- 23 Ağustos 2012
- 14.724
- 38.942
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.101
wendy dennisgo
Sabah
1 domates 1 salatalık 7 zeytin 1 kk peynir çay
Ara 1 muz
Öğlen (disaridaydim eve gelince 5 gibi yedim)
2 dilim patates 3 fasulye haşlama
Salata
Ara
Kimyon tohumu çayı
Aksam
Zencefil zerdecal ve tarçınlı yoğurt
fancynancy
1 saat yürüyüş
bakancıklarımwendy dennisgo
bugün yediklerim
uyanınca:
ılık ballı su
kahvaltı:
1 dilim sütaş süzme peynir
domates
salatalık
maydanoz
k.biber 1/2
y.biber 1/2
ananaslı yeşil çay
ara:
türk kahvesi şekersiz
öğle:
1 tabak zeytinyağlı semizotu
salatalık
domates
maydanoz
2 yk yoğurt
1 çk çörek otu yağı
ara:
1 fincan yeşil çay
1 hurma
ara:
2 yk yoğurt
1tk zerdeçal
akşam:
1 tabak zeytinyağlı semizotu
salatalık
domates
maydanoz
ara: (20:30gibi yerim)
1 dilim ananas
1 fincan sıcak su
su:3 litre yatana kadar
spor:yok
Bende de adet dönemi şikayetleri başladı. KaBugun bendede siskinlik var sanki!! Yarına kadar wc sorunum olmazsa guzel bir sonuc gorecem insallah.
Pazartesi:76.5
Salı:76.1
Carsamba:75.1
Persembe:74.8
Bakalim yarin ne olacak..
Bugün nasıl geçti hedefçim. Yarın kendi diyet listene döneceksin ya 1 hafta kaçamaksız tamamla diyetini daha iyi olucak.Bugün de bitti yemek serüveni.
Yarını bekliyoruz.
Afiyet olsun canım, fasulye haşlama ne ki?
Bi de su miktarı?
Afiyet olsun ablacım :)
Ay Şeymacım inanamazsın var ya böyle delirtiyor beni bildiğin. Herşeye ağlıyor zırlıyor ama ağlamasını size kaydetmem lazım, kendini paralayarak çığlıklar atarak ağlıyor ya. Nazar değdirdim oğlışumaÖglen oldu gerçi ama anca gelebildim, gunaydınlar :) Bugün persembe, ekstra dikkat edelim. Benim yarından pek umudum yok maalesef, saçma bir hafta geçirdim. Çok motive başlamıştım oysa ki. Neyse iyi ki listede değilim diyelim :)
Aslında Devit vb. damlalar zaten yağ içerisinde çözünmüş olarak satılıyor. O yuzden yedigimiz herhangi bir şeye dökebiliriz yanlış bilmiyorsam :)
Ah Mertoş :) 2 yaş zımbırtısı da başlamıştır belki canım onda. O yüzden iyice düşkünleşmiş olabilir :)
Perşembe perşembe yenilseydin kötü olurdu :)
Bugün ne yazık ki tartı beni üzdü.
Eksi 100 gramcık gördüm.
Umarım yarın güzel olur.
Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?
Sende ilk gun nekadar gitmisti?
Geçmiş olsun tatlım.kızlar selam.
ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
bi de afedersiniz diyare olmuşum evden kapı dışarı çıkamıyorum.
perişan haldeyim.
fancynancy ortim 45 dakika daha yürüdüm. Toplam 1 saat 15 dakika oldu. Bugünlük yeter.
Menum;
Uyaninca 1 tylol hot (wendy cnm bunda seker var dimi?)
07:30
400ml elma,salatalik,limon,zencefil,maydnoz,dereotundan olusan icecek
10:15
60gr hindi fume ve peynir
13:30
3 firin kofte
3 yk yogurt
200 ml sabahki icecekten(corba yerine)
19:00
6 yk kabak yemegi
3 L su
2 kupa yesil cay
3 kucuk t.kahvesi
Spor;
80 mointain climber
20 dk kalca bacak
30 dk eliptik
Canım fasulye ve Patatesi biraz zeytinyağı ve suyla pişiriyorsun kaynanam yapmış ben yiyeyim diye sagolsun
Bugün dışarıda olduğum için fazla icemedim yatana kadar 2 olur inşallah
ALLAH'TAN şişlinik var. Ya olmayaydıBugun bendede siskinlik var sanki!! Yarına kadar wc sorunum olmazsa guzel bir sonuc gorecem insallah.
Pazartesi:76.5
Salı:76.1
Carsamba:75.1
Persembe:74.8
Bakalim yarin ne olacak..
Seviyorum sibeli de bols alatayi daEvet canım şeker var ama olsun günün ilk saati alıyorsun.
İlahi canım ya bols alata nı seveyim senin :) bugün değişik bi gün oldu ya küçük nüanslar Harika :)
Detoks etkisi sonra görünür belkideYa benimde tartılasım yok. Dün ve bugün sabah aynı rakamı gördüm moralim bozuldu. İnşallah yarın biraz daha eksi görürüm.
Oyy kıyamam anlat tabi ki Ferahım biz de her şeyimizi anlatıyoruz. Kaldır madem o arabayı şimdilik, Mert beyin ilk ergenliği geçsin öyle çıkarırsınAy Şeymacım inanamazsın var ya böyle delirtiyor beni bildiğin. Herşeye ağlıyor zırlıyor ama ağlamasını size kaydetmem lazım, kendini paralayarak çığlıklar atarak ağlıyor ya. Nazar değdirdim oğlışumadişlerine de baktım çıkarttıklarını çıkardı yeni gelen de yok şimdilik. Oofff neyse biraz kucak biraz pış pış biraz da sabır. Kızımda ona ne yapsam aynısını istiyor. Ay mavi bir araba aldım yani pişman oldum aldığıma Allahım o araba için hergün kavga ediyorlar, paylaşmayı öğrensinler, eşyalarını bilsinler diye direniyordum ama yok kaldırcam birazdan ortadan ay ne dertliymişim. Bir dokundun bin ah işittin
Benimkide kaçıyor. Bunlar gece buluşuyor olmasınuykum geldi uyumaya çalışayım gideyim deyatağa girince uyku nereye kaçıyor acaba
iyi geceler cümleten
iyi akşamlar kızlar
yarın sibelde kilom ne çıkacak çok merak ediyorum
bu ayın sonuna kadar güzel bir rakam görürüm umarım
Dün dinlenme gunumdu gun ama markete git-gel, arkadasa git gel,parka git gel toplam 4000 adim 44 dk yurumusum.Kuzular dün spor yapmadınız di mi? Listeye bişi yazmamışım emin olamadım ortilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?