- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.061
Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?Bugün ne yazık ki tartı beni üzdü.
Eksi 100 gramcık gördüm.
Umarım yarın güzel olur.
Bugün ne yazık ki tartı beni üzdü.
Eksi 100 gramcık gördüm.
Umarım yarın güzel olur.
Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?
Sende ilk gun nekadar gitmisti?
Bu fırsatı degerlendirsene Banu. Hem kızın gönlü olur hemde evde kalanları misafirler tüketir eve kalmaz. :)
günaydın şekerlerim
malum perşembe temizlik günüm,evde temizlik var
öğlenden sonra buralarda olurum
Afiyet olsun canım ve bir an önce çözülsün sorunun. yarın cumaGünaydın kızlar
Kahve keyfi yapıyorum. 3 gündür devam eden bir wc sorunum var enteresan olan şişkinlik falan hissetmemem. DüZgün besleniyorum menüler ortada ve yatarken de kefir içiyorum ama çözemedim. . Ama geçmezse gün boyu akşama yulaf ezmesi yiyeceğim.
Aleyküm selamSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür bugün de bir güzel sporumu yaptım bol bol ter attımhatta tam 10 200 adım atmışım eve gelene kadar
Hemen duşumu aldım öğlenlik yemeğimi yedim birazdan da keyif kahvemi içer kızı almaya giderim
Yüzmeye gitmeden birde Anneme uğrayacağım az misafirlerine bir çööö diyeyimhemde kendimi göstereyim en son beni gördüklerinde baya kilom vardı az motivasyon olur
Akşamda eve gelir gelmez mümkün olduğu kadar hafif tutarım yemeğimi ki yarın çok güzel rakamlar göreyimtabi suyada devam
Yok kız benim elimin ayarı yok resmen kazanla oluyorşimdi ancak temizlik faslı sarma falan yaparım haftasonu önümüzdeki hafta biraz sakin olurum o zaman yarım kilodan buğdaydan yaparım gerçi diğer malzemeleri ekleyince o bile çok olur ama okadar da olsun Cumartesi kızkardeşime akşam yemeğine gideceğiz orda aşureyi yer kızlar nasılsa
Kolay gelsin AyşemSuyunu ihmal etme ki yarın Sibelde güzel rakamlar görelim
Çook doğru. Doğadan'ın yumuşak içimli yaseminli yeşil çayını almıştım. Onu içeyim. Çok güzel tadı.Onun yerine normal yeşil çay içsen. Kalorisi 1
İlk gün 1 civarı gitti ama o da cumadan sonra gelen anlamsız kiloydu.Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?
Sende ilk gun nekadar gitmisti?
ama ben tartılamıyorum kideniz 7'lerdeyken 2,5 6'lardayken de 1,5 gitmişti yanlış hatırlamıyorusam dennisgo
Hahahaaa bende böyle bir diyetisyen istiyorum
MerhabalarKizlar size bisey sormaliyim . Ben sebzeye filan gomulunce dengesiz beslendim sanirim. Demirim 25 cikti bugun.e haliyle hemoglobin rbc hepsi dipte. Demir ilaci basladi dr . Sizin önerdiğiniz bi ilaç varmi . Bide onu icince 3saat sut urunleri ve kahveden uzak durmak gerekiyomus.ya oglene kadar ac beklicem ya da gece yatarken icicem. Napsam bilemedim
Belki bugünkü ile toparlanıp bir şey çıkar bakalım ortaya wendigocum.
Pilin mi bitmişti senin?
ay bende dün aldımeşim tartıma pil almış
inşallah başka aksilik olmaz ya, yanlış pil almasın diye eskisini de vermiştim eline
kızlar selam.
ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
bi de afedersiniz diyare olmuşum evden kapı dışarı çıkamıyorum.
perişan haldeyim.
ay bende dün aldım
tartıların geneli cr2032 olur pil kodu istisnalar hariç
Geçmiş olsunkızlar selam.
ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
perişan haldeyim.
Hadi gözün aydıneşim tartıma pil almış
inşallah başka aksilik olmaz ya, yanlış pil almasın diye eskisini de vermiştim eline
Benim de pilm bitik tartımında
eşim tartıma pil almış
kızlar selam.
perişan haldeyim.
Öglen oldu gerçi ama anca gelebildim, gunaydınlar :) Bugün persembe, ekstra dikkat edelim. Benim yarından pek umudum yok maalesef, saçma bir hafta geçirdim. Çok motive başlamıştım oysa ki. Neyse iyi ki listede değilim diyelim :)
Aslında Devit vb. damlalar zaten yağ içerisinde çözünmüş olarak satılıyor. O yuzden yedigimiz herhangi bir şeye dökebiliriz yanlış bilmiyorsam :)
Ah Mertoş :) 2 yaş zımbırtısı da başlamıştır belki canım onda. O yüzden iyice düşkünleşmiş olabilir :)
Perşembe perşembe yenilseydin kötü olurdu :)
Zaman öyle çabuk geçiyor ki, bir kaç ayda yüklerinden epey kurtulmuş olabilirsin.. yeter ki istikrarlı şekilde devam et canım. Kesinlikle olucak :)
Aynen canım 7 lerde 2,8 6 larda 1,5 gitti. 7 lerde 70 e de kolay inmiştim o zaman diyetisyen etkisi bir hafta sürer demişti hiç kaçamaksız beslenmiştim. Bakalım 6 larda da bu hafta aynı etkiyi yapacak mı? Ben de merak ediyorum yarınki tartıyı.ama ben tartılamıyorum kideniz 7'lerdeyken 2,5 6'lardayken de 1,5 gitmişti yanlış hatırlamıyorusam dennisgo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?