Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaç tabiki hedefe ulaşmak mümkünse onun bile altını görebilmek. Ben bu hafta 66 göreceğimi düşünüyordum ve görsem çok da mutlu olurdum. Ama maalesef pazartesi 67 cuma 67,2. Sıfır kaçamak yanlış hatırlamıyorsam 3 gün yürüyüş, 2 gün de toplam 4400 ip atlama ama yine de olmadı. Bana bu hafta ihanet eden bu vücuttan haftaya alırım fazlasını diye ummak istiyorum sadece. Ve tartıyı sabah görünce okula yürüyerek gitmekten vazgeçtim. Yürüyüp +200 ise metroya kurulayım nasılsa o kadar olur dedim kendime.

Kuzum kg verselerde bi sekilde duzelmemiz lazim bakin masallah 7. Takima her hafta 1 uzeribde ortalama ile geliyorlar sen sopayi basimizdan eksik etme bizde adam olalim

..

Ben bu su miktarını hiç beğenmedim

Sabah ki ekmek neyse de öğlen yarım ekmek??

Kuzum bu menüde hiç protein yok neredeyse? Denizi dinle bari bi ara öğün yada bi yoğurt ye mutlaka.

Hakkaten detoks yapmasak iyiydi

evet minnoş minnoş görünce özendim :)) ama kırınca baktımki hakkaten minnoş :)) 4 tanesi 1 yumurta ediiyo gibi geldi :)

Hemen baktım;

1 haşl. Yumurta 78 kalori iken 4 bıldırcın yumurtası 57 kaloriymiş. Kızmıyorum o amaçla :)

Ördekcim ya, zaman nasıl çabuk geçiyor. Sen ne ara doğum yaptın da 5 ay oldu. Daha dün gibi.
Sorma hedefcim bana da hem çok hızlı hem de cok yavaş geçti/geçiyor :) Umut'un büyüdüğünü gördükçe anlıyorum ben de zamanın geçtiğini :)
Monişim sen bizi yolmaya devam et. Ben bu mazeretimi tabi ki kabul etmiyorum. Tamamen kendi hatam. Boğazımı tutabilseydim ya da yediklerimi yaksaydım, artı değil eksi gelirdim önceki haftalarda olduğu gibi. Mazeretlere sığınmak çok kolay. Ben şahsen elimden geleni yapmadım. Yaptım ama olmadı diyenlere de bir şey diyemem, bazen elimizde olmayan sebepler yüzünden de istediğimiz sonucu alamıyoruz. Ama bu bizi daha çok motive etmeli.

Bende menünü yazayım:

Sabah; çeyrek simit, kök yağsız süzme peynir 700 ml beyaz çay

Ara; 700 ml yeşil çay, salatalık

Öğle; 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, yeşil çay

Ara; 1 avuç kuru üzüm, şekersiz Türk kahvesi
2. Ara; 1 elma, 1 dal karnabahar

Akşam; 2 parça fırın tavuk

Su; 1 lt
Spor; yapınca yazıcam çok üşüyorum.

Pek soğuk su içemedim, ılık su niyetine yeşil çay, beyaz çay falan içtim işte. Umarım yerine geçmiştir.

Yarım dilim tambugday ekmeği canım o. Yarım ekmek yazdım uzun uzun yazamadım.

Monişim seni kırdıysam özür dilerim. O yeni düzelen listedeki alkışı hakedecek bir durum yok bende. Tamam çabalamadım ama başaramadım. Önümüzdeki hafta alkışı haketmek için çabalayacağım. Ama sen listelere devam et lütfen

Menü paylaşayım
Kalkınca
1 ad gün kurusu kayisi
2 ceviz
500ml su

Kahvaltı
2dilim tbe arasında 30gr light süzme peynir 1 haşlanmış yumurta salatalık dereotu yeşil biber

Öğlen
1 tavuk but fırın
1 brd ayran
Salata bitmişti o yüzden yiyemedim.

1.ara 3 hurma

Akşam
4yk kuru fasulye
Domates salatası icine 2yk haşlanmış yeşil mercimek koydum.

Saat 22 de 2 minik mandalina yedim
2.arayi yapmayı unuttum ve çok acıktım. Yeşil mercimeği ekledi. Ama yetmedi 1 ara öğün ekledim ama hata yapmamışımdır inşALLAH

3.2lt su
2 kupa beyaz çay
Bu gün yürüyüş yok

Yedim canım küçük bi kase yogurt 3 kaşık da mercimek çorbası bu arada ben öğlen de yemistim corba unutmuşum yeni aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…