- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.821
Her ne kadar sohbete çok katılamasam da mertoş sağ olsun gerçekten de yanınızda hiç yabancılık çekmedim kuzular.
Kızlar çooookkk hastayımmmmm. Boğaz gitti, burun ve sinüsler tıkalı. Ses desen fenaaaa. Başımı zaten ağrıdan kesip atasım var. Ama maşallah iştahım halaaaaa aynı. Öf valla bari o da kapansa.
tatlım ayşe de yazmış yediklerinin miktarı önemli kaç kaşık yedin bunları yazman lazım ve çok karbo olmuşBugun.gune limonlu su icerek basladim.
Sabah yesil cay biraz melemen iki dilim ekmek tere roka
Ara ogun naneli limonlu tarcinli suu
Aksam yemegude yesil mercimekli bulgur pilavi mercimek corbasi ve yogurt.
Çok teşekkür ederim.Sana da merhaba
Sen inandıktan sonra bir bakmışsın hoop gelmiş 80ler
Biraz dişini sıkıp hareketle 70ler. Kural gibi. Sen istedikten sonra başarırsın. Biz sana herzaman desteğiz. Hepbirlikte başaracağız
Süpersin. Adın Feyza'dı değil mi?Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, cherry domates ve 1 dilim ekmek yedim.
Ara öğünde ise 2 adet mandalina yedim.
Dün menüm şu şekildeydi:
Sabah 1 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası, 3 ızgara köfte, piyaz (4 yemek kaşığı)
Ara öğünde 1 bardak ayran, 1 porsiyon siyah üzüm
Akşam 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası, 100 gr haşlanmış tavuk, 5 yemek kaşığı haşlanmış mercimek (yağsız)
Ara öğünde 1 adet nar.
Dün adım sayım 10213 idi. Çok mutluyum bunun için.
Arkadaslar yorumlariniz benim icin cok onemli daha dikkatli olmam gerekli yazarkende miktar demem lazim.bundan sonra buna dikkat ederim.sagoluntatlım ayşe de yazmış yediklerinin miktarı önemli kaç kaşık yedin bunları yazman lazım ve çok karbo olmuş
Yok canım tek Feyza'mız sensin :) Adını yanlış hatırlıyor olabilirim diye sormak istedim. Ama yanlış hatırlıyormuşum zaten
Yok canım tek Feyza'mız sensin :) Adını yanlış hatırlıyor olabilirim diye sormak istedim. Ama yanlış hatırlıyormuşum zaten
Çok teşekkürler. Yazdıklarınızı uygulayacağım.Süpersin. Adın Feyza'dı değil mi?
Sana 1 tavsiye daha tatlımBak bu bilgiler altın gibidir dikkat et herkese yazmam diğerleri duymasın
2 aynı grubu aynı anda tüketme. Mesela; çorba, kuru baklagil, ekmek karbonhidrat grubu yiyeceklerdir. Bunlardan 1 tanesi o öğünde olmalı. Yani ya corba yada piyaz. Mesela kıymalı yumurta yerine ıspanaklı yada soğanlı yumurta gibi. Örnekler çoğalabilir. Daha önce yazdım mi hatırlamıyorum ama 1 tabağın 2/4ü sebze, salata. 1/4ü protein 1/4ü de tahıl grubu. Karbonhidrattılar tahıl grubudur. Light ürünler kullanma. Onun yerine yarimyagli kullanabilirsin. Hatta bana diyetisyen tam yağlı da tüketebileceğimi söyledi. Süzme peynir hariç. Süzme peyniri. Yağ oranı çok fazlaymış. Şimdilik bu kadar.
Ama çok başarılı gidiyorsun. Hiç diyet yapmamış olmana rağmen.
Tamam GüldenÇok teşekkürler. Yazdıklarınızı uygulayacağım.
Bu arada adım Gülden.
İyi akşamlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?