- 6 Nisan 2010
- 4.490
- 16.016
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.761
Tebrikler, insanın emeklerinin karşılığını tartıda alması çok keyifli bir şey. Tadını çıkar ve daha iyi kilolarda yeni mutluluklar yaşamaya hazır ol :)Merhabalar,
Bugün sabah 2 kibrit kutusu light beyaz peynir, 6 siyah zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım.
Öğle yemeğinde 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim.
Ara öğünde 1 adet Danone Activia Karıştır Atıştır probiyotik yoğurt yedim.
Akşam yemeğinde istridye mantarı sote ve mercimek yemeği, süzme yoğurt yedim.
Bugün 45 dak. yürüdüm.
Dün ise menüm şöyle idi:
Sabah
10:30'da uyandım.
Saat geç olduğundan, 11:00 gibi 5 y.k. z.yağlı fasulye yedim.
13:00'de 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim. (1 dilim ekmek ile)
Gün içerisinde 1 saat yürüdüm.
Akşam yemeğinde pirzola ve 4 y.k. zeytinyağlı pırasa yemeği yedim.
Akşam eve gelince 1 nar yedim.
Bu arada, sabah tartıda 96,7 kg'ı görmenin sevincini yaşıyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Herkese sevgiler.
İyi akşamlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim.Tebrikler, insanın emeklerinin karşılığını tartıda alması çok keyifli bir şey. Tadını çıkar ve daha iyi kilolarda yeni mutluluklar yaşamaya hazır ol :)
Her ne kadar sohbete çok katılamasam da mertoş sağ olsun gerçekten de yanınızda hiç yabancılık çekmedim kuzular.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaAslında saat 20.00de eve gelmiştim ama sağ olsun eşim bir türlü Laptobu bana devredemedi
İnanılmaz keyifli bir gün geçirdik Ferah, Özge ve iki Ayşeyle
Allahtan Metro ve Marmararay var birde tabi sağ olsun Ferah bizide duraktan alıp götürdü buluşacağımız yere
Hiç ilk kez bir aradaymışız gibi değildi aksine sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi oturup bir sürü şeyle ilgili sohbetimizi ettiktabi bir yandan da güzelce yemeğimizi de yedik
Kaçamak yapma niyetimiz vardı açıkçası ama kızlar tatlı yemeyelim sadece kahve içelim dedikleri için bizde Ayşeyle vazgeçtikgerçi bir ara dönüşte mi yesek bir yerde tatlı birşeyler dedik ama bir kere hayır dedik bari günü hasarsız tamamlayalım diye son anda ondan da vazgeçtik
Tabi geç gelince sadece 1 ayran içtim ve günü şükür hafif kapatmış oldum
Yolda sıkıntı olmasın diye fazla su da içemedik ama yatana kadar onuda telafi ederim inşallah
Canım rakama takılma eminim çok az dikkat edersen 2li hanelere geçiş yaparsınsonraki hafta da aynı şekilde devam edersen şu 3lü rakamları bir daha asla görememek üzere garantilemiş olursun
Hadi yaaa, nasıl yazmamışım onlarıEllerine saglik canim.
Bende sali ve persembede spor vardi.
canım ya geçmiş olsun,bir dakika bile oturamadın ki koşuşturmaktan, terleyip soğuk mu aldın acabaKızlar çooookkk hastayımmmmm. Boğaz gitti, burun ve sinüsler tıkalı. Ses desen fenaaaa. Başımı zaten ağrıdan kesip atasım var. Ama maşallah iştahım halaaaaa aynı. Öf valla bari o da kapansa.
Kızlar çooookkk hastayımmmmm. Boğaz gitti, burun ve sinüsler tıkalı. Ses desen fenaaaa. Başımı zaten ağrıdan kesip atasım var. Ama maşallah iştahım halaaaaa aynı. Öf valla bari o da kapansa.
Canım benim 7 leri görmüşsün tadını çıkar.. bazen hızlanır bazen yavaşlar ama sonuç olarak sen şu an hedefe bir adım daha yaklaşıyorsun. 7 ler bitecek 6 lar gelecek sonra hiç canını sıkma aksine keyfini çıkar bence :)Günaydın kızlar pazartesi kilom 79.9 gıdım gıdım gidiyor valla
İstanbul’a gelince mutlaka görüşelim kaptanımmmm
ayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayıBelki bir gün de seninle bir araya gelmek nasip olur canım kim bilir
evet canım doğru hatırlamışsın bugün benim doğum günüm kızlarrGünaydınlar
Bugün yine yoğun bi gün olacak bizim için. Annemin doğum günü, Umut'a mama sandalyesi ve oto koltuğu bakacağız :)
toplight kaptanım senin doğum günün de yaklaştı sanki? Annemle aynı gün müydü, yoksa 1 gün önce/sonra mı neydi sanki, öyle kalmış aklımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?