Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ewet canım olabilir çünkü bende daha önce kilo verip 80 e kadar inmistim ama altını goremedim. Peki ne yapmam lazım çok kötü hissediyorum kendimi 1 günde göbek simit bile çıktı o derece yani

Insallah su andan itibaren abur cubur yok kendime ve size söz veriyorum

Ewet canım olabilir çünkü bende daha önce kilo verip 80 e kadar inmistim ama altını goremedim. Peki ne yapmam lazım çok kötü hissediyorum kendimi 1 günde göbek simit bile çıktı o derece yani
Bir kere o yiyeceklerle bağımı kesme ihtimalim olmadığı için ( çünkü eşim tüketiyor ) her gördüğümde benim canım istiyor ama 65 kırmamak için vücut yapıyor yesem de yemesem de istek değişmeyecek diyerek telkinde bulundum durmadan. Yedikten sonra isteğin şiddeti değişmiyorsa neden yiyeyim ki? pazar günü şekerpare, revani ve aşure olan bir evden ıhlamur çayı içerek çıktım düşün. Ama sürekli kendimi yönlendiriyorum. Yesen de istek geçmeyecek ama 65 kırılırsa bitecek diye. Oldu da..

Aslında ne kadar basit demi sadece düşüncem
Peki yemek konusu ne olacak salata (yagsz oldugu zaman) yumurta felan yiyemiyorum midem almıyor

Aslında ne kadar basit demi sadece düşüncem
Peki yemek konusu ne olacak salata (yagsz oldugu zaman) yumurta felan yiyemiyorum midem almıyor
Altertaflere geçeceksin. Mesela yumurta yerine peynir grubu yiyeceksin, hindi füme ya da sucuk da tercih edebilirsin. Salatana elma sirkesi ile kuru nane dereotu vs ekleyerek sos yapabilirsin. Ben şöyle yapıyorum çok sıkılırsam ızgara tavuk et ya da peynir atıyorum bol Limon ve baharat ve etimek kırıyorum içine.. kıtır kıtır tatlar bana göre olduğu için.. ama ben bunu da istemiyorum diyorsan söğüş ye bir süre, yada domates salatalık soğan ile çoban salata yap onu bol limonla da giyebiliyorsun.. bu fikirlerden sana uyan var mı ?

1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI

hedef38beden 76,5>>>muaf> 65
@wendigo 68,2>68,5>- 0,3> -%0,30> 57
dennisgo 66,6>64,1>2,5>3,75>58
toplight 72,4>>72,5>-0,11>-%0,14> 65
morordek 65,8>65,1>0,7>%1,06>62
fancynancy 75,9 >>muaf > 67

Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değim-hedef kilo

Yolu açın kızlar, ben geliyorum
seke seke geliyorum, kupamı alıp ipimin yanına koyuyorum. Çok iyi arkadaş oldular haftaya tekrar isterim :)))

Takımımızın listeye dönüş mücadelesinde
ilk kazanan ve tekrar takımımız için yarışmaya başlayan lydznp oldu. Tebrikler ve alkışlar senin için :)

Diğer yarışmacılar hiç böyle teslim bayrağı sallamadan, azimle istekle mücadeleye devam etmeli bu hafta. Çünkü listede takım içim yarışıp hepimiz beraber çok güzel işler becereceğiz..

toplight (72,4/72,5/-0,1/%0,14)514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.

0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,85 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.

Salatayi sirkeyle hiç denemdim yiyemem diye yarın denerim inşallah
Etimegi felan izgara etle mi karistiriyosun bende severim kıtır ekmeği
Sucuk da olabilir aslında çiğ mi yemem gerekiyo

Ben nıye yokum

buyrun beni ne yapacaksanız yapın kendimi taşımaktan bıktım :)
hoşgeldin canım
guzeldır esesım buyur gel :)
esese geçen yıl Anadolu Üniversitesi'nin AÖF mezuniyet törenine gelip kep atmıştım
gün boyu gezme fırsatım olmuştu ve gerçekten çok güzel ,beğenmiştim

hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım
şekercim ben 112,4 le diyete başladım şu an 83 lerdeyimbenim gibi yemeği aşkla yiyen biri kilo verebildiyse herkes verir emin ol
harikasın şekerim listeye girdin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmeden uyanmış olmamım sebebi küçük kuşum Akşam hafif halsizliği vardı gece ateşlenmeye başlayınca benide ayağa dikti doğal olarak
Eşim sağ olsun bir yarım saatçik bizimle oturduktan sonra hadi sen yat birde sen yamulma dedim
Şükür kuzumun ateşi ufak ufak düşmeye başladı da sakinleyip TV izliyor bu saatte bende uykum açılsın diye KKda dolanırken sizlere de bir bakayım dedim gerçi bu saatte kimi bulacağımı sanıyorsam

hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım

Takıma hoş geldin canım Eminim burada çok çok güzel kilolar verebileceksin
Bendeniz 8. takım Kaptanı Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Genelde konsumasyona çıkmış gibi takım takım dolanıyorum Amaaa öyle her masayada gitmem
Kilo olarak rakama takılma canım benim rekorum 124.5 kg du senelerce al ver dolandım durdum ve en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım ve şükür dün sabah kendi tartımda 89.5i gördüm Gerçi diyetisyenimde 1 kg fark oluyor ama ben evdekine odaklanıyorum
Ayşenin ( Moni ) dediği gibi biz verebiliyorsak herkes verir Daha dün diyetisyendeyken bile çıkışta kaçamak hayalleri kuruyorduk heee bizim de öyle bir sıkıntımız var hayalini kurduğumuzu bir türlü yapamayız niyet var icraat sıfır planlı olunca kaçamak olmuyor nedense bizde çok şükür diyeyim

Kesinlikle ben seninde burada düzenli paylaşım yaparsan ve az azim gösterirsen yakında 2li rakamları da görürsün Ben 2li rakamları hiç göremiyeceğim sanırdım ama inan biraz sıkı tutunca çok güzel gidiyor

Haklısın canım. Listede olunca ayrı bir sorumluluğun oluyor. Daha motive oluyorsun. Teşekkür ederim

Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…