Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar,
Bugün sabah 2 kibrit kutusu light beyaz peynir, 6 siyah zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım.
Öğle yemeğinde 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim.
Ara öğünde 1 adet Danone Activia Karıştır Atıştır probiyotik yoğurt yedim.
Akşam yemeğinde istridye mantarı sote ve mercimek yemeği, süzme yoğurt yedim.
Bugün 45 dak. yürüdüm.
Dün ise menüm şöyle idi:
Sabah
10:30'da uyandım.
Saat geç olduğundan, 11:00 gibi 5 y.k. z.yağlı fasulye yedim.
13:00'de 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim. (1 dilim ekmek ile)
Gün içerisinde 1 saat yürüdüm.
Akşam yemeğinde pirzola ve 4 y.k. zeytinyağlı pırasa yemeği yedim.
Akşam eve gelince 1 nar yedim.
Bu arada, sabah tartıda 96,7 kg'ı görmenin sevincini yaşıyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Herkese sevgiler.
İyi akşamlar diliyorum.

Selam kızlar ;
Bugünkü menümü yazayım. Ama dediğimi yapın yaptığımı yapmayın cinsi bir şey oldu. Misafirliğe gittik eve geç gelince akşam yemeğini atlamak zorunda kaldım. Çünkü hala pişiyor ve saat geç olduğu için yemeyeceğim..
Gittiğimiz arkadaş da yedirmeyi pek sever; revani ye, şekerpare ye dedikçe bana fenalık geldi. Kazasız belasız geldik neyse ki :)

Sabah; 2 dilim etimek 2 light üçgen peynir 5 zeytin domates salatalık

Ara ; filitre kahve 3 hurma

Öğlen ; 2 yumurta ile dereotlu naneli omlet, 2 dilim ekmek

Ara ; 1 mandalina 5 fındık

Akşam ; 3 kaşık yoğurt yarım limon, 1 bardak soda , 2 salatalık

Ara ; ananaslı aktivia

3 litre su +1 litre metabolizma hızlandırıcı
Yarım saat ip atlama fancynancy
2 filitre kahve 1 papatya çayı
Sabah aç karna sirkeli su

Tebrikler, insanın emeklerinin karşılığını tartıda alması çok keyifli bir şey. Tadını çıkar ve daha iyi kilolarda yeni mutluluklar yaşamaya hazır ol :)

Tebrikler, insanın emeklerinin karşılığını tartıda alması çok keyifli bir şey. Tadını çıkar ve daha iyi kilolarda yeni mutluluklar yaşamaya hazır ol :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah, tüm kalbimle, sabır göstererek ve azimle önce 80'li, sonra 70'li ve 60'lı kiloları görmeyi diliyorum. Herbirlikte başaralım inşallah.

Her ne kadar sohbete çok katılamasam da mertoş sağ olsun gerçekten de yanınızda hiç yabancılık çekmedim kuzular.

Kızlar çooookkk hastayımmmmm. Boğaz gitti, burun ve sinüsler tıkalı. Ses desen fenaaaa. Başımı zaten ağrıdan kesip atasım var. Ama maşallah iştahım halaaaaa aynı. Öf valla bari o da kapansa.
canım ya geçmiş olsun,bir dakika bile oturamadın ki koşuşturmaktan, terleyip soğuk mu aldın acaba

morordek Canım annene sevdikleri ile nice yaşlar olsun inşALLAH
fancynancy canım sana da çok geçmiş olsun. ALLAH tez zamanda şifanı versin inşALLAH
Kızlar geçmişi dün iki arada bir derede okudum. Önemli şeyler varmıydı hatırlamıyorum kusura bakmayin n'olur.
@bluedolphin tatlım oldukça hızlı ve güzel veriyorsun. Bu gidişi bozmazsan en kısa sürede 80leri görürsün. Yolun açık olsun

Hazır gelmişken birde menü yazalım tam olsun
Kalkınca 500ml su 5 tane badem

Kahvaltı
Tbe ile tost
1 haşlanmış yumurta
1/2kk peynir

Öğlen (branch'a gittik yine kahvalti)
1,5 haşlanmış yumurta
2kk beyaz peynir
Domates biber
1 tbe ve 3cay kaşığı kayısı reçeli

Ara 3yk sütlaç

Akşam
2 tane fırın baget
2yk bulgur pilavı
sarımsaklı yoğurtlu kabak havuç sote
Salata
1bardak ayran.

1 kupa yeşil çay.
Bol çay az su

Çok kaçamaklı az sulu bir gün olmuş. Yazmadan önce bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim

Kızlar çooookkk hastayımmmmm. Boğaz gitti, burun ve sinüsler tıkalı. Ses desen fenaaaa. Başımı zaten ağrıdan kesip atasım var. Ama maşallah iştahım halaaaaa aynı. Öf valla bari o da kapansa.

Canim cok geçmiş olsun Allah şifa versin

Günaydın kızlar
Nihayet Deniz 65 lere ulaştı.. henüz 65,9 ama olsun 64 te olacak 62 de :) bence ip atlamaktan oluyor diğer herşey aynı çünkü. Ben bu gazla okula yürüyerek gidip yürüyerek gelirim tabiki. Bu yüzden erken çıkacağım. Tramvayın 5 dakikada gittiği yolu tabanvay yarım saatte gidiyor çünkü

Gunaydinlar tum arkadaslara.hafta sonu cok yogun gecti bir akrabsmizin kina gecesi dugunu vardi oraya gittik dun aksam donduk.iki gundur ne yedik ne ictik bende bilmiyorum ikram edilen yemeklerden hafif olanlari secip yedim bol su boll cay bugun duzene girerim ins.evde olunca istedigini hazirlayip yeme imkanin olabiliyor.orda bir bayanla tanistim detox yapmami onerdi siz bilirsiniz yapmali miyim

Tum gun hicbirsey yiyip icmeyeceksin sadece susarsan az az icebilirsin dedi.ertesi gun kahvaltida kirmizi pancar ispanak yesil elma maydanoz iki damla zeytinyagi sikip blendirdan gecir ustune su ekleyip bunu ye aksamda salata corba icebilirsin dedi.ucuncu gunde cok hafif bir kahvalti ile baslayarak az az yemeye baslayabilirsin dedi.1 ay haftada bir gun 2. Ay haftada 2 gun boyle beslen kilolara veda et dedi. Fikri olan varmi bu konuda.

Günaydın kızlar pazartesi kilom 79.9 gıdım gıdım gidiyor valla
Canım benim 7 leri görmüşsün tadını çıkar.. bazen hızlanır bazen yavaşlar ama sonuç olarak sen şu an hedefe bir adım daha yaklaşıyorsun. 7 ler bitecek 6 lar gelecek sonra hiç canını sıkma aksine keyfini çıkar bence :)

İstanbul’a gelince mutlaka görüşelim kaptanımmmm

Belki bir gün de seninle bir araya gelmek nasip olur canım kim bilir
ayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayı
evet canım doğru hatırlamışsın bugün benim doğum günüm kızlarr
iyi ki doğmuşum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…