Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende direnç vs yok maşallah ama meyveyi akşama koymadı. 9da yemekten kalmıyorsun o saatten sonra meyve olmaz dedi.

Bugünkü menüm ;

Sabah : 2 dilim ekmek, 2 Kk az yağlı beyazpeynir, 5 zeytin domates salatalık biber

Ara ; filitre kahve 3 hurma

Öğlen ;kızarmış tavuğun 2 bageti ve 2 dilim kadar beyaz undan yapılan taze çıtır çıtır baget yedim( afiyet olsun bana diyete başladığımdan beri ilk kez beyaz ekmek yiyorum )

Ara ; 1 muz 7 çiğ fındık

Akşam 1 adet fırın kabak yağsız baharatlı

Ara ; keten tohumlu cevizli activia tarçın ile

3 litre su 3 bardak Yeşilçay
1 saat ip atladım fancynancy
ama sanırım uzun bir süre bunu tekrarlamam. Çünkü şu an bacaklarım iflas etmiş durumda ve kas gevşetici içtim.

Eklentiler

• 230F601C-F841-4BBE-A124-6111785817BE.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 28
Çok canını sıkma monişim. Arada böyle dengemiz şaşıyor ama sen toparlarsın şekerim.

Tebrik ederim canım, çok güzel bi haber bu kilolar doğum sonrası emzirirken verilir merak etme sen :)

Darısı isteyen tüm arkadaşlara :)

Öğlen ekmek yemediğin için doymamış olabilir misin canım. Bende ekmek eksiltip meyve öğünü ekleyebiliyordum arada seninki sanki öyle olmuş bu gün. Afiyet olsun.

Dilerim bugün daha iyisindir arkadaşım. Çok geçmiş olsun.
Sorma tatlım dün daha iyiydim. Çocuklardan dinlenmeye pek fırsat olmuyor. Normalde gitmemeyi tercih eden kızım bugün okula götürmedim diye çenesiyle yedi bezdirdi beni. 10:30 da okula götürdüm mağlup olup. Ne güzel yatacaktım nerdeeeee

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bende ilk çocuğumda bayağı sıkıntılar yaşamıştım. 2 olmaz diyorduk çok şükür oldu. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım.

Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
1 etimek
Şekersiz çay

Ara
Filtre kahve, sütlü, şekersiz

Öğle
1 muz
1 orta boy elma
Filtre kahve, sade

Akşam
Taze fasulye
2 yk bulgur
1 haşlanmış içli köfte
1 etimek

Gece
Filtre kahve, şekersiz, sütlü

Su: 1,5 lt bitti
Spor: yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…