- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.301
Ilk 6 ay ne alırsan son 3ayda o kadar alırsın derler. Abartma canım. Kaç aylık oldu bebisimiz?
Kese goruneydi hayirlisiyla
Aşırı aç hissediyorum. Ne yiyeceğine karar veremiyorum. Yiyince epey yiyorum. Açım surekli
5.haftam bitmek uzere hamileliktee sukurr
Ooo neler yok ki :)Hımmm merak ettik tadım listesinde neler var
Sağlıkla al kucağına inşallah, kese görünür bu aralar. Kalp atışı da yakındır5.haftam bitmek uzere hamileliktee sukurr
Sen şimdi bu kadar açsan son ayda ne yapacaksın korkuyorum. Hamileliğin son zamanlarda iştah açtığını bildirimde başlangıcı psikolojik olmasın? Hani diyetten çıktım bu bahane ile yiyim herseyiAşırı aç hissediyorum. Ne yiyeceğine karar veremiyorum. Yiyince epey yiyorum. Açım surekli
Hayırlısı olsun. Size bir hamilelerim takvimi mi yapsakMerhaba arkadaslarr ben feyza.simdi biraz bakindim slm vereyim dedim.cok sukur hersey yolunda bugun doktora gittim gayet guzel gidiyor hamilelik.dua edin bana olurmu sevgiler herkese.bu arada pek birsey yiyemiyorum midem havalaniyor gibi.ins bu ara biraz olsun zayiflarim.hayirlisi
Hayırlısıyla onu da görürürsün evladını da inşALLAHKese goruneydi hayirlisiyla
Bakalım sonuçlar ne olacak? Daha önce hiç yiyecek birşey denedin mi? Bizim evlatlar anne sütü alamadıkları için 4.ayda meyve yoğurtla başladılar. Gerçi Baha zamanında 6ay hikayesi en az 4ay sade anne sütüydü. Sonradan uzattılar ama bizim dönem bitmistiOoo neler yok ki :)
Bal kabağı, havuç, patates, brokoli, pancar, elma, armut, ayva, yoğurt, kefir, peynir, yumurta sarısı diye gidiyor :)
Sağlıkla al kucağına inşallah, kese görünür bu aralar. Kalp atışı da yakındır
T turkcedersidefterimcom canım ben hep diyorum bu aylarda almamaya çalış diye. Tabi iştahın açıksa bir sey diyemem ama protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Son zamanlar cidden fena :)Sen şimdi bu kadar açsan son ayda ne yapacaksın korkuyorum. Hamileliğin son zamanlarda iştah açtığını bildirimde başlangıcı psikolojik olmasın? Hani diyetten çıktım bu bahane ile yiyim herseyi
Şaka bir yana dikkat et tatlım. Doğumda alınan kilolar herzaman kolay verilemiyor. Sen bakmamorordek 'in verdiğine. Burada kilolu olanların %90ı doğum kilosunu verememiş insanlar. Açlığını yoğurtla bastır. Dengeli ve sağlıklı beslen. Aşırı kh ve şekerden uzak dur. Uyuşturucu gibi alışınca daha fazla yemem gerekiyor ve bebeğe hiç faydası yok
Hiçbir şey vermedim henüz :) sofrada mama sandalyesine oturtuyoruz, baya her şeye saldırıyor ama tabi yer mi yemez mi meçhul :)Bakalım sonuçlar ne olacak? Daha önce hiç yiyecek birşey denedin mi? Bizim evlatlar anne sütü alamadıkları için 4.ayda meyve yoğurtla başladılar. Gerçi Baha zamanında 6ay hikayesi en az 4ay sade anne sütüydü. Sonradan uzattılar ama bizim dönem bitmisti
Merakla bekliyoruz gelişmeleri
Bizim evdeki dondurma ve kabak çekirdeği bana göz kırpıp cilve yapıyor ama ben hiç yüz vermiyorum. Bir yaklaşsam yanlarına üstüme atlayacak ikisideGünaydın kızlar
Gece 12 den sonra yeni güne geçiyoruz ya işte benim öğünler o saatte başladı. Çikolata dondurma kabak çekirdeği çubuk kraker saat 2 ye kadar yedim. Sanırım bugün almam gereken kaloriyi gece 2 de bitirmiştim. Üstüne bir de uyudum mis gibi. Ye iç yat süper oldu değil mi aferin bana. Şimdi tüm gün aç durmak istiyorum resmen.. ama tabiki böyle birşey yapamam. Bugün bol hareket ve kesinlikle çok hafif bir menü beni bekliyor. Neden çıldırdım ben dün gece öyle ya..
Ben dün stokları patlattım ama bu sabah ortada duran herşey kaldırılmış eşim tarafından. Şu an kaçamak yapmak için markete gidip almam lazım :)Bizim evdeki dondurma ve kabak çekirdeği bana göz kırpıp cilve yapıyor ama ben hiç yüz vermiyorum. Bir yaklaşsam yanlarına üstüme atlayacak ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?