Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese sevgiler,
Sabah kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu taze beyaz peynir, cherry domates ve 2 dilim ekmek ile güne başladım.
Ara öğünde 1 adet sade activia probiyotik, 2 adet mandalina yedim. Sonra 1 fincan yaseminli yeşil çay içtim.
Sabah tartıldığımda kilom 97,0 idi. Önceki 4 Ekim'deki 97,2 kg'a göre -200 gr görünüyor, hadi bakalım hayırlısı. Az ama hiç yoktan iyidir, değil mi?
Dün tüm gün toplam 1 saat yürümüş idim. Bugün 10.000 adımı hedefliyorum inşallah.
Dün akşam yemeğinde de 200 gr biftek, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Ara öğünde de, gün içerisinde meyve yemediğim için 2 porsiyon meyve yedim.
(1 porsiyon üzüm ve 2 mandalina.)

200 gr vermiş olman gayet iyi. En kısa zamanda 8 lere ulaşacağına inanıyorum çünkü hem düzenli beslenip hem spor yapınca kiloların gitmekten başka şansı kalmıyor. sporunu fancynancy etiketleyerek paylaşırsan not ediyor ve haftalık paylaşıyor. Yarışma yapıyoruz kendi aramızda :)

hedef38beden dukan bira vardı ya içiyorduk hani.. başka bir şey gördüm. Ona başladım sana da yazayım dedim. 1 bardak Yeşilçay demleyip 2 bardak su,1 bardak soda,1 ya da 1/2 limondu onu karıştırdım şimdi, 2 çubuk tarçın ile içiyorsun. Metabolizma hızlandırıyormuş. Ben başladım sen de denemek istersin belki..limondan emin değilim ama yarım koydum gitti :)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün yine bomba gibi bir sabaha uyandım
Erkenden kahvaltımı yaptım sonrada doğru parka yürüyüş yapmaya gittim ordan sağlık ocağı eve yürüme derken tam olarak 8. 110 adım atmış oldum

Birazdan kuzumu almaya okula gideceğim hatta biraz erken çıkıp marketliğimi de yapacağım
Yarında yine fitness günü Cumaya son iki olunca baya bir kendime çoşkuyu verdim 8li rakamları ucundan görürüm ümidi var ama bilemiyorum bol suyla devam artık

Bu yaptıkların sana cuma tartısında 8 leri müjdelesin canım.. Bu motivasyonla 8 ler de senden korksun bence :)

Canımsın
@Egeliegeli kaç zamandır sende yazmıyosun merak ettim yazayım dedim unuttum. nerelerdesin canım? yoksa mayıs anneleri topiğine mi transfer oldun :)
Eneem 2018 mayıs anneleri mi açılmış, tey tey tey zaman ne çabuk geçiyor

maşallah banuşum 8 li rakamlar elinden kaçamaz bu hafta nerden nereye geldin yaww helal olsun sana

Gayet başarılı gördüm seni

Aleyküm Selam Banu
nilsub koş kız koş moni den sonra oynakbasi34 de bizi geçmeye geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…