Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Çok şükür bugün de bir güzel sporumu yaptım bol bol ter attım hatta tam 10 200 adım atmışım eve gelene kadar
Hemen duşumu aldım öğlenlik yemeğimi yedim birazdan da keyif kahvemi içer kızı almaya giderim
Yüzmeye gitmeden birde Anneme uğrayacağım az misafirlerine bir çööö diyeyim hemde kendimi göstereyim en son beni gördüklerinde baya kilom vardı az motivasyon olur

Akşamda eve gelir gelmez mümkün olduğu kadar hafif tutarım yemeğimi ki yarın çok güzel rakamlar göreyim tabi suyada devam

Bu fırsatı degerlendirsene Banu. Hem kızın gönlü olur hemde evde kalanları misafirler tüketir eve kalmaz. :)

Yok kız benim elimin ayarı yok resmen kazanla oluyor şimdi ancak temizlik faslı sarma falan yaparım haftasonu önümüzdeki hafta biraz sakin olurum o zaman yarım kilodan buğdaydan yaparım gerçi diğer malzemeleri ekleyince o bile çok olur ama okadar da olsun Cumartesi kızkardeşime akşam yemeğine gideceğiz orda aşureyi yer kızlar nasılsa

günaydın şekerlerim
malum perşembe temizlik günüm,evde temizlik var
öğlenden sonra buralarda olurum

Kolay gelsin Ayşem Suyunu ihmal etme ki yarın Sibelde güzel rakamlar görelim

Afiyet olsun canım ve bir an önce çözülsün sorunun. yarın cuma

Aleyküm selam

Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?
Sende ilk gun nekadar gitmisti?
İlk gün 1 civarı gitti ama o da cumadan sonra gelen anlamsız kiloydu.

ama ben tartılamıyorum ki deniz 7'lerdeyken 2,5 6'lardayken de 1,5 gitmişti yanlış hatırlamıyorusam dennisgo

Belki bugünkü ile toparlanıp bir şey çıkar bakalım ortaya wendigocum.
Pilin mi bitmişti senin?

Merhabalar inatettimolacak
Bende de kansızlık var. Aile hekimim "Oligofer Fol" verdi. Flakon denilen minik bir şişede bulunuyor, şurup gibi içiliyor. Akşam yatmadan evvel içiyorum. Saat 21:00'den sonra bir şey yemediğim için, 24:00 gibi Olgofer Fol'ü içip, yatıyorum. Sana da bunu öneririm.
Daha evvel Ferrosanol Duodenal kullanıyordum. O da iyi. Ama Oligofer Fol'de Demir ve Folik Asit birarada.

geçmiş olsun senacım. su'dan falan mı bişi bulaştı acaba?

ay bende dün aldım
tartıların geneli cr2032 olur pil kodu istisnalar hariç

aa cidden üstünde öle bişi yazıyodu.

Benim de pilm bitik tartımında

eşim tartıma pil almış

inşallah başka aksilik olmaz ya, yanlış pil almasın diye eskisini de vermiştim eline

Hadi o zaman sen de toparla enerjini wendigocum.
Bir şey kalmadı zaten verecek sende :)

Çok geçmiş olsun Sena.
Bir de regl dönemindi sanırım. Üst üste gelmiş.

Ewet beni de o düşünce motive etti canım

Zaman öyle çabuk geçiyor ki, bir kaç ayda yüklerinden epey kurtulmuş olabilirsin.. yeter ki istikrarlı şekilde devam et canım. Kesinlikle olucak :)

İnşallah canım

ama ben tartılamıyorum ki deniz 7'lerdeyken 2,5 6'lardayken de 1,5 gitmişti yanlış hatırlamıyorusam dennisgo
Aynen canım 7 lerde 2,8 6 larda 1,5 gitti. 7 lerde 70 e de kolay inmiştim o zaman diyetisyen etkisi bir hafta sürer demişti hiç kaçamaksız beslenmiştim. Bakalım 6 larda da bu hafta aynı etkiyi yapacak mı? Ben de merak ediyorum yarınki tartıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…