Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleyküm selâm Banu
Kuşuna geçmiş olsun tekrardan. Dikkat et kız. Hanzolar kadın demez akıtır pekmezini ALLAH korusun.

Sorma valla adam pekmezimi akıtmaya çalışıyor sanırım
Bugün oda grip oldu süt dökmüş kedi gibi ama mızmızlığı var tabi Başı ağrıyor diye anlına naneli bir krem var onu bile bana sürdürdü Neyse çabuk toparlar inşallah da bende şu hastalıklardan kurtulurum gerçi daha büyük hastalanmadı

Kız bizde aksiyon bitermi hiç şimdide eşim sıraya girdi dedim bu gecede senin için mi Acile gideceğiz ama şükür şu anda çok daha iyi ıhlamur takviyesi yapıyorum tabiki

Yarın yolculuk var valiz hazırlama stresiyle karşınızdayım.

Yeni yıl hedeflerine 2 ay gibi bi süre kala döneceğim allahımmmmmm...

Sana hayırlı yolculuklar canım inşallah bol eksilerle dönmek nasip olur da yılbaşı hedefine çabucak ulaşırsın

Menüm;

05:00
Azcık üzüm ve t.kahvesi

07:00
Yarım bardak süt + 1 yk bugday ruseymi
1 kücük pogaca

10:00
1 hurma

12:00
5 yk taze fasulye
1 kase maydanoz,nane,marul
Yarım bardak kefir

16:00
Bol yesillikli 4-5 yk kısır
4 yaprak marul

20:30
Yarım bardak kefir + 1 yk bugday ruseymi
Kibrit kutusu kadar muz

3 t.kahvesi
3 L su

1 kupa ekinezyalı kıs cayi

2 cay

Uyuyana kadar 1 L besi bir ara icmem gerek.

Günaydınnn kızlarrrr...
Dünkü kısır siskinlik yaparda fazla cikarim.diyordum tartida ama 74 ciktim dunden daha azz..
insalllahh Cuma en son listedeki kilom olan 73.3 'ü gorebilirimm. Bide merak ediyorum bu gidenin ne kadari yagdan?
Az once gobisimi olctum bir kac cm incelmis.

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu gece de deliksiz bir uyku çektim ve sabah erkenden uyandım Şekersiz kahvemi de kaptığım gibi kendimi buralara attım
Evdekiler tabi doğal olarak mışıl mışıl uyuyor ama ben akşamlık pişireceğim Kuru fasülyeyi bile haşlamaya koydum Eşimi bugün Nöroloji doktoruna kontrole götüreceğim bari gitmeden haşlanmış olsun ki gelince hemen iki dakikada soğanlarım dedim Öğlenlik de çorba salata yaparım yine ( bu hafta ya çorba yada tavuk sote demişti gerçi tavuk sotede yapabilirim öğlenlik özledim )
Hayırlısıyla bir doktor faslını atlatalım da

Anam daha kahvaltıyı yapmadan öğlenle akşamı düşünür oldum
Birazdan da güzelce kahvaltımı yaparım yeşil çayımla birlikte

Hay maşallah ben inanıyorum cumaya eski kilonu görebileceksin suyunu bol tut ve yeşil çayda iç canım çok faydası olacaktır
Ben kısır yesem kesin anında 2 kg artı çıkarım maşallah bünyem o konuda deli ediyor beni en ufak şeyde ödem tutuyor hatta daha dün görümcem şu ödem tutmaların için doktora görünsene dedi düşün görümcem bile halime acıdı

Aman Rabbim nazarlardan esirgesin aynen devam bende de ödem var yine bir iki gündür ama şükür birazı gitti azı kaldı onuda cumaya kadar hallederim nasılsa

Diyetisyen aksam yemeginden sonra uyuyana kadar 1 L besi bir yerde icmemi onerdi belkide onun etkisidir canım bilmiyorum bende sasırıyorum kendime insallah bu sekilde devam ederde 7lerden kurtulurum...
--
Halledersim canım masallah sende moni 'de cok azimlisiniz.

Geçmiş olsun canım hastalara. Neyse büyüğe soyle bu arada hastalan da aradan çıkaralim ya da sonsuza kadar hasta olma diye

Akşam menünü diyetisyenin verdiği değil sanırım. Bir de ne den 1lt 5in1?

Son zamanlarda kendimi cok halsiz hissettiğim için dün kan vermiştim B12 ve D3 düşük dedi doktor ilac verdi vitamin eksikliği metabolizmayı etkiliyormus ben kesin ondan kilo veremiyorum
Aslında biz çok zayıf olurduk ama işte hep bu d vitamini b12 yüzünden. Ne yediğimizi unutup bir daha yedigimizden kilo alıyoruz
Bu arada vitaminlerini yatmaya yakın kullan iştah açar kendileri. Birden artı ya artı ekleme durduk yere

Günaydın canım. Tebrikler. Hadi sende son listeye
Bağırsak sorunun çöZüldüyse bel karın bölgesinde farkediyor. Ne kadarı yağdan gitti göreceğiz. Bende merakla bekliyorum
Bu arada şunu da merak ettim. Diyetisyen tartıda kas oranın için ne dedi? Sen çünkü deli gibi kas çalıştın

Canım ben seni iteliyorum ki yolum açılsın. Hadi ver kurtul artıları.

İnşallah canım benimde tek isteğim bu

Ewet bende aynen öyle düşünüyorum şimdi tığ gibiydim
Yaaa kullanmasam mı acaba ya

Geçmiş olsun canım hastalara. Neyse büyüğe soyle bu arada hastalan da aradan çıkaralim ya da sonsuza kadar hasta olma diye

Aynı şey dün gece benimde aklımdan geçti olacaksa bari oda aradan çıksa diye
Bu arada bugün büyük kuzunun doğum günü bugün için kutlama yapmayacağız ama yarın akşam için KVde ona sürpriz hazırlıyorum Antepten geldiğinden beri Babannene gidemedik ayıp oldu perşembe günü gidelim dedim oda yedi günler öncesinde Pasta bile almayacağımı ilan ettim bu sene idare et seneye 18i doldurduğunda büyük bir kutlama yaparız dedim bozuldu ama seneye hele bir güzel kutlama yapma bak ne yapıyorum dedi Bir gün gecikmeli olunca şüphelenmez de biraz bozuldu ama olsun sevinci daha fazla olur

Nice hayırlı yaşları olsun inşallah canım

Nice yaşlara inşALLAH. Telafi olur canım. Unutulmadığını önemsenmediğini düşünmez:)

Akşam menünü diyetisyenin verdiği değil sanırım. Bir de ne den 1lt 5in1?
Canim her gün öglen yemeginde sebze yemeginin yanında pilav,makarna yada corba var. Bende oglen bunları yemedim ki kısır yedigimde fazla yemis olmayim. Sadece dün 30gr et grubu eksik kaldi.
Sana bir karisim verecem dedi 15 gun bunu icersin. Zaten gec kaldık cok vaktimizde yoktu kostura kostura gittik kostura kostura ciktik diye hepsini tek tek soramadim ama zaten bildigim biseydi hatta evde vardi ara ara iciyordum.
Ama kendisi aktardan alip yapmami istedi bize yakin aktar olmadigi icin simdilik sallama yapiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…