Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallah aysecım tebrıkler ne kadar surede verdın.. allah evlatlarına saglıklı guzel omur nasıp etsın... :)
Sağol canım. Hepimizin evlatlarına sağlıklı güzel ömürler versin ALLAH. Aslen çoğunu 4-5 ayda verdim. Sonra bir duraklama gr gr derken izne ayrıldım ve 3kilo aldım. Onu vermem 2 ay sürdü. 17gun önce diyetisyene gitmeye başladım ve tekrardan kaldığım yerden devam ediyorum.
Adın neydi canım?

***5. Takım 540. Etap***

servey (67,8///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü.
moni (82,4/)
inatettimolacak (60,2///%)
dennisgo (66,6/)

kaanin annesi (55.6/54,4/1,2/%2,16)
Dirilisci hatun (80,2/80,4/-0,2/%-0,25)
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,09) 530. etapta etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 10'a bölündü
5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (97/96,7/0,3/%0,31) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,4/72,5/-0,1/-%0,14)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,8/65,1/0,7/%1,06) Mezun olan üye.
wendigo (68,2/68,5/-0,2/%-0,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,09) 530. etapta etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 10'a bölündü.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (64,6/66,3/-1,7) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.

canım hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım 46 yaşındaayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum
burda hep birlikte vercez kiloları

canım hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım 46 yaşındaayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum
burda hep birlikte vercez kiloları

hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım

Geçmiş olsun kaptanım.

hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım

canım her cuma saat 12'ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz zorunlu, pazartesi de takım içi kilo bildirimi yapıyoruz.

bi listemiz var, yarış yapıyoruz tüm takımlar. sende 2 hafta deneme süresinden sonra listeye giriyosun, sonra yılda 2 kez izin alma hakkın var.

motivasyonumuz hep yüksek kalıyor işte böylece. liste sorumluluğu diye bişeyimiz var.

bu arada ya ilk sayfada kurallarımız var, okuyup kabul ettim yazar mısın bi? hem bilgilenmişte olursun :)

bu arada toplight kaptanımız; morordek ve inatettimolacak kaptan yardımcılarımız.

canım ilk sayfada kurallarımız var orda yazıyor her cuma 12 ye kadar kilo bildiriyoruz mutlaka haftasonu rehaveti için ptesi tartılıyoruz
3. cuma listeye girebiliyorsun günlük 5 mesaj yazma ve meülerini yazma mecburiyeti var

ılk sayfayı acmıyor canım ya :)

OKUDUM BEYAN ETTIM

medgic26 buradan oku canım.

deneme suresındekı verdıgım kg lar nolcak :) abooo yazık onlara yılların birikimi valla :)zıyan olmasın alıverın benı lısteye

diğer kilo veren arkadaşlara haksızlık olmasın diye böyle bir uygulama yapılmış canım, sen ilk 2 hafta çok vermemeye çalış madem ne diyim :)

Dirilisci hatun kaanin annesi kızlar sizde ne var ne yok?

kaanin annesi iyi ki gitmemişsin, umarım çözmüşsündür sıkıntılarını çok güzel vermişsin bu hafta, tebrikler.
Bizim sıkıntılar uzun vadeli canım ama bugunumuze çok şükür diyelim.
Bu sene zor bir sene geçirdik eşimin beyin damarı yirtilmis uzun zaman yoğun bakımda kaldı durumu kritikti sonra topladı şükür işe bile başladı kontroller devam ediyor ama, iyiye gidiyor derken bi kaç hafta önce yine sorun yasadik korktum aynı şeyleri yaşamaktan .
Elinden bişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorsun kendini. .. neyseki iyiyiz bugünumuze çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…