Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar

Feyzacım hoşgeldin, oldukça hevesli gördüm seni, umarım bu motivasyonunu kaybetmezsin, el birliğiyle seni hedefine ulaştıralım :)
Ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım, 5 aylık bir oğlum var. Kaybın için başın sağolsun.
Şimdilik hedefini 90 kg olarak kaydediyorum, oraya inince insallah daha asagıya cekeriz
Neler yapılacağını yazmış zaten kaptanım ve diğer arkadaşlar. Menülerini akşam toplu olarak yaptığın spor ve içtiğin su miktarını da ekleyerek yazarsın, yorumlarız.
Tekrardan hoşgeldin aramıza :)

Eveeet Excel'de listelerimi duzenlerken bakınız kimler aslında kaç kiloda mezun olabilir onları bi göstereyim istedim. Hani belki mezun olup karne almak sizi motive eder! Şu en son sütundaki kırmızı ile yazılan kiloya ulaşsanız mezunsunuz!

inatettimolacak sen çoktan mezun olmuşsun bu arada

Coook tesekkur ederimmm gercekten dediklerinizin hepsini yazicam istemek basarmanin yarisidir bende cok istiyorum ins basaricammm destekleriniz icin cok tesekkur ederimm
Hosgeldin canim bende bir zamanlar cook zayiftim 45-50 kilo arasiydim. Maksimum 84'u gordum tartida şu an 75'im.
Evet o bakislari cok iyi bilirim bende sana ne olmus bakislari cok kotu.
Ama biz kimseye aldiris etmiyoruz sadece kendi saglimiz icin fazlaliklardan kurtulmaya calisiyor. Sen gercekten istersen ve istikrarli olursan en kisa zamanda hedefine ulasirsin.
Bu arada bende 1 annesiyim,29 yasindayim ve 165 boyundayim. Aslinda azcık daha uzundum ama kilo alinca durus bozuklugu olunca bide yas ilerleyince kisaliyoruz galiba..

Aaaaa ben 70 le mezun mu oluyorum şimdi? Olmaaazzzzz olabilemez ben 65 düşünüyordum yaaa. Hedefimi aşağıya mı çekeyim ördekcim?

Aaaaa ben 70 le mezun mu oluyorum şimdi? Olmaaazzzzz olabilemez ben 65 düşünüyordum yaaa. Hedefimi aşağıya mı çekeyim ördekcim?
Şu an hedefin 67 gözüküyor Ferahcım, 70'te de mezun olma hakkın var. 67'ye kadar bekleyebilirsin de. İstersen 65'e de çekebiliriz, sen bilirsin

Vesile cok tesekkurler sana hepinize
hoşgeldin canım,melek yavrun için başın sağolsun.rabbim sana ve evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..amin..
ben ayşe 46 yaşındayım istanbul'da yaşıyorum,2 yetişkin oğlum 1 gelinim 1 torunum var.
uzun yıllardır diyet yapar 1 verir 2 alırdım.
şu an 82 kiloyum ,şubat sonunda 112,5 la kendi kendime diyete başladım.1 nisan dan itibaren de diyetisyen kontrolündeyim.diyetisyene gittiğimde 107 kilo idim.,insülin direnci,vitamin eksiklikleri vs. lerle.
başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı büyük ihtimal insülin direncin ve vitamin eksikliklerinde vardır.sana tavsiyem, öncelikle bir diyetisyenden yardım alman.şu an gidemem vs. dersen eğer wendigo'mun dediği gibi istersen benim listelerimle başlayabilirsin.
sana ilk listemi birazdan atıcam bir haftalık uygulanması gereken sonra her hafta bir sonrakiyle devam ederiz.

güzel düşünmüşsün canım kilolar ortalama aynı büyük ihtimal şikayetler de.tek sorun yaş farkı ama o da problem olmaz sanırım.

Ellerine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın. Kupayı aldım vitrine koydum :)) teşekkür ederim.
Öncelikle ilk üçü, sonrasında da hafta boyunca sporu gündemine alıp az ya da çok spor yapan herkesi kutlarım. Bizi bu kilolardan diyet +spor kurtaracak..

Tesekkur ederimm bende liste gelir gelmez uygulamaya baslayacagim hadi hayirlisi
tatlım bu diyetisyenin bana verdiği ilk liste bununla başlayabilirim dersen başla bana uymadı dersen 2. listeyi atarım.
saatleri kendi düzenine göre ayarlayabilirsin,ara öğünler mutlaka yapılacak sakın atlama.doydum fazla geldi diye düşünüp sakın yememezlik etme.
liste bütünüyle önemli sakın unutma.hadi inşallah sana da çok faydası olur.

dn: listedeki kuru üzümü bana kansızlık için vermişti öyle bir problemin yoksa eğer yemeyebilirsin.

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Merhaba5.takım bende üye olmak istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardım
Takıma hoşgeldin. Umarım beraberce kilo verip ideal kilona ulaştığın bir süreç yaşarsın.
Ağlayarak gitsen de gayet istikrarlı şekilde gidiyorsun. Bir kupa da ben vereyim sana. Benim spor yapmamla senin spor yapman arasında dağlar kadar fark var ve bence senin hakkın yıldızlı beş :)
7 kilom kalmış umarım 2 aya mezun olurum :)

İyi seyirler o zaman sana. Maç izlerken dinleneceksin artık. Ama kaçamak yok maça kızıp :)

Aklımda bile geçirmedim şekerim. :)
İlk yarı çay, 2. Yarı yeşil çay içtim. Canım da bir şey istemedi.
Yalnız bence ben detoksu çok yanlış zamanda yaptım.
Sabah regl oldum.

Aaa, yılbaşı hedefim ile aynı :)

Boyum 1.65 kılım 100 ustumden atmak çok ışıtıyorum bu ağırlığı güç dıyet vs yapmadım çok acemıyım bu konuda
Hoşgeldin canım. Biz yardımcı olmaya çalışırız sana. Hepbirlikte güzel eksiler görürüz inşALLAH. Ben Ayşe. 43 yaşımdayım. 97den 83.7'ye düştüm. Daha da yolum var. Ama bu takımda benden daha iyisini yapan arkadaşlarım da var.
ALLAH evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşALLAH
Hic diyet yapmamis biri olarak ne tavsiye edersiniz
Öncelikle abur cuburu kesmelisi. Ben çalıştığım için kendime özel yemek yapamıyordum. Onun için pişirdiydim yemeklerin tuzunu ve yağını azalttım. Ekmeği sabah ve akşam 3 dilim tam buğday tükettim. Arada tahıl grubu tükettim. Yemeklerimin porsiyonlarını küçültüp salataya ağırlık verdim. Hergun böyle 45dk spor yaptım. 4ay da 12 kilo verdim. Sonra 1 kaçamak ve kaybolan motivasyon. 4 ayda hiç kaçamak yapmadım. Bana hasta olacaksın eridin bittin dediler dinlemedim. 12 kiloyu verince kendimde kaçamak hakkı olduğunu ve bu şekilde devam edersem kilo olmayacagini dusundum. Ama yanılmışım. O kaçamak bana 6aya maloldu. Çok sıkı birşey yapmadım. Genelde sağlıklı besinler neyse onları tükettim. Bol su tükettim. Sana tavsiyelerim bunlar olabilir şimdilik. InşALLAH sende sağlıklı olarak kilo verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…