- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.321
Aylarca mi off ne yaparım o kadar sürerse, gerçekten çok canım acıyor. Çocuğum küçük peşinde zor yürüyorum, kimsede yok yanımda ailem uzakta.Off geçmiş olsun canım ya benimde yeni doğum yaptığımda olmuştu aylarca çektim insallah hemen iyileşir
Teşekkür ederim bu hafta ip atlamayi artırıp mezun olmayı hedeflerken böyle bişey oldu. Diğer haftada regl olursam uzarda uzar offfGecmis olsun
Teşekkür ederim kaptanım evet baya bi canım yanıyor, zaten canım çok tatlıdır böyle bişey yasayinca sanırsın ayağım kırıldıgeçmiş olsun tatlım ne can yakar o şimdi
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Iyi yolculuklar, bol gezmelerYarın yolculuk var valiz hazırlama stresiyle karşınızdayım.
Yeni yıl hedeflerine 2 ay gibi bi süre kala döneceğim allahımmmmmm...
Çok önemli kan değerlerine senelik baktirmak iyi oluyor. Kilo vermeni etkiliyor, halsiz düşüyorsun hatta insanın psikolojisi bile etkileniyor. Bende de hemoglobin değerleri düşük birde d vitamini. Ilac kullanıyorum. Onlarda iştahı artırıyorSon zamanlarda kendimi cok halsiz hissettiğim için dün kan vermiştim B12 ve D3 düşük dedi doktor ilac verdi vitamin eksikliği metabolizmayı etkiliyormus ben kesin ondan kilo veremiyorum
Aslında biz çok zayıf olurduk ama işte hep bu d vitamini b12 yüzünden. Ne yediğimizi unutup bir daha yedigimizden kilo alıyoruz
Bu arada vitaminlerini yatmaya yakın kullan iştah açar kendileri. Birden artı ya artı ekleme durduk yere
Hastalara geçmiş olsun, oglunuzun doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı kocaman bir ömür nasip etsin.Aynı şey dün gece benimde aklımdan geçtiolacaksa bari oda aradan çıksa diye
Bu arada bugün büyük kuzunun doğum günübugün için kutlama yapmayacağız ama yarın akşam için KVde ona sürpriz hazırlıyorum Antepten geldiğinden beri Babannene gidemedik ayıp oldu perşembe günü gidelim dedim oda yedi günler öncesinde Pasta bile almayacağımı ilan ettim bu sene idare et seneye 18i doldurduğunda büyük bir kutlama yaparız dedim bozuldu ama seneye hele bir güzel kutlama yapma bak ne yapıyorum dedi Bir gün gecikmeli olunca şüphelenmez de biraz bozuldu ama olsun sevinci daha fazla olur
Özellikleri çok etkilyeci ama herkes kullanabilir mi yada adet dönemlerinde kullanilabilirmi ben regl olunca çok sisiyorum 2 3 kilo fazla çıkıyorum.Canim her gün öglen yemeginde sebze yemeginin yanında pilav,makarna yada corba var. Bende oglen bunları yemedim ki kısır yedigimde fazla yemis olmayim. Sadece dün 30gr et grubu eksik kaldi.
Sana bir karisim verecem dedi 15 gun bunu icersin. Zaten gec kaldık cok vaktimizde yoktu kostura kostura gittik kostura kostura ciktik diye hepsini tek tek soramadim ama zaten bildigim biseydi hatta evde vardi ara ara iciyordum.
Ama kendisi aktardan alip yapmami istedi bize yakin aktar olmadigi icin simdilik sallama yapiyorum.Eki Görüntüle 2059427
Merhaba hoşgeldin. 14. takıma da yazmışsın galiba geçmek için..Merhaba ben 2.takıma dün girdim üye az diye oraya yolladılar ama kendi motivasypnumda düştü sanki kimse olmayınca oradasizin takıma geçebilirmiyim
Görürsün Allahın izniyle, sonra bi bakmissin kucağında. .Kese goruneydi hayirlisiyla
Canım benim de öyle bir sorunum var. Tırnağını kesip altına ince bir pamuk yerleştir. Tırnak uzadıkça batmaya çalışıyor ama pamuk engelliyor. Batacak seviyeyi geçene kadar devam etmen gerekiyor biraz uzun sürüyor ama bende etkili olmuştu. Şimdi yine battı tekrar başladım.Teşekkür ederim bu hafta ip atlamayi artırıp mezun olmayı hedeflerken böyle bişey oldu. Diğer haftada regl olursam uzarda uzar offf
Aksam yemeğini 18.00 e kadar yiyip, 20.00 da yürüyüşe çıkmaya başlamıştım onun çok etkisi olmuştu geçen hafta müthiş bağırsak çalıştırdı. Neyse hayırlısı diyelim uzatmalara kaldık
Senin bir nedenin varmış ben dün gece dünyaları yedim nedensiz yere şimdi toparlamaya çalışıyorum. Hala şoktayım ama bugün detoksun detoksunu yapıyorum aklım başıma gelsin diye :)Merhabalar arkadaşlar,
Birkaç gün evvel çok üzülmüştüm, çok moralim bozuktu. Dün akşam bir oturuşta bir sürü çiğ fındık yedim, şimdi de Nestle Lifita'yı sütsüz kıtır kıtır yiyorum. 7 kaşığı çoktan geçti miktarı. Bende dün akşam ve bugün yemek konusunda böyle değişik bir hal oluştu.
Sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum?
Hiç canım istemiyordu tatlı, fındık, vs
Moral bozukluğu beni acayip etkiledi.
Soya sütüne kadar kaçaksız geldim. Onu da içmeyip direk akşam yemeğine geçeceğim. Bir ara öğün daha yapacağım sonra yarın ola hayrola :)Menü yazacağım. Yalancı çobana dönmeyeyim yazdığımı yiyeyim diye. Akşama da yazarım ne kadar uyduğumu
Sabah ;1 haşlanmış yumurta 2 salatalık
ara ; iki bardak filitre kahve
Öğlen ; 1 kase kabak çorbası,
Ara ; Ayşe nin yoğurtlu detoksu
Ara; soya sütü
Akşam ; 1 kase kabak çorbası
Ara ; 3 kaşık yoğurt soda limon
-4 litre su , 3 kupa Yeşilçay, 1 detoks çayı
- 1 saat yürüyüş yarım saat ip atlamafancynancy
Amaaann kim uğraşacak onunla boşver kaçamak yapmaBen dün stokları patlattım ama bu sabah ortada duran herşey kaldırılmış eşim tarafından. Şu an kaçamak yapmak için markete gidip almam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?