Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü yazacağım. Yalancı çobana dönmeyeyim yazdığımı yiyeyim diye. Akşama da yazarım ne kadar uyduğumu

Sabah ;1 haşlanmış yumurta 2 salatalık

ara ; iki bardak filitre kahve

Öğlen ; 1 kase kabak çorbası,

Ara ; Ayşe nin yoğurtlu detoksu

Ara; soya sütü

Akşam ; 1 kase kabak çorbası

Ara ; 3 kaşık yoğurt soda limon

-4 litre su , 3 kupa Yeşilçay, 1 detoks çayı
- 1 saat yürüyüş yarım saat ip atlama fancynancy

Off geçmiş olsun canım ya benimde yeni doğum yaptığımda olmuştu aylarca çektim insallah hemen iyileşir
Aylarca mi off ne yaparım o kadar sürerse, gerçekten çok canım acıyor. Çocuğum küçük peşinde zor yürüyorum, kimsede yok yanımda ailem uzakta.
Kendiliğinden mi geçti sonra

Teşekkür ederim bu hafta ip atlamayi artırıp mezun olmayı hedeflerken böyle bişey oldu. Diğer haftada regl olursam uzarda uzar offf
Aksam yemeğini 18.00 e kadar yiyip, 20.00 da yürüyüşe çıkmaya başlamıştım onun çok etkisi olmuştu geçen hafta müthiş bağırsak çalıştırdı. Neyse hayırlısı diyelim uzatmalara kaldık

Son zamanlarda kendimi cok halsiz hissettiğim için dün kan vermiştim B12 ve D3 düşük dedi doktor ilac verdi vitamin eksikliği metabolizmayı etkiliyormus ben kesin ondan kilo veremiyorum
Çok önemli kan