- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.081
Geçmiş olsun umarım çabucak toparlanırsınkızlar selam.
ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
bi de afedersiniz diyare olmuşum evden kapı dışarı çıkamıyorum.
perişan haldeyim.
Yarın sabah en güzel eksiler senin olsun ıeşim tartıma pil almış
inşallah başka aksilik olmaz ya, yanlış pil almasın diye eskisini de vermiştim eline
Aslında Devit vb. damlalar zaten yağ içerisinde çözünmüş olarak satılıyor. O yuzden yedigimiz herhangi bir şeye dökebiliriz yanlış bilmiyorsam :)
Ah Mertoş :) 2 yaş zımbırtısı da başlamıştır belki canım onda. O yüzden iyice düşkünleşmiş olabilir :)
Perşembe perşembe yenilseydin kötü olurdu :)
canan hocanın yalancısıyımaynen canım, içeriğini okursan zaten ayçiçek yağında diye yazıyor. en güzeli ekmeğe damlatıp yemek. zaten kaç damla ki. ben direkt ampulu döküyodum ekmeğe. ayda bir. şimdi diyete başladığıma göre yeniden başlasam fena olmaz. hemen tırnaklarım kırılmaya yanlarındaki derileri kopup yara olmaya başladı bile.
çok geçmiş olsun tatlımkızlar selam.
ay bi türlü kafamı kaldıramıyorum hastalıktan. karnım ağrıyor ve resmen acıyor. başım ağrıyor ve dönüyor. bana noldu bilmiyorum.
perişan haldeyim.
sağolasın banumSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür bugün de bir güzel sporumu yaptım bol bol ter attımhatta tam 10 200 adım atmışım eve gelene kadar
Hemen duşumu aldım öğlenlik yemeğimi yedim birazdan da keyif kahvemi içer kızı almaya giderim
Yüzmeye gitmeden birde Anneme uğrayacağım az misafirlerine bir çööö diyeyimhemde kendimi göstereyim en son beni gördüklerinde baya kilom vardı az motivasyon olur
Akşamda eve gelir gelmez mümkün olduğu kadar hafif tutarım yemeğimi ki yarın çok güzel rakamlar göreyimtabi suyada devam
Yok kız benim elimin ayarı yok resmen kazanla oluyorşimdi ancak temizlik faslı sarma falan yaparım haftasonu önümüzdeki hafta biraz sakin olurum o zaman yarım kilodan buğdaydan yaparım gerçi diğer malzemeleri ekleyince o bile çok olur ama okadar da olsun Cumartesi kızkardeşime akşam yemeğine gideceğiz orda aşureyi yer kızlar nasılsa
Kolay gelsin AyşemSuyunu ihmal etme ki yarın Sibelde güzel rakamlar görelim
Menum;
Uyaninca 1 tylol hot (wendy cnm bunda seker var dimi?)
07:30
400ml elma,salatalik,limon,zencefil,maydnoz,dereotundan olusan icecek
10:15
60gr hindi fume ve peynir
13:30
3 firin kofte
3 yk yogurt
200 ml sabahki icecekten(corba yerine)
19:00
6 yk kabak yemegi
3 L su
2 kupa yesil cay
3 kucuk t.kahvesi
Spor;
80 mointain climber
20 dk kalca bacak
30 dk eliptik
Benden de günün menüsü gelir.
Kalkınca
500ml su 1 gün kurusu kayısı 2 ceviz
Kahvaltı
2dilim tbe, süzme light peynir, dereotu, domates, biber, salatalık ile sandiviç
Öğlen
1 tavuk but fırın
bols alata
Ayran
1.ara 4tn mürdüm eriği
2.ara dereotlu kefir
Akşam
4yk tavuklu mantar sote
3yk kinoa ile bol salata
3.7lt su
1 sade türk kahvesi
2 fincan yesil/beyaz cay
30dk yürüyüşfancynancy
Çok geçmiş olsun daha önce diyet yapmismiydin acaba bu mu etkiledi, yada kan değerlerine baktirmismiydin diyetten önce bunlarda halsizlik yapabilir, yada regl dönemin mi ağır geçiyor Ayy Kıyamam hiç çok sıkıntılı ikisi birarada olunca.kızlar selam.
perişan haldeyim.
Tebrikler harika bi sonuç olmuşBugun bendede siskinlik var sanki!! Yarına kadar wc sorunum olmazsa guzel bir sonuc gorecem insallah.
Pazartesi:76.5
Salı:76.1
Carsamba:75.1
Persembe:74.8
Bakalim yarin ne olacak..
Bugünkü menum
Sabah 1sb limonlu Yeşilçay, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, dostmakinasinda kızarmış peynir, 2 biber, yarım salatalık, 1 yumurta
Ara kakaolu süt
Öğle canım bişey yemek istemedi, 1 yeşil elma, biraz üzüm
Aksam 17.30 gibi 1 kepçe sebze çorbası, fırında alabalık
Ara 18.30 1 sb limonlu yeşil çay
Yatmadan önce pulbiberli yoğurt yemeyi düşünüyorum
Spor 300 ip atlama, 30 dk yürüyüş, 50 mekik
Teşekkür ederim canım inşallah hafta başı biraz sapittim ama olsun kendimi iyi hissediyorum şuan.Harika bi menü canım afiyet olsun bol eksi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?