- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.281
Ay mükemmel hazirlamissin tatlım yaaa ozene bakEki Görüntüle 2052718 Eki Görüntüle 2052719 Eki Görüntüle 2052720
buyrun efenim, 1 haftalık spor listemiz :)
birincimizdennisgo yu tebrik eder, kupasını teslim ederiz
fancynancy yi boşverin ve 3.müz @Egeliegeli mizi de tebrik eder yanaklarından öperiz
Ayyy teşekkür ederim canımmmmAy mükemmel hazirlamissin tatlım yaaa ozene bakayrıca ikinciliğini de tebrik ediyorum
dennisgo ve @Egeliegeli sizleri de tebrik ederim
Ellerine saglık orticimm..Eki Görüntüle 2052718 Eki Görüntüle 2052719 Eki Görüntüle 2052720
fancynancy yi boşverin ve 3.müz @Egeliegeli mizi de tebrik eder yanaklarından öperiz
Ellerine sağlık Ferah. Gayet guzel olmuş. Ilk üçü kutluyorum ama spor yapan herkesi de kutluyorum. Çoğu kalkıp spor yapmak bize zor geliyor. Kadınların işleri bitmiyor.Eki Görüntüle 2052718 Eki Görüntüle 2052719 Eki Görüntüle 2052720
Günaydın canımGünaydın kızlarr..
Sartları okudum beyan ettim bana uyar
Tabiii ki orticim seni de kutluyorum klasik ilk 3 kutlaması yaptım ne fenayım yaaaEllerine saglık orticimm..
Öncelikle ilk uce girenleri ve hepinizi tebrik ediyorum..
Tabi kendimide
Aynen öyle valla, ben ağlayarak gidiyorum eliptiğe çoğunluklaEllerine sağlık Ferah. Gayet guzel olmuş. Ilk üçü kutluyorum ama spor yapan herkesi de kutluyorum. Çoğu kalkıp spor yapmak bize zor geliyor. Kadınların işleri bitmiyor.
Eki Görüntüle 2052718 Eki Görüntüle 2052719 Eki Görüntüle 2052720
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?