Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahım şifa versin inşallah canım, elden keşke bişi gelse.

ALLAH iyilik versin. Çok geçmiş olsun

medgic26 hoşgeldiniz inşallah hedefinize ulasirsiniz, size bol irade ve sabır diliyorum.
Bende kutahyaliyim ama kocaeli de yaşıyorum. Es es e çok geldim severim de.
1 tane Pıtırcık oğlum var , Rabbim herkesin evladını bagislasin. Bende hamileyken değil ama emzirirken kilo aldım. Çok şükür hedefe 1 kaldı. Darısı herkesin başına olsun.

İnşallah hepbirlikte başaracağız canım.
Arkadaşların da söylediği gibi moralini yüksek tut, bu çok önemli, eksi kilolar gelir inşallah.
Ben de 15 Mayıs'ta 110 kg idim. 96,6 kg oldum şimdi. Hipotiroidim olduğu için çok yavaş kilo verebiliyorum.
Çok hızlı kilo vermeyi hedeflememek lazım aslında. Uzun vadede giden kiloların kalıcı olabilmesi için sağlıklı bir diyetle kilo vermek daha iyi. Yavaş yavaş da olsa kiloların gitmesi önemli. Bak sen ne güzel vermişsin? 120'den 114,8'e düşmüşsün.

Hellooooooo
Amanın bir lohusa daha gelmis :)
Hoşgeldin canım, ben kaptan yardımcısıyım, benim de 5 aylık bir oğlum var :) 28 yaşındayım, endustri muhendisiyim aslen ama araştırma görevlisi olarak çalışıyorum :)
Başlangıç kilonu 114.8 olarak kaydediyorum, hedef kilon nedir?

Kızlar mi fit 2'm geldi. Kullanmaya başladım. Bu bile beni acayip havaya soktu. Sanırsın sporcu
Akşam koluma takabildim sarji yoktu. Henüz test edemedim ama...
Saat olarak da çok beğendim.

Günaydın kızlar
morordek
Kilom 54.4
-1.200
%2.15
Tebrikler canım mezuniyete çok az kaldı..
tebrikler canım 65 ler için yolun sonu geldi umut paşanın bir emmesine bakar 64 lere ulaşmak.
Valla tutamiyorum kendimi ya herseyi yemek istiyorum
Bu arada kilom 80.4 kendimi tebrik ediyorum
o zaman ben de seni tebrik edeyim :) kaçamakların daha yedikçe daha çok yedirme etkisi var maalesef ama sen bunu kurabilirsin ve kırmalısın da canım benim..
Hiç mutlu olmadım valla pişman oluyorum ama hala da yiyesim var ya salata felan görmek istemiyorum yiyemiyorum da zaten midem almıyor.
Saol canım aynen ben bu diyetisyen meselesini bi düşünüym
kesinlikle eziyet çekmeden vermenin en iyi yolu diyetisyene gitmek..
Merhaba kızlar. 66,3kg @moni
canım nasıl gidiyor hamilelik.. iyi misin ?
tebrikler canım. Her türlü eksi bizim için iyi.. az olur çok olur, hızlanır yavaşlar böyle böyle ideal kiloya geleceğiz işte :)

Aramıza hoşgeldin Çiğdem. Hepimiz bir nedenle aldık ve şimdi beraberce veriyoruz fazlalıkları.. sen de bizimle istediğin kiloya ulaşırsın umarım.

Hani nasıl olacak o demişsin ya; istediğin bu şeye ulaşmak için kendine inandıktan sonra ve inandığına göre yaşadıktan sonra olmaması için hiçbir sebep yok. Ben de 88 ile başladım şu an 64,1.. yaptın mı oluyor. Ne kadar basit bir denklem :)))

Geçmiş olsun kaptanım senin için bu haftasonu bari bir fırsat olsa da dinlensen biraz.
geçmiş olsun canım büyük bir şey yaşamışsın ve yaşıyorsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur eşin ve mutlu huzurlu bir hayatınız olur. Ama bir hastalık geldi ise başa tırnaklarını geçirip hayata mücadele etmek de insanı çok güçlendiriyor. Yeter ki sonunda iyi haberler ve mutlu günler sizi bekliyor olsun..

Kızlar menüler nerede?
Benim menü burada

Kalkınca 500ml su 2tane ceviz

Kahvaltı
Domates 60gr light süzme peynir dereotu ve maydanozlu tbe sandiviç

Öğlen
60gr hindi füme ve 2 salatalık. Diyetisyenden çıkınca yenebilecek en kolay protein ve sebze

1.ara 1 bardak ayran
2.ara 2 tane küçük mandalina

Akşam
Domates salatası + 3yk kinoa
Kiymali karnıbahar (kıyma 2yk kadar sebze sınırsız)

1büyük kupa yeşil çay
3.5lt su

30dk yürüyüş fancynancy
Akşam ip atlayacağım 2dk

Bugünkü menüm;

Sabah ; 1 yaban Mersinli activia+ tarçın 2 kaşık yulaf ezmesi+ 2 adet ceviz

Ara ; filitre kahve

Öğlen ; 3 kaşık kavrulmuş kıyma 2 dilim ekmek

Ara : 3 hurma 10 fındık

Akşam ; 4 kaşık yoğurt, 2 adet fırında kırmızı biber

Ara ; papatya çayı

3 litre su
fancynancy yarım saat yürüyüş, yarım saat ip atlama
Hiç Yeşilçay içmedim belki akşam onu içerim.

İnşallah cumaya toparlycam canım
Bende şöyle bir durum oldu tüm hafta canım. Bu 65 benim kabusumdu. Vücut son 11 senedir o kilonun altını görmedi. 67 den itibaren zaten verdiğim kilo yavaşlamaya başladı ve tüm hafta boyunca canım kaçamak istedi ama herşey tatlı tuzlu herşeyi istiyor. Geçen cumartesi kinder gömdüm ve tatlı isteğimde zerre azalma olmamıştı. Ben bunu vücut 65 altına inmemem için yapıyor diye yorumladım. Hiç bir kaçamak isteğine cevap vermedim ve şu an o 65 kırıldı ve bendeki o deli gibi yeme isteği de geçti. Senin için de 80 i kırmak böyle birşey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…