- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.781
Tesekkur ederiz canımmorordek Canım annene sevdikleri ile nice yaşlar olsun inşALLAH
fancynancy canım sana da çok geçmiş olsun. ALLAH tez zamanda şifanı versin inşALLAH
Kızlar geçmişi dün iki arada bir derede okudum. Önemli şeyler varmıydı hatırlamıyorum kusura bakmayin n'olur.
@bluedolphin tatlım oldukça hızlı ve güzel veriyorsun. Bu gidişi bozmazsan en kısa sürede 80leri görürsün. Yolun açık olsun
Süpersin Denizcim :)Günaydın kızlar
Nihayet Deniz 65 lere ulaştı.. henüz 65,9 ama olsun 64 te olacak 62 de :) bence ip atlamaktan oluyor diğer herşey aynı çünkü. Ben bu gazla okula yürüyerek gidip yürüyerek gelirim tabiki. Bu yüzden erken çıkacağım. Tramvayın 5 dakikada gittiği yolu tabanvay yarım saatte gidiyor çünkü
1 gün sonrasıymıș demek :)evet canım doğru hatırlamışsın bugün benim doğum günüm kızlarr
iyi ki doğmuşum dimi
Dogum gunun kutlu olsun saglik mutluluk kapindan ayrilmasin insayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayı
evet canım doğru hatırlamışsın bugün benim doğum günüm kızlarr
iyi ki doğmuşum dimi
Dogum gunun kutlu olsun saglik mutluluk kapindan ayrilmasin insayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayı
iyi ki doğmuşum dimi
şeymacım annenin doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı nice güzel ömürleri olsun inşallahGünaydınlar
Bugün yine yoğun bi gün olacak bizim için. Annemin doğum günü, Umut'a mama sandalyesi ve oto koltuğu bakacağız :)
toplight kaptanım senin doğum günün de yaklaştı sanki? Annemle aynı gün müydü, yoksa 1 gün önce/sonra mı neydi sanki, öyle kalmış aklımda :)
evet kaptanım iyi ki doğmuşsun,doğum günün kutlu olsunayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayı
iyi ki doğmuşum dimi
Canım benim 7 leri görmüşsün tadını çıkar.. bazen hızlanır bazen yavaşlar ama sonuç olarak sen şu an hedefe bir adım daha yaklaşıyorsun. 7 ler bitecek 6 lar gelecek sonra hiç canını sıkma aksine keyfini çıkar bence :)
Günaydınlar
Tesekkur ederiz canım
Süpersin Denizcim :)
1 gün sonrasıymıș demek :)
Iyi ki doğmuşsun ve iyi ki kaptanımız olmuşsun
Dogum gunun kutlu olsun saglik mutluluk kapindan ayrilmasin ins
kızlar cok teşekkür ederim bugün doğum günüm dolayısı ile öğleyin yürüyüş yapamayacağım maalesef arkadaşlar yemek düzenlemişler:) artık telafi ederim hafta içindegünaydın
şeymacım annenin doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı nice güzel ömürleri olsun inşallah
evet kaptanım iyi ki doğmuşsun,doğum günün kutlu olsun
Teşekkürler monişşeymacım annenin doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı nice güzel ömürleri olsun inşallah
Canım gitsin de gıdım gıdım gitsinGünaydın kızlar pazartesi kilom 79.9 gıdım gıdım gidiyor valla
Detoks sonrası verdiğin kilolar hoooop diye fazlasıyla gelip duraklamaya giriyorsun. Kendi çok biliyordu da kaç kilo vermiş öyle.Tum gun hicbirsey yiyip icmeyeceksin sadece susarsan az az icebilirsin dedi.ertesi gun kahvaltida kirmizi pancar ispanak yesil elma maydanoz iki damla zeytinyagi sikip blendirdan gecir ustune su ekleyip bunu ye aksamda salata corba icebilirsin dedi.ucuncu gunde cok hafif bir kahvalti ile baslayarak az az yemeye baslayabilirsin dedi.1 ay haftada bir gun 2. Ay haftada 2 gun boyle beslen kilolara veda et dedi. Fikri olan varmi bu konuda.
Cok dogru soyluyorsunuz suan degilde biraz gecsinDetoks sonrası verdiğin kilolar hoooop diye fazlasıyla gelip duraklamaya giriyorsun. Kendi çok biliyordu da kaç kilo vermiş öyle.yeni başladın güzel gidiyorsun. Magazin diyetisyen bilgilerine çok itibar etme. Düzenli beslenerek cok rahat 10-15kg vereceksin zaten. Bir yerde durduğunda da dennisgo nun cok güzel bir detoksu var. Onu yaparsın.
Kilo vermen durunca ben sana listeyi atarım. 3 günlük bir detoks. Ama bence şu an yapman gerekmiyor herşey yolunda giderken yapmaya gerek yok çünkü. Ben mesela 65 te yapacağım ama şu an spor ile kendi çabamla kırmayı deneyeceğim eğer takılırsam kıramazsam detoksa başlayacağım. Genelde uzun süre aynı beslenip aynı aktiviteleri yapınca vucut alıştığı için şaşırtmak amacı ile yapıyorsun böyle detoksları o zaman daha etkili oluyor.Cok dogru soyluyorsunuz suan degilde biraz gecsindennisgo nun detoxunu yapayim.verip hemen alacaksam neydem oyle diyeti
Canım gitsin de gıdım gıdım gitsin
kızlar cok teşekkür ederim bugün doğum günüm dolayısı ile öğleyin yürüyüş yapamayacağım maalesef arkadaşlar yemek düzenlemişler:) artık telafi ederim hafta içinde
Kaptaaannn kaptaaannntoplight
Ben senin doğum gününü kutlamamışım
Nice nice yaşlar olsun. Sevdiklerin hep yanında olsun. Sağlık ve huzurla yaşlan inşALLAH
teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız bu arada bu hafta biraz doğum günü kutlamaları sebebiyle spora ara vereceğim yediklerime de ama hedefim 71,9 cuma yaKaplumbağa misali
Canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu seneler gecirmen dileğiyle
Takımımızın listeye dönüş için yarışan üyeleriListeye dönmek için başka kimse yoktu sanırım.
Kaptanım verdiği kilo ile burada da bir kupa kaldırsa dalydznp listeye girmeye daha yakın gibi duruyor. 0zlem senin de pek birşey kalmamış canım. Ve ortilerim fancynancy , nilsub sizin kilolar biraz daha fazla görünebilir ama bir iki hafta sonra çok farklı şeyler konuşabiliriz. Eski performanslarınızı gayet iyi biliyoruz kızlar.keyifli bir mücadele sizi bekliyor bu hafta. Bence sizi izlemeye doyamayacağız
toplight (73,8/72,4/1,4/%1,90) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı
lydznp (83,7/82,6/1,1/%1,31) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Doğumgününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu nice yaşlarınız olsun sevdiklerinizle birlikte.ayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayı
iyi ki doğmuşum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?