Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kefiri dereotlu, naneli ya da fesleğenli dene bence.. o zaman daha lezzetli gelecektir belki de. Çok güzel aroma katıyorlar.

Canim bende listeye girip mezun olcam o tarihe
Toplight 73.2 =>65

Kaptanım sürekli bi yolculuk halindesin bi düzene giremedin ki cok normal aslında. Ama artık cok kararlısın bence istedikten sonra yapabilirsin :)

Canim bende listeye girip mezun olcam o tarihe
Toplight 73.2 =>65
Seni de ekledim kaptanım
Ya beni de bi yarışa alın bari, açıktan okul bitirme gibi, liste dışından mezuniyet yarışmasına mi katılsam?
sen hangi yarışa gireceksen hızlı bir giriş yapacaksın bence..listeye dönme yarışı sana olmaz sanki mezuniyet daha uygun gibi ne dersin ?

Dünkü menüm,
Kalkınca 500ml su 2 ceviz içi

Kahvaltı
2 dilim tbe ile peynirli sandviç

Öğlen
2tane tavuk baget
Bol salata
Ayran

Ara 1 kupa kefir

Akşam
4yk kıyma sote
1.5 dilim tbe
Bol salata

2.8lt su
3 büyük kupa beyaz çay
1 orta boy yağsız sütlü filtre kahve

20dk yürüyüş fancynancy

Gunaydin Özlem, Günaydın herkese
Neden kimse forumda değil. 3-5 kişi miyiz biz? Hani nerede listeye girmek isteyenler. Sanıyorum hepsi mezun oldu
1 saat yuruyusumde kahvaltimda aradan cıktı..
nilsub Canim sende onceden sabah erkenden yuruyuse cikardin devam etmiyormusun artik?

Günaydın hanımlar
sen hangi yarışa gireceksen hızlı bir giriş yapacaksın bence..listeye dönme yarışı sana olmaz sanki mezuniyet daha uygun gibi ne dersin ?
Aslında vermem gereken fazla bir kilo kalmadı Denizcim ama 65 civarından sonra vermem yavaslayacak gibi hissediyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum yaa bunu düzene koymam lazım Mezuniyet yarışına katılayım madem beni de yolun ara sıra :)

Günaydın kızlar
Herkese için güzel bir gün olur umarım. Cuma tartısı için 2 dolu günümüz var. Kaçamaksız, bol su içip, sporlamızı da yaptık mı güzel eksiler bizlerin olur bence.
İki akşam hafif beslenelim diyen grubun akşam planı nedir şimdi?

Tamam kaç kilo hedefin olsun o zaman? Başlangıç kilosu için ben cumayı yazdım toplight kaptanım senin de cuma kilonu yazacağım..

Ben yine soda + limon + yogurt üclüsüyle takılmayı düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…