- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.321
Feyzacım hoşgeldin, oldukça hevesli gördüm seni, umarım bu motivasyonunu kaybetmezsin, el birliğiyle seni hedefine ulaştıralım :)Merhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım
Coook tesekkur ederimmm gercekten dediklerinizin hepsini yazicam istemek basarmanin yarisidir bende cok istiyorum ins basaricammm destekleriniz icin cok tesekkur ederimm
Hosgeldin canim bende bir zamanlar cook zayiftim 45-50 kilo arasiydim. Maksimum 84'u gordum tartida şu an 75'im.Coook tesekkur ederimmm gercekten dediklerinizin hepsini yazicam istemek basarmanin yarisidir bende cok istiyorum ins basaricammm destekleriniz icin cok tesekkur ederimm
Aaaaa ben 70 le mezun mu oluyorum şimdi? Olmaaazzzzz olabilemez ben 65 düşünüyordum yaaa. Hedefimi aşağıya mı çekeyim ördekcim?Eveeet Excel'de listelerimi duzenlerken bakınız kimler aslında kaç kiloda mezun olabilir onları bi göstereyim istedim. Hani belki mezun olup karne almak sizi motive eder! Şu en son sütundaki kırmızı ile yazılan kiloya ulaşsanız mezunsunuz!
inatettimolacak sen çoktan mezun olmuşsun bu arada
Eki Görüntüle 2052749
Şu an hedefin 67 gözüküyor Ferahcım, 70'te de mezun olma hakkın var. 67'ye kadar bekleyebilirsin de. İstersen 65'e de çekebiliriz, sen bilirsinAaaaa ben 70 le mezun mu oluyorum şimdi? Olmaaazzzzz olabilemez ben 65 düşünüyordum yaaa. Hedefimi aşağıya mı çekeyim ördekcim?
hoşgeldin canım,melek yavrun için başın sağolsun.rabbim sana ve evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..amin..Vesile cok tesekkurler sana hepinize
güzel düşünmüşsün canım kilolar ortalama aynı büyük ihtimal şikayetler de.tek sorun yaş farkı ama o da problem olmaz sanırım.Tamamdır canım, bugün tek tek yaz, sonra topluca akşam yazıyoruz haberin olsun.
moni ablacım senin listeleri arkadaşla paylaşsak mı? Ona uysa mesela bu işi çözmeden kendi kendine diyet yapmak çok zor çünkü.
Tesekkur ederimm bende liste gelir gelmez uygulamaya baslayacagim hadi hayirlisigüzel düşünmüşsün canım kilolar ortalama aynı büyük ihtimal şikayetler de.tek sorun yaş farkı ama o da problem olmaz sanırım.
eline emeğine sağlık tatlım harika hazırlamışsın.Eki Görüntüle 2052718 Eki Görüntüle 2052719 Eki Görüntüle 2052720
buyrun efenim, 1 haftalık spor listemiz :)
birincimizdennisgo yu tebrik eder, kupasını teslim ederiz
fancynancy yi boşverin ve 3.müz T turkcedersidefterimcom mizi de tebrik eder yanaklarından öperiz
Ellerine sağlık canım çok güzel hazırlamışsın. Kupayı aldım vitrine koydum :)) teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2052718 Eki Görüntüle 2052719 Eki Görüntüle 2052720
buyrun efenim, 1 haftalık spor listemiz :)
birincimizdennisgo yu tebrik eder, kupasını teslim ederiz
fancynancy yi boşverin ve 3.müz T turkcedersidefterimcom mizi de tebrik eder yanaklarından öperiz
tatlım bu diyetisyenin bana verdiği ilk liste bununla başlayabilirim dersen başla bana uymadı dersen 2. listeyi atarım.Tesekkur ederimm bende liste gelir gelmez uygulamaya baslayacagim hadi hayirlisi
Takıma hoşgeldin. Umarım beraberce kilo verip ideal kilona ulaştığın bir süreç yaşarsın.Merhaba5.takım bende üye olmak istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardım
Ağlayarak gitsen de gayet istikrarlı şekilde gidiyorsun. Bir kupa da ben vereyim sana.Tabiii ki orticim seni de kutluyorum klasik ilk 3 kutlaması yaptım ne fenayım yaaa
Aynen öyle valla, ben ağlayarak gidiyorum eliptiğe çoğunlukla
Ama hepimizi kutluyorum çünkü herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.
7 kilom kalmış umarım 2 aya mezun olurum :)Eveeet Excel'de listelerimi duzenlerken bakınız kimler aslında kaç kiloda mezun olabilir onları bi göstereyim istedim. Hani belki mezun olup karne almak sizi motive eder! Şu en son sütundaki kırmızı ile yazılan kiloya ulaşsanız mezunsunuz!
Eki Görüntüle 2052749
İyi seyirler o zaman sana. Maç izlerken dinleneceksin artık. Ama kaçamak yok maça kızıp :)
Eveeet Excel'de listelerimi duzenlerken bakınız kimler aslında kaç kiloda mezun olabilir onları bi göstereyim istedim. Hani belki mezun olup karne almak sizi motive eder! Şu en son sütundaki kırmızı ile yazılan kiloya ulaşsanız mezunsunuz!
Eki Görüntüle 2052749
Bence olursun canım :)7 kilom kalmış umarım 2 aya mezun olurum :)
O zaman seni de yılbaşına mezun edelim :)Aaa, yılbaşı hedefim ile aynı :)
Hoşgeldin canım. Biz yardımcı olmaya çalışırız sana. Hepbirlikte güzel eksiler görürüz inşALLAH. Ben Ayşe. 43 yaşımdayım. 97den 83.7'ye düştüm. Daha da yolum var. Ama bu takımda benden daha iyisini yapan arkadaşlarım da var.Boyum 1.65 kılım 100 ustumden atmak çok ışıtıyorum bu ağırlığı güç dıyet vs yapmadım çok acemıyım bu konuda
ALLAH evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşALLAHMerhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım
Öncelikle abur cuburu kesmelisi. Ben çalıştığım için kendime özel yemek yapamıyordum. Onun için pişirdiydim yemeklerin tuzunu ve yağını azalttım. Ekmeği sabah ve akşam 3 dilim tam buğday tükettim. Arada tahıl grubu tükettim. Yemeklerimin porsiyonlarını küçültüp salataya ağırlık verdim. Hergun böyle 45dk spor yaptım. 4ay da 12 kilo verdim. Sonra 1 kaçamak ve kaybolan motivasyon. 4 ayda hiç kaçamak yapmadım. Bana hasta olacaksın eridin bittin dediler dinlemedim. 12 kiloyu verince kendimde kaçamak hakkı olduğunu ve bu şekilde devam edersem kilo olmayacagini dusundum. Ama yanılmışım. O kaçamak bana 6aya maloldu. Çok sıkı birşey yapmadım. Genelde sağlıklı besinler neyse onları tükettim. Bol su tükettim. Sana tavsiyelerim bunlar olabilir şimdilik. InşALLAH sende sağlıklı olarak kilo verebilirsin.Hic diyet yapmamis biri olarak ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?