Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım, fasulye haşlama ne ki?

Bi de su miktarı?

Afiyet olsun ablacım :)

Bugun bendede siskinlik var sanki!! Yarına kadar wc sorunum olmazsa guzel bir sonuc gorecem insallah.
Pazartesi:76.5

Salı:76.1
Carsamba:75.1
Persembe:74.8
Bakalim yarin ne olacak..
Bende de adet dönemi şikayetleri başladı. Ka
Bugün de bitti yemek serüveni.
Yarını bekliyoruz.
Bugün nasıl geçti hedefçim. Yarın kendi diyet listene döneceksin ya 1 hafta kaçamaksız tamamla diyetini daha iyi olucak.

***5. Takım 538. Etap***

servey (68,4///%)
moni (83,5///%)
inatettimolacak (60,2///%)
dennisgo (67,4///%)
hedef38beden (76,9///%)
kaanin annesi (56///%)
Dirilisci hatun (80,1///%)

5. Takım Ortalaması: %

ssenaa1907 (78,9///%) yeni üye başlangıç tarihi: 01.10.2017 başlangıç kilosu: 78.9 hedef kilosu: 65
Zehra2345 (82///%) yeni üye başlangıç tarihi: 02.10.2017 başlangıç kilosu: 82 hedef kilosu: 65
bluedolphin (97,8 ///%) yeni üye başlangıç tarihi: 03.10.2017 başlangıç kilosu: 97.8 hedef kilosu: 67

toplight (73,8///% )
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

morordek (65,6///%) Mezun olan üye.
wendigo (69,2///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (80,6///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (76,5///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (84,7/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (75,1///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (63,8///%) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.

S ssenaa1907 @Zehra2345 @bluedolphin yarın sabah aç karnına tartılıp bildirim yapmayı unutmayın

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım, fasulye haşlama ne ki?

Bi de su miktarı?

Afiyet olsun ablacım :)

Canım fasulye ve Patatesi biraz zeytinyağı ve suyla pişiriyorsun kaynanam yapmış ben yiyeyim diye sagolsun

Bugün dışarıda olduğum için fazla icemedim yatana kadar 2 olur inşallah

Ay Şeymacım inanamazsın var ya böyle delirtiyor beni bildiğin. Herşeye ağlıyor zırlıyor ama ağlamasını size kaydetmem lazım, kendini paralayarak çığlıklar atarak ağlıyor ya. Nazar değdirdim oğlışuma dişlerine de baktım çıkarttıklarını çıkardı yeni gelen de yok şimdilik. Oofff neyse biraz kucak biraz pış pış biraz da sabır. Kızımda ona ne yapsam aynısını istiyor. Ay mavi bir araba aldım yani pişman oldum aldığıma Allahım o araba için hergün kavga ediyorlar, paylaşmayı öğrensinler, eşyalarını bilsinler diye direniyordum ama yok kaldırcam birazdan ortadan ay ne dertliymişim. Bir dokundun bin ah işittin

Bugün ne yazık ki tartı beni üzdü.
Eksi 100 gramcık gördüm.
Umarım yarın güzel olur.

Bende ilk gün 1 kilo bugunde 300 gramcık gitmis.Bakalim yarin ne olacak?
Sende ilk gun nekadar gitmisti?

Ya benimde tartılasım yok. Dün ve bugün sabah aynı rakamı gördüm moralim bozuldu. İnşallah yarın biraz daha eksi görürüm.

fancynancy ortim 45 dakika daha yürüdüm. Toplam 1 saat 15 dakika oldu. Bugünlük yeter.

Kuzular dün spor yapmadınız di mi? Listeye bişi yazmamışım emin olamadım ortilerim :)

Bugun bendede siskinlik var sanki!! Yarına kadar wc sorunum olmazsa guzel bir sonuc gorecem insallah.
Pazartesi:76.5

Salı:76.1
Carsamba:75.1
Persembe:74.8
Bakalim yarin ne olacak..
ALLAH'TAN şişlinik var. Ya olmayaydı
Evet canım şeker var ama olsun günün ilk saati alıyorsun.

İlahi canım ya bols alata nı seveyim senin :) bugün değişik bi gün oldu ya küçük nüanslar Harika :)
Seviyorum sibeli de bols alatayi da
ALLAH gülmekten ayırmasın inşALLAH
Ya benimde tartılasım yok. Dün ve bugün sabah aynı rakamı gördüm moralim bozuldu. İnşallah yarın biraz daha eksi görürüm.
Detoks etkisi sonra görünür belkide

Oyy kıyamam anlat tabi ki Ferahım biz de her şeyimizi anlatıyoruz. Kaldır madem o arabayı şimdilik, Mert beyin ilk ergenliği geçsin öyle çıkarırsın tabi bi de Nevoscuk var, haliyle o da ilgi bekliyor, kolay gelsin sana canım, bol bol da sabır diliyorum :)
Çocuklar büyüyünce daha mı zor sanki ya, şimdi emziriyorum susuyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…