala inatla yapmıyorsun diye

Pazartesi akrabalar bende toplanıyor o gün içinde bahçeden kabağım var onu tatlı yaparım dedim iyice isyan edesi var kızın

Ne yalan söyleyeyim bana çok az geliyor birde emziriyorum ya, aksi gibi Mert te herşeyi yiyen çocuk mememe dadandı. Yemeklerini ağzından atıyor, hiçbirşeyi beğenmiyor, öğürüyor fazla verince kısası emmek istiyor, yemek yemiyor eskisi gibi. öğle uykusunun tümünü neredeyse enerek geçirecekti zor kurtuldum valla. Abartmıyorum 45-50 dk emdi. Yani 22 aylık çocuk maşallah iyi de çekiyor, birşeyler değil birçok şey yemek istiyorum. Benim için niyeyse zor oldu hatta kaçamakların kıyısından böyle uçlarından tatlarına bakarak kurtuldum.
Nedense bugünde kendimi çok halsiz hissettim. Çocuklar uyudu da kafa dinliyorum birazcık. Yatmayı düşünüyorum 1 saate kadar.

Bence de yat uyu canım. Bu liste bana göre hazırladı sonuçta emzirirken seni zorlaması muhtemelen ondandır. Bugün bitti zaten yarın da geçerse kazasız belasız çok iyi olacak. Mert bu hafta emsin demiştim benim istediğim olmuş baksana. Seni zorluyor ama biz tartıda eksi göreceğiz bence :)

Başka bir şey isteseymişsin keşkeeeee

Ay bende çok acıktım bugün yaaaaaa.
Nilgüşün fil hafızasından bahsediyorduk Hilalcim kim ne yedi, ne dedi

Acaba ben psikolojini mi etkiledim?
Tartı olayını bilmiyorum şekerim. Sanırım ben yokken olmuş.

Sabah eşimden erken kalkıp içerim. Onunla da ara öğünümü kahvaltı diye yaparım artık.
Zaten ara öğün daha doyurucu gibi.

Çok sızlanıyorum valla ama cuma günü değdi diyeceğiz.

Bitiyor dimi Denizcim?
Yarın güzel bir sonuç görüp az moral alayım.
1 gün daha dayanırız sonuçta.
Yalnız, eğer diyetler böyle yapılması gerekiyor ise; benim yavaş kilo vermem çok normalmiş.

Bildiğin Murpy yasası diyorsun.
Bende de halsizlik ve yorgunluk var ama detokstan değil sanırım hava değişiminden.
1 haftadır böyleyim.

Şekerim, sen diyetisyenle görüşmeye devam ediyor musun? Nasıl yapıyorsun?

selam kızlaar

akşamları fenalaşıyorum. valla kötüyüm bugün menümü sporumu yazayım da kaçayım.

sabah
2 adet yumurta
3-4 adet yağsız ev yapımı sucuk
1 adet siyah zeytin (neden 1 derseniz tabaktakileri kedim çaldı ben bi tane yiyebildim )
1 fincan kiraz sapı çayı
ekmek yok lifalif yok

öğlen
2 kase pirinçsiz yayla çorbası
1 fincan kiraz sapı çayı
ekmek yok

akşam
yarım kase pirinçsiz yayla çorbası
3 kaşık kıymalı ıspanak
1 adet domates sarımsak ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile

gece yatmadan pul biberli limonlu yoğurt

her öğünden sonra yeşilçay soda limon yaptım. evde olunca pek su içmek aklıma gelmiyor 2 litre içtim sadece.
spor olarak da yarım saat kardiyo yaptım.

Diyetler böyle yapılmıyor tabiki. 88 ile başladım ben 75 te takılınca metabolizma hızlandırıcı diye verdi diyetisyenim. Ana Diyetler daha makul ve değişim listeleri kullandığımız için daha esnek. Burada öyle bir esneklik olmuyor.
Ben Türkiye’ye gidince diyetisyene kontrole gidiyorum, bana burada kullanacağım şekilde belli kilolar için listeler veriyor. ama bir nedenle sorun olur kilo vermem durursa, ya da başka bir şey yazışıyoruz oradan yeni liste gönderiyor. Gittiğimde 70 tim, 66 ya kadar ana listemle devam edeceğim, 66 da bu metabolizma hızlandırıcının 4 günlüğünü yapacağım. 62 olunca yine konuşacağız. Burada olursam mesaj atacak orada olursam kontrole gideceğim :) eğer kilo vermem durursa, bunalıma girersem yazıyorum aynı gün doping veriyor bana :)

Süper cidden Deniz ya.
Hadi bakalım, çok iyi gidiyoruz.
Böyle devam :)

Bu fırsatı degerlendirsene Banu. Hem kızın gönlü olur hemde evde kalanları misafirler tüketir eve kalmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…