- 6 Nisan 2010
- 4.481
- 15.994
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.941
Benim doktorum da aynısını söyledi. Siz kilo verdikçe değerleriniz normale dönecektir dedi.Bence İdeal kiloya yaklaştıkça bende de sorun kalmıyor ama önemli olan doktorun ne dediği tabiki :)
Senin için sanki imkansızmış gibi görünüyor ama kaptan herşeye koşma Bırak desek kim koşturacak. Alışmışız biz herşeye el atmayagünaydınlar cumadan önceki son gün kızlar malum ben ve koşturma ayrılmaz ikiliyiz bugün küçüğü dişçiye götüreceğim yertutucu yapacaklar kaç gündür canıma okudu çekmeyecekler dimi diye gecen sefer ortalığı katmıştı birbirine
dün akşam zerdecal bal ve ılıksu yaptım soğuk algınlığı gribe iyi gelir dediler ama pek faydası olmadı sanki yatıp dinlenmem lazım ama nasıl olcaksa
Geçmiş olsun kaptanım yaaa geçmez tabi dinlenemiyorsungünaydınlar cumadan önceki son gün kızlar malum ben ve koşturma ayrılmaz ikiliyiz bugün küçüğü dişçiye götüreceğim yertutucu yapacaklar kaç gündür canıma okudu çekmeyecekler dimi diye gecen sefer ortalığı katmıştı birbirine
dün akşam zerdecal bal ve ılıksu yaptım soğuk algınlığı gribe iyi gelir dediler ama pek faydası olmadı sanki yatıp dinlenmem lazım ama nasıl olcaksa
evet maalesef ayşecimAh bebeğim ahhh.... o aman 1 çatal alayım sonra diyete devam ederim. Nefsim körlesin yada canım bunları hayatımdan çıkarmadan da zayıflarım cümleleri bizim direnç irade zırhımızda küçücük küçücük delikler açıyor. Sonra o delikleri kapatmak çok zor oluyor.
Ben bunu 6 aydir yaşıyordum. Bu tarz davranışlar bizim koruma dönemimizde öğreneceğimiz şeyler.
ah banum olan oldu bu haftam kayıp,yarın baya bi +Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Sabah şerifleriniz hayrolsun
AyşemmmmmmGüzelim ne ettin sen
Hakikaten hep o şato yüzündenvalla o gün olsaydı bende götürecektim pastayıda hadi kızlar tatlı yemeyince bende ayıp olmasın dedim Şaka bir yana ama cidden o gün de dediğimiz gibi niyetine girince fırsat olmuyor ama kesinlikle yapmam dediğinde kaçamağın babası çıkıyor insanın karşısına
Hadi kumpiri yedin öğlen bari makarnayı yemiyeydin akşamEmeğine yazık be güzelim
Gerçi sen şimdi 2 gün turboya takar eksi bile görürsün
Sende komşularının suikastlarına gelme Ayşem sadece salata tarzı olanları ye ve akşam çok güzel dengeleben sana inanıyorum Yol arkadaşım
Bak söz ben 85i göreyim yemek ısmarlayacağım sana datlısı da dahil( anam yine bir bahane buldum ya yemek ve tatlı için )
malesef ferahım çöpe attım o kadar emeğiÇok canını sıkma monişim. Arada böyle dengemiz şaşıyor ama sen toparlarsın şekerim.
hayırlı olsun canım,rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsinCok tesekkir ederim hepinize guzel dilekleriniz icin rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin.benimde icim kipir kipir.hayirlisi bakalim.sevgilerimle:)
Ya sabır de monişim herşey geçici unutmaselam kızlar,canı sıkkın moni foruma bakabildi nihayet
zaten ruh halim bugün gelgitlerde üstüne fatmayı çekemedim
dün komşum da gerilmiştim ortamdan dolayı,bugün babacığımın 3. ölüm yıldönümü.
bu haftaki aşırı yeme isteklerimin suçlusunu da buldum ,kan hapım.içmemeye karar verdim.
durum bunlardan ibaret.
dün komşuma gittim,komşularımı görür 2 sohbet ederiz diye,tanımadığım 2 kadın vardı meğerse satıcılarmış, döktüler ortaya ayakkkabı,çanta,iç çamaşırı,eşarp,kıyafet vs. anlayacağınız bir araba dolusu şey.bizim hatunlar da görmemiş gibi saldırdılar resmen.ortam oldu mu çarşamba pazarı, fiyatlar da uçuk ,1000 tl ye çakma çantalar vs.gerildim hoşlanmadım müsade isteyip çıktım.
bu haftam çok kötüydü beslenme açısından dün geceye kadar da böyleydi maalesef.bugün ne kadar toplayabilirim bilmiyorum ama yarına bariz + geleceğim.
