- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #261.921
Kusuruma bakma canım geçmişi yeni okuyorum iyiyim çok şükür.İnşallah canım benim
Sen nasılsın
Siporumu söylüyorumYarın da 2 öğün yapmayı düşünüyorum. Kahvaltıyı sarkıtmam lazım ama biraz. Karatay mı uygulasam acaba biraz? Ama o meyve yemeyin diyor. Ben meyvesiz yapamam.
Kuzum nasıl oldun? Yarın kendine tavuk suyuna çorba mı yapsan acaba. Nasıl oluyor bilmem ama bildiğin mucize çorba :)Nerede herkes yaaaaaaaa
Şu an sadece dikkat et senin toparlanmak için sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. O diyet bu diyet değil güzelce beslen kaçamak olmasın yeter. Suyunu bol iç ama bugün az içmişsin sankiYarın da 2 öğün yapmayı düşünüyorum. Kahvaltıyı sarkıtmam lazım ama biraz. Karatay mı uygulasam acaba biraz? Ama o meyve yemeyin diyor. Ben meyvesiz yapamam.
Kusuruma bakma canım geçmişi yeni okuyorum iyiyim çok şükür.
Yaptım kuzucum yaptımKuzum nasıl oldun? Yarın kendine tavuk suyuna çorba mı yapsan acaba. Nasıl oluyor bilmem ama bildiğin mucize çorba :)
Evet orticim bugün az oldu ama yarım litre daha içtim üstüne maden suyu da içtim. Vitamin alıp duruyorum. Haftaya kadar topalarım diye düşünüyorumŞu an sadece dikkat et senin toparlanmak için sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. O diyet bu diyet değil güzelce beslen kaçamak olmasın yeter. Suyunu bol iç ama bugün az içmişsin sanki
Benim öğlen ekmeğim yok. Onun yerine akşam var tahıl grubu. Ben istememiştim.Öğlen ekmek yemediğin için doymamış olabilir misin canım. Bende ekmek eksiltip meyve öğünü ekleyebiliyordum arada seninki sanki öyle olmuş bu gün. Afiyet olsun.
Haklısın arkadaşım. Acil şifalar diliyorum.Sorma tatlım dün daha iyiydim. Çocuklardan dinlenmeye pek fırsat olmuyor. Normalde gitmemeyi tercih eden kızım bugün okula götürmedim diye çenesiyle yedi bezdirdi beni. 10:30 da okula götürdüm mağlup olup.Ne güzel yatacaktım nerdeeeee
Haklısın. Benim de insülin direnci geçmişim var canım. Şu an da değerlerim sınırdaymış. Çok dikkat etmem gerekiyor.Plank yapmıyorum aslında ona da başlasam fena olmayacak tavsiye için teşekkür ederim canım.
Tebrikler canım keyifli bir hamilelik geçirip sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini. Benim hamilelik tecrübem yok ama kuzenlerimde gördüğüm kilolu hamile kalanlar sanki daha az kilo aldılar. Ama bunun kanıtl
Benim kola ile yaşadığım tecrübe gibi olmuş. Arkadaşım kolayı bıraktıysan herşeyi bırakırsın derdi, bildiğin bağımlı olmuşum ben. Ama diyete başladığımdan beri içmiyordum. Bir akşam sinemada içtik kuzenimle rahatsız oldum ve içmiyorum şu an :)
Bende öğleden sonraki ara öğünden sonra meyve yok sadece probiyotik yoğurt yersem meyveli seçebiliyorum. Akşam yemeğinden sonra meyve olmamasının nedeni de bildiğim kadarıyla insülin direncimin olması..
Bence İdeal kiloya yaklaştıkça bende de sorun kalmıyor ama önemli olan doktorun ne dediği tabiki :)Haklısın. Benim de insülin direnci geçmişim var canım. Şu an da değerlerim sınırdaymış. Çok dikkat etmem gerekiyor.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.Cok tesekkir ederim hepinize guzel dilekleriniz icin rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin.benimde icim kipir kipir.hayirlisi bakalim.sevgilerimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?