Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3-4 gun sonra tekrar gidicem canim daha dikkatli dinlerim. Hatta arkadasim daha yagli ikimizin sonucu kıyaslarim. Bakim arkadasim tekrar gidecek mi emin degilim cunku uymadi listesine!!

3-4 gun sonra tekrar gidicem canim daha dikkatli dinlerim. Hatta arkadasim daha yagli ikimizin sonucu kıyaslarim. Bakim arkadasim tekrar gidecek mi emin degilim cunku uymadi listesine!!
Bazen ne kadar yağ olsada kas normalden fazla olabiliyor. Çok spor yapmanın avantajı. Metabolizma çabuk hızlanıyor. Bana öyle dedi. Kaslarımın çok olduğunu biliyordum zaten. Bu bir avantaj dedi. Mesela ablam 63den fazla olmamıştır hiç. Ama heryeri yerçekimine doğru gidiyor. Spora git dedim. Orada tanita ile tartmışlar. Kas yok neredeyse kas oranını arttırmak için çalışalım sizinle demişler. Ben senden iyi bir sonuç bekliyorum

Dünkü menüyü de paylaşayım
Kalkınca 2 ceviz ile 500ml su

Kahvaltı
Domates ve light süzme peynir ile sandiviç

Öğlen
3yk tavuk sote
Bol domates salatası
1 bardak ayran

Ara 1 bardak kefir

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
4yk yoğurt
1 tabak pazı kavurması

3.7lt su
500ml si greyfurtlu detoks suydu
1 sade Türk kahvesi
1 büyük kupa yeşil çay

ayy çok güldüm ayşecim yaa dimi bütün problem vitaminlerde
nice güzel yaşları olsun kuzunun mutlu yıllara

ayy çok güldüm ayşecim yaa dimi bütün problem vitaminlerde

Kesinlikle kaptan. O vitaminsizlik yüzünden obez olduk. Yoksa bak geçmişimize hepimizin 45-50 kilo olduğu dönemler var. Havadan gelmesi bu kilolar hoop diye

Bağırsak problemi olan bayanlar. Size bir duyurum var.
Benim diyetisyen bana akşam 1yk ile pişirilmiş sınırsız sebze verdi. Ben genelde o sebzeyi pek yemiyor onun yerine akşam 2yk et ve salata ile gecistiriyordum. Yaklaşık 3 gündür akşam sınırsız sebze ve 2 Kk peynir yada 4yk yoğurt tüketiyorum. Bağırsaklar coşkun seller gibi çalışıyor. Artık metabolizma mi hızlandı dersiniz yoksa bağırsak düzene mi girdi dersiniz. Onu da size bırakıyorum. 3 aksamdır yediğim 2 akşam kabak ve dün akşam pazı. Mevsim sebzeleri tüketin bol bol

Selam kızlar
+ larım ve ben geldik. Fırında kabak, ocakta kabak çorbası, önümde ödem atıcı çay bakalım yarın ne olacak :)
Dün çok yürüdüm çok yoruldum ip atlayamadım. Bugun yarım saat atladım ama bacaklarım felaket, sanırım dünün etkisi. Yarın hava izin verirse okula yürüyerek gider gelirim başka da birşey yapmam sanırım.

Sen halledersin geçmiş olsun canım.

Bugünkü menüm
Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir , 1 domates , 5 zeytin

Ara ; 3 hurma 5 fındık

Öğlen ; 1 fırın kabak 4 kaşık yoğurt 2 dilim etimek

Ara ; çilekli activia

Akşam ; 2 kase vicdan çorbası düşünüyorum

Ara; 3 kalık yoğurt soda limon

3 litre su (1 litre de ödem atıcı)
3 kupa yeşil çay 1 fincan kahve
Yarım saat ip atlama fancynancy

Ben de bu 5 bitki çayı karışımını deneyeyim. Faydalı bilgiler için teşekkürler.

Merhabalar
Sabah 4 zeytin, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, domates ve salatalık ile kahvaltımı yaptım. 1 saat kadar sonra 1 su bardağı süte 2 yemek kaşığı Nestle Lifita koyup yedim.
Ara öğünde 10 adet çiğ badem yedim. 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle arasında dürüm döner yedim maalesef. Çok canım çekti. Sanırım regl döneminde olduğumdan olsa gerek, iştahım arttı 2 gündür.
Şimdi de yaseminli yeşil çayımı içiyorum.
Hepinize selamlar, sevgiler.
Gününüz güzel ve keyifli geçsin inşallah.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diye bizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyor Tamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım )
Kadın resmen böyle oldu O zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi

Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı 3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağım şimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik )

Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladı Sağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor

Nice hayırlı yaşları olsun inşallah canım

Nice yaşlara inşALLAH. Telafi olur canım. Unutulmadığını önemsenmediğini düşünmez:)

Çok sağ olun kızlar
Hatun bir ara dayanamadı evin içinde bugün benim doğum günüm ama yaaa yaptı Bende muzurluğuna eee nice senelere ne alıyorsun bugün bana dedim bir dumur oldu ne alaka senin bana alman lazım dedi Len ben seni doğurmasaydım nasıl olacaktı o iş asıl hediyeyi ben hak ettim dedim eşim nasıl gülüyor ulen burda bile kendine olayı bağladın ya helal valla sana diye

Bakalım yarın Babannesine gittiğimizde pastalı süprizi beğenecekmi bugün olsaydı şüphelenirdi de yarın olacağı için hiç aklına gelmiyor üstelik Babannesi Antepten geldiğinden beri gitmedik ayıp oldu falan diyince biraz bozuldu bugün kutlama olmayacağını anlayınca iyi bari babaannemi göreyim dedi

Ben varım bennnn
Bazen diyorum söylemesi ayıptır ama çocuk doğursam bu kadar zorlanmazdım diye
Halbuki her öğünümde salatam kocamandır yoğurtta çoğu zaman eksik olmaz ama nedense hala var bir tıkanıklık okadarda su içiyorum
Dur bakayım birde o şekilde deneyeyim bu hafta gerçi akşamları yoğurt vermemiş ama ondan bir şey olmaz nasılsa

Aleyküm selâm Banu
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim. Hadi birde pamuk kıvamına gelince tatlı niyetine pamuk şekeri yersin
Bağırsak için salatadan ziyade sebze beni çok etkiledi. Kabaktan olsa gerek

Aleyküm selâm Banu
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim. Hadi birde pamuk kıvamına gelince tatlı niyetine pamuk şekeri yersin
Bağırsak için salatadan ziyade sebze beni çok etkiledi. Kabaktan olsa gerek

Aaa hakikaten şimdi düşünüyorum da yazın bahçeden kabak fışkırınca her Allahın günü kabak yedim ve o ara çok daha güzel gidiyordu bağırsak olayı
Neyse o zaman ilk fırsatta kabak alayım da bende rahat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…