Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar lydznp
İnşallah arkadaşım. Ben de 80'leri görebilmeyi çok istiyorum. Sanırım daha çok egzersize ihtiyacım var. Bir de onu düzenli yapabilsem.
Sen de çok iyi gidiyorsun. Başarılar diliyorum.
Desteğin için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle.

canım ya geçmiş olsun,bir dakika bile oturamadın ki koşuşturmaktan, terleyip soğuk mu aldın acaba
Sağol monişim, Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir derler. Başım çok ağrıyordu kaç gündür, bekliyordum böyle bişi zaten

Sağol canımmm amin.

Sana da merhaba
Sen inandıktan sonra bir bakmışsın hoop gelmiş 80ler
Biraz dişini sıkıp hareketle 70ler. Kural gibi. Sen istedikten sonra başarırsın. Biz sana herzaman desteğiz. Hepbirlikte başaracağız

Bende bugün 5dk interval ip atlamayı deneyeceğim. Seninle yarışamam ama
Ben de ilk atladığımda 500 de bırakıyordum ama yapa yapa alışıyor insan. Daha önce de söyledim sanırım bende spor yaparken enteresan bir hırs gelişiyor bir de.. Hep daha fazlasını yapmaya odaklanıyorum. Cumadan beri her gün ip atlıyorum birisi bana daha önce böyle yapacaksın dese inanmazdım ama bir kere hırs yaptım ya durdurabilene aşk olsun şimdi beni, sanırım 64 ü görene kadar devam ederim :)

Ip atlayamadım
Sürekli dolandı durdu. Bende olduğum yerde jumping jacks yaptım
Avizeyle sağa sola çarparım diye korktum sanıyorum

Bugun.gune limonlu su icerek basladim.
Sabah yesil cay biraz melemen iki dilim ekmek tere roka
Ara ogun naneli limonlu tarcinli suu
Aksam yemegude yesil mercimekli bulgur pilavi mercimek corbasi ve yogurt.
Tatlım birazdan kastın ne? Menemenesin 1yumurtaya denk gelecek sekide ve 2-3yemek kaşığı yiyebilirsin.
Öğlen neden birşey yemedin?
Akşam da hep karbonhidrat dolu menün. 1 kase çorba 2 dilim ekmek demek. 2yk bulgur pilavı da 2 dilim ekmek....
Çorbanı içtin ok. Yoğurt ok. Sebze yemeğin yoktu diyelim sebze olarakta bol salata yeseydin. Protein sadece sabahki yumurtadan ibaret kalmış. Artık onunda miktarı meçhul. Daha dengeli beslemelisin. Su miktarı yok ne cok eleştirdim yaaa... yol uzun, sağlık da önemli. Başaracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…