- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.041
Bende şöyle bir durum oldu tüm hafta canım. Bu 65 benim kabusumdu. Vücut son 11 senedir o kilonun altını görmedi. 67 den itibaren zaten verdiğim kilo yavaşlamaya başladı ve tüm hafta boyunca canım kaçamak istedi ama herşey tatlı tuzlu herşeyi istiyor. Geçen cumartesi kinder gömdüm ve tatlı isteğimde zerre azalma olmamıştı. Ben bunu vücut 65 altına inmemem için yapıyor diye yorumladım. Hiç bir kaçamak isteğine cevap vermedim ve şu an o 65 kırıldı ve bendeki o deli gibi yeme isteği de geçti. Senin için de 80 i kırmak böyle birşey olabilir mi?
Hani nasıl olacak o demişsin ya; istediğin bu şeye ulaşmak için kendine inandıktan sonra ve inandığına göre yaşadıktan sonra olmaması için hiçbir sebep yok. Ben de 88 ile başladım şu an 64,1.. yaptın mı oluyor. Ne kadar basit bir denklem :)))
Bir kere o yiyeceklerle bağımı kesme ihtimalim olmadığı için ( çünkü eşim tüketiyor ) her gördüğümde benim canım istiyor ama 65 kırmamak için vücut yapıyor yesem de yemesem de istek değişmeyecek diyerek telkinde bulundum durmadan. Yedikten sonra isteğin şiddeti değişmiyorsa neden yiyeyim ki? pazar günü şekerpare, revani ve aşure olan bir evden ıhlamur çayı içerek çıktım düşün. Ama sürekli kendimi yönlendiriyorum. Yesen de istek geçmeyecek ama 65 kırılırsa bitecek diye. Oldu da..Ewet canım olabilir çünkü bende daha önce kilo verip 80 e kadar inmistim ama altını goremedim. Peki ne yapmam lazım çok kötü hissediyorum kendimi 1 günde göbek simit bile çıktı o derece yani
Bir kere o yiyeceklerle bağımı kesme ihtimalim olmadığı için ( çünkü eşim tüketiyor ) her gördüğümde benim canım istiyor ama 65 kırmamak için vücut yapıyor yesem de yemesem de istek değişmeyecek diyerek telkinde bulundum durmadan. Yedikten sonra isteğin şiddeti değişmiyorsa neden yiyeyim ki? pazar günü şekerpare, revani ve aşure olan bir evden ıhlamur çayı içerek çıktım düşün. Ama sürekli kendimi yönlendiriyorum. Yesen de istek geçmeyecek ama 65 kırılırsa bitecek diye. Oldu da..
Altertaflere geçeceksin. Mesela yumurta yerine peynir grubu yiyeceksin, hindi füme ya da sucuk da tercih edebilirsin. Salatana elma sirkesi ile kuru nane dereotu vs ekleyerek sos yapabilirsin. Ben şöyle yapıyorum çok sıkılırsam ızgara tavuk et ya da peynir atıyorum bol Limon ve baharat ve etimek kırıyorum içine.. kıtır kıtır tatlar bana göre olduğu için.. ama ben bunu da istemiyorum diyorsan söğüş ye bir süre, yada domates salatalık soğan ile çoban salata yap onu bol limonla da giyebiliyorsun.. bu fikirlerden sana uyan var mı ?Aslında ne kadar basit demi sadece düşüncem
Peki yemek konusu ne olacak salata (yagsz oldugu zaman) yumurta felan yiyemiyorum midem almıyor
Süpersin.. Karar verdikten sonra eşinden birşey kurtulamaz.. Gelecek hafta da 7 lerde daha mutlu ve amacına bir adım daha yaklaşmış olmanın tadını çıkaracaksınInsallah su andan itibaren abur cubur yok kendime ve size söz veriyorum
Altertaflere geçeceksin. Mesela yumurta yerine peynir grubu yiyeceksin, hindi füme ya da sucuk da tercih edebilirsin. Salatana elma sirkesi ile kuru nane dereotu vs ekleyerek sos yapabilirsin. Ben şöyle yapıyorum çok sıkılırsam ızgara tavuk et ya da peynir atıyorum bol Limon ve baharat ve etimek kırıyorum içine.. kıtır kıtır tatlar bana göre olduğu için.. ama ben bunu da istemiyorum diyorsan söğüş ye bir süre, yada domates salatalık soğan ile çoban salata yap onu bol limonla da giyebiliyorsun.. bu fikirlerden sana uyan var mı ?
Süpersin.. Karar verdikten sonra eşinden birşey kurtulamaz.. Gelecek hafta da 7 lerde daha mutlu ve amacına bir adım daha yaklaşmış olmanın tadını çıkaracaksın
Ben nıye yokum1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI
hedef38beden 76,5>>>muaf> 65
@wendigo 68,2>68,5>- 0,3> -%0,30> 57
dennisgo 66,6>64,1>2,5>3,75>58
toplight 72,4>>72,5>-0,11>-%0,14> 65
morordek 65,8>65,1>0,7>%1,06>62
fancynancy 75,9 >>muaf > 67
Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değim-hedef kilo
Yolu açın kızlar, ben geliyorum
seke seke geliyorum, kupamı alıp ipimin yanına koyuyorum. Çok iyi arkadaş oldular haftaya tekrar isterim :)))
hoşgeldin canımbuyrun beni ne yapacaksanız yapın kendimi taşımaktan bıktım :)
esese geçen yıl Anadolu Üniversitesi'nin AÖF mezuniyet törenine gelip kep atmıştımguzeldır esesım buyur gel :)
şekercim ben 112,4 le diyete başladım şu an 83 lerdeyimhoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım
harikasın şekerim listeye girdin
hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım
Haklısın canım. Listede olunca ayrı bir sorumluluğun oluyor. Daha motive oluyorsun. Teşekkür ederimTakımımızın listeye dönüş mücadelesinde
ilk kazanan ve tekrar takımımız için yarışmaya başlayanlydznp oldu. Tebrikler ve alkışlar senin için :)
Diğer yarışmacılar hiçböyle teslim bayrağı sallamadan, azimle istekle mücadeleye devam etmeli bu hafta. Çünkü listede takım içim yarışıp hepimiz beraber çok güzel işler becereceğiz..
toplight (72,4/72,5/-0,1/%0,14)514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,85 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Sağol tatlımhoşgeldin canım
esese geçen yıl Anadolu Üniversitesi'nin AÖF mezuniyet törenine gelip kep atmıştım
gün boyu gezme fırsatım olmuştu ve gerçekten çok güzel ,beğenmiştim
şekercim ben 112,4 le diyete başladım şu an 83 lerdeyimbenim gibi yemeği aşkla yiyen biri kilo verebildiyse herkes verir emin ol
harikasın şekerim listeye girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?