- 6 Nisan 2010
- 4.487
- 16.007
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.801
Merhabalarmorordek Canım annene sevdikleri ile nice yaşlar olsun inşALLAH
fancynancy canım sana da çok geçmiş olsun. ALLAH tez zamanda şifanı versin inşALLAH
Kızlar geçmişi dün iki arada bir derede okudum. Önemli şeyler varmıydı hatırlamıyorum kusura bakmayin n'olur.
@bluedolphin tatlım oldukça hızlı ve güzel veriyorsun. Bu gidişi bozmazsan en kısa sürede 80leri görürsün. Yolun açık olsun
Ben ben ben ...Takımımızın listeye dönüş için yarışan üyelerilydznp toplight @0zlem fancynancy @nilsub nasılsınız iyi misiniz? Bu hafta hedefinizle aranız nasıl? Bakalım cuma listede kimler olacak?
Sağol monişim, Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir derler. Başım çok ağrıyordu kaç gündür, bekliyordum böyle bişi zatencanım ya geçmiş olsun,bir dakika bile oturamadın ki koşuşturmaktan, terleyip soğuk mu aldın acaba
Sağol canımmm amin.morordek Canım annene sevdikleri ile nice yaşlar olsun inşALLAH
fancynancy canım sana da çok geçmiş olsun. ALLAH tez zamanda şifanı versin inşALLAH
Kızlar geçmişi dün iki arada bir derede okudum. Önemli şeyler varmıydı hatırlamıyorum kusura bakmayin n'olur.
@bluedolphin tatlım oldukça hızlı ve güzel veriyorsun. Bu gidişi bozmazsan en kısa sürede 80leri görürsün. Yolun açık olsun
Sana da merhabaMerhabalarlydznp
İnşallah arkadaşım. Ben de 80'leri görebilmeyi çok istiyorum. Sanırım daha çok egzersize ihtiyacım var. Bir de onu düzenli yapabilsem.
Sen de çok iyi gidiyorsun.Başarılar diliyorum.
Desteğin için çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle.
Teşekkür ederim canım.Canim cok geçmiş olsun Allah şifa versin
Doğum günün kutlu olsun kaptanımızzz.ayy kızlar inşallah isterim valla bir gün buluşmayı
evet canım doğru hatırlamışsın bugün benim doğum günüm kızlarr
iyi ki doğmuşum dimi
Ya ben hala hastayımmmm spor yapamıyorum. Ama cumaya az da olsa vermiş olacağımı umuyorum.Takımımızın listeye dönüş için yarışan üyelerilydznp toplight @0zlem fancynancy @nilsub nasılsınız iyi misiniz? Bu hafta hedefinizle aranız nasıl? Bakalım cuma listede kimler olacak?
InşALLAH canım. Senin o koşuşturma spor yerine de geçiyordur benceYa ben hala hastayımmmm spor yapamıyorum. Ama cumaya az da olsa vermiş olacağımı umuyorum.
Bende bugün 5dk interval ip atlamayı deneyeceğim. Seninle yarışamam amafancynancy yarım saat ip atladım yarım saat kol sırt göğüs çalıştım. Böylece bugünkü sporum bitti dinlenmeye çekiliyorum :)
Ben de ilk atladığımda 500 de bırakıyordum ama yapa yapa alışıyor insan. Daha önce de söyledim sanırım bende spor yaparken enteresan bir hırs gelişiyor bir de.. Hep daha fazlasını yapmaya odaklanıyorum. Cumadan beri her gün ip atlıyorum birisi bana daha önce böyle yapacaksın dese inanmazdım ama bir kere hırs yaptım ya durdurabilene aşk olsun şimdi beni, sanırım 64 ü görene kadar devam ederim :)Bende bugün 5dk interval ip atlamayı deneyeceğim. Seninle yarışamam ama
Günaydın kızlar pazartesi kilom 79.9 gıdım gıdım gidiyor valla
Gitsin de gram gram da olsa olur.
7 li rakamları gördün maşallah canım devamıda gelecek
Ip atlayamadımBen de ilk atladığımda 500 de bırakıyordum ama yapa yapa alışıyor insan. Daha önce de söyledim sanırım bende spor yaparken enteresan bir hırs gelişiyor bir de.. Hep daha fazlasını yapmaya odaklanıyorum. Cumadan beri her gün ip atlıyorum birisi bana daha önce böyle yapacaksın dese inanmazdım ama bir kere hırs yaptım ya durdurabilene aşk olsun şimdi beni, sanırım 64 ü görene kadar devam ederim :)
Tatlım birazdan kastın ne? Menemenesin 1yumurtaya denk gelecek sekide ve 2-3yemek kaşığı yiyebilirsin.Bugun.gune limonlu su icerek basladim.
Sabah yesil cay biraz melemen iki dilim ekmek tere roka
Ara ogun naneli limonlu tarcinli suu
Aksam yemegude yesil mercimekli bulgur pilavi mercimek corbasi ve yogurt.
SüperYarim saat vucut hareketleri yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?