evet maalesef ayşecim
ah banum olan oldu bu haftam kayıp,yarın baya bi +
malesef ferahım çöpe attım o kadar emeği
hayırlı olsun canım,rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin
Babanızın mekanı cennet olsun .selam kızlar,canı sıkkın moni foruma bakabildi nihayet
bu haftaki aşırı yeme isteklerimin suçlusunu da buldum ,kan hapım.içmemeye karar verdim.
durum bunlardan ibaret.
dün komşuma gittim,komşularımı görür 2 sohbet ederiz diye,tanımadığım 2 kadın vardı meğerse satıcılarmış, döktüler ortaya ayakkkabı,çanta,iç çamaşırı,eşarp,kıyafet vs. anlayacağınız bir araba dolusu şey.bizim hatunlar da görmemiş gibi saldırdılar resmen.ortam oldu mu çarşamba pazarı, fiyatlar da uçuk ,1000 tl ye çakma çantalar vs.gerildim hoşlanmadım müsade isteyip çıktım.
bu haftam çok kötüydü beslenme açısından dün geceye kadar da böyleydi maalesef.bugün ne kadar toplayabilirim bilmiyorum ama yarına bariz + geleceğim.
evet maalesef ayşecim
Üzülme canım. Toparlarsın. Babana da ALLAH rahmet etsin inşALLAHselam kızlar,canı sıkkın moni foruma bakabildi nihayet
durum bunlardan ibaret.
evet maalesef ayşecim
Canim olur boyle seyler sikma canini mekani cennet olsun babaciginin hadi bosver olan oldu bitti onumuze bakalimselam kızlar,canı sıkkın moni foruma bakabildi nihayet
durum bunlardan ibaret.
evet maalesef ayşecim
Senin için sanki imkansızmış gibi görünüyor ama kaptan herşeye koşma Bırak desek kim koşturacak. Alışmışız biz herşeye el atmayaALLAH kolaylık versin
Bugun hersey ters gitti cbaskani geliyormus gittigimiz discinin yan sokagina trafik rezaletti2 dk lik yolu 45 dk da gecemedik bir de arac park ettirmediler git uzaklara park et git discoye oglan bu sefer disciden korktu midem bulaniyo diye tutturdu disci travma yaratmayalim diye islem yapmadi off bugun bir bitseydiGeçmiş olsun kaptanım yaaa geçmez tabi dinlenemiyorsun
Babacığın nurlar içinde yatsın monicim. Bugünlerin seni zorlaması çok normal, duygularını yaşarken düzenin bozulsa da bu geçici herşey yoluna girecek tekrardan. Herşeyin başı sağlık, diğer herşey çözülür bunu en iyi kayıp yaşayanlar öğreniyor maalesef..Ya sabır de monişim herşey geçici unutma
Ben böyle yaptığımda kendimden gizi kaçamak yaptım diyorum. Çünkü kendimi durdurduğumda olan olmuş dünyaları yemiş oluyorum. Sendeki durum da öyle olmuşBabanızın mekanı cennet olsun .
Bende kan hapı kullanıyorum insanın gözü dönüyor yedikce yiyiyorsun, 4 ay önce kendimi tutamadim öğle yemeğini yedim üstüne Nescafe üstüne çikolata, dondurma, yetmedi baktım çekmecede cips var baharatlı bir paketi yedim. .. 10 dk sonra yine duramiyorum muzu dilimleyip üstüne kakao döküp yedim. . Mide dayanmadi tabi akşamına öyle çok bulantı yaşadım ki midem agzimda gezdim . Uzun zamandır kendimi tutup böyle bir cilginliga mide dayanmadi tabi şimdide hep aklıma gelir abur cubur almıyorum
Geçmiş olsun kaptanım cidden sıkıntılı bir gün olmuş. Senin ciddi ciddi dinlenmen lazım.Bugun hersey ters gitti cbaskani geliyormus gittigimiz discinin yan sokagina trafik rezaletti2 dk lik yolu 45 dk da gecemedik bir de arac park ettirmediler git uzaklara park et git discoye oglan bu sefer disciden korktu midem bulaniyo diye tutturdu disci travma yaratmayalim diye islem yapmadi off bugun bir bitseydi
selam kızlar,canı sıkkın moni foruma bakabildi nihayet
durum bunlardan ibaret.
evet maalesef ayşecim
şimdi nasıl oldun evdesindir artıkBugun hersey ters gitti cbaskani geliyormus gittigimiz discinin yan sokagina trafik rezaletti2 dk lik yolu 45 dk da gecemedik bir de arac park ettirmediler git uzaklara park et git discoye oglan bu sefer disciden korktu midem bulaniyo diye tutturdu disci travma yaratmayalim diye islem yapmadi off bugun bir bitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?