Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın da 2 öğün yapmayı düşünüyorum. Kahvaltıyı sarkıtmam lazım ama biraz. Karatay mı uygulasam acaba biraz? Ama o meyve yemeyin diyor. Ben meyvesiz yapamam.
Şu an sadece dikkat et senin toparlanmak için sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. O diyet bu diyet değil güzelce beslen kaçamak olmasın yeter. Suyunu bol iç ama bugün az içmişsin sanki

Şu an sadece dikkat et senin toparlanmak için sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. O diyet bu diyet değil güzelce beslen kaçamak olmasın yeter. Suyunu bol iç ama bugün az içmişsin sanki
Evet orticim bugün az oldu ama yarım litre daha içtim üstüne maden suyu da içtim. Vitamin alıp duruyorum. Haftaya kadar topalarım diye düşünüyorum
pazartesi kuzumu servise başlatacağım. Ben bindirip alacağım için içim rahat olur. Zaten şöför de kadın, teli var. Birde hostesin telini aldım mı sorun olmaz herhalde. Böylece git gel sorunundan kurtulur biraz rahat ederim inşallah. Mertoşun uyku saatleri de bozuluyordu onu da düzeltmiş olurum. Aayyy çok yazdım di mi

Öğlen ekmek yemediğin için doymamış olabilir misin canım. Bende ekmek eksiltip meyve öğünü ekleyebiliyordum arada seninki sanki öyle olmuş bu gün. Afiyet olsun.
Benim öğlen ekmeğim yok. Onun yerine akşam var tahıl grubu. Ben istememiştim.
Bu gün izmir köfte vardı yemekte servis yapan bayanda minicik 3kofte verdi bana dikkat ettim herkeste 4 vardı. Bana gıcık galiba
normalde yemekten önce yürüyüş yapıyordum. Bu sefer sonra yaptım. O da etkili olabilir. Aaa... bilemedim
Neyse cumaya az kaldı. Kazasız belasız bir bitse şu hafta da.

Günaydın kızlar..
Saglıklı güzel bir sekilde kahvaltimi yaptim.. Kızım okula gittikten sonra yuruyusumude yaparim..

Günaydın herkese
Sabah 30dk yürüyüşümü yaptım. Yeşil çayımı aldım. Sandviçimi yemek için hazırım. Ama önce 1 bardak su daha içmeliyim
Hadi bakalım herkes yazsın. Güne nasıl başlıyorsunuz? Güzel başlarsanız güzel devam eder inşALLAH

Haklısın. Benim de insülin direnci geçmişim var canım. Şu an da değerlerim sınırdaymış. Çok dikkat etmem gerekiyor.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.

Günaydın kızlar
Yarın tartı günü.. öncesinde güzel bir gün geçiririz umarım. Bakalım yarın listeye dönenler, mezuniyete bir adım daha yaklaşanlar kimler olacak. Hepimize kolay gelsin keyifli bir gün olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…