Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım öğleni geç yemişsin ama sebze yediğin için seni tutmayabilir en azından bir ara öğün daha eklesen mi? Bir de kendim öyle yaptığım için sana da önerebilirim, Ara öğünlerde meyve yanına fındık fıstık yesen kan şekeri daha yavaş yükselir. Senin listene göre 1 armut 5 fındık, diğer öğünde de 1 mandalina 5 fındık olabilir. Eklemek istersen ara öğününde yoğurt olmalı bu saatten sonra bence. Bugün bir nedenle saatler şaştıysa sözüm yok. Ama aldığın kiloyu vermek için az yiyorsan bu menü ile metabolizmayı yavaşlatma ihtimalin daha yüksek. Suyu da yatana kadar 3 litreye tamamlarsan iyi olur.

Her ne kadar insan vücudu matematik değil deseler de, ben de buna inansam da, dikkat etmemizin bir karşılığı olacak bu hafta olmadıysa haftaya olacak. Aldık o doğruları bünyemize, inatçı kiloları alt edeceğiz. Biz ondan daha güçlüyüz :) ayrıca kafama yediğim merdane de beni çok olumlu etkiledi. Haftaya bir nazar boncuğunu alırım moni cim..

Vay arkadaş bıldırcın yumurtası nedir
Offf cok fena
çok canım sıkıldı halimize ,sibel den güzel haberleri bile yazmak içimden gelmiyor bilesiniz.
Yaz monisim, sen modunu düşürme bizim yüzümüzden

Denizim,tamamen katılıyorum insanız robot değiliz rakamların bire bir tutması mümkün değil beklenemez de ki, örnek: ben hedefimden 200 grm daha fazlayım.kızdığım anlamadığım nokta ,ne dedik ne yaptık.

Kesinlikle haklısın. Ama burada dediğimiz doğruydu hafta boyunca da genel olarak dediğimize uygun yaşadık. Sonuç böyle ama hiç birimizin sayılacak liste halinde kaçamakları yok. O nedenle doğru davrandığımız bir hafta için bu sonuç kabul edilebilir. Yoksa takımımızı getirmek istediğimiz nokta ile alakası olmayan bir sonuç bu..

Tamam canım öyle yaparım bundan sonra
Genelde aksamlari yemiyorum ben sadece pazar ve Perşembe aksamlari zencefil zerdecal ve tarçınlı yoğurt yiyorum. İyice sıkıldım şu 8 lerden bi kurtulamiyorum bende kendimce böyle bi yöntem deniyorum

4 kaşık diyo hatun sen de daha ne olsun diyon.... 4 kaşıkla sen durabiliiin miii.... kara vicdanlı....
Ah betül ah... Bu ne kara vicdanlı
Moniş 200gr için bana kıydın hadi onu anladım da nilsub ve servey hedeflerinden 100gr daha fazla vermişler onlara neden kıydın

Monim bana ne kiziyon manisada tarti varda ben mi tartilmadim evime aksam 6 da geldim

Moniş 200gr için bana kıydın hadi onu anladım da nilsub ve servey hedeflerinden 100gr daha fazla vermişler onlara neden kıydın
Ben listeye baktım nilsub ve servey hedeflerinden 100 fazla gibi algıladım. Bence o da öyle düşündü. Üstelik Nilgün moni nin koyduğu hedefi geçmiş.
Bir de takımın yarısı regl yarısı da haftaya olur kesin..

Aaa, hiç fark etmemişim ben ya.
Hadi kızlar, bir an önce girin listeye.

Ördekcim ya, zaman nasıl çabuk geçiyor. Sen ne ara doğum yaptın da 5 ay oldu. Daha dün gibi.

Eğer yatağın oynamasını hissediyorsa tek başına yatmıyorsan tam doğru ölçmez mi acaba?
Nasıl uyumuştun dün gece?
Benim uyku konusuna takıntım var da.
Her gün 4-5 saat uyuyarak yaşansa ne güzel olur diyorum ama 12 saat uyusam uyuyabilirim.

Monicim, kendi adıma elimden gelenin fazlasını yaptım.
Baya baya zor bir hafta geçirdim.
Sonuçlar motive edici elbette değil ama olan bu.

6 EKİM HAFTALIK LİSTE

toplight >>73,8 >>72,9><muaf(tartı yok iş seyahatinde)

servey >>68,4>>67,9>>67,8

inatettimolacak >>60,2>>59,9><muaf(bildirimde bulunmadı)

moni >>83,5>>82,5>>82,7

fancynancy >>75,1>> 74>>74,5

lydznp >>84,5 >> 83,5>>83,7

dennisgo >>67,4>>66,4>>67,2

morordek >>65,6>> 65,5>>66>>muaf(lohusa)

nilsub >>80,6>>79,9>>79,8

@wendigo >>69,2>> 67,5>>68,3

0zlem >>76,5>>74,9>>74,8

Dirilisci hatun >>80,1>>m>>80,8>>muaf(tatil dönüşü)

kaanin annesi >>56>>55>>55,7

hedef38beden >>76,9>>75,9>>76,5

@ssenaa1907>>78 >>77,9>>76,5

@Egeliegeli >>63,8>> 64,2>>64,6

Son düzenleme:
listeyi yeniden düzenledim,ben yanlış anlamışım listeyi yaparken. ben:HAFTALIK HEDEF LİSTESİ sanarak ona göre simgelendirmiştim o sebeple de 100gram bile hedeften uzak kalındıysa saç çekilmişti,amaç hedef diye.
o halde amaç hedef değilse haftalık hedef listesi yapmaya da gerek yok.
listenin bu haliyle herkes kilo vermiş tebrik ediyorum.

farketmemişim hemen düzelttim.

Monim bana ne kiziyon manisada tarti varda ben mi tartilmadim evime aksam 6 da geldim
düşünemedim özür dilerim .

maalesef o şekilde algıladım,düzelttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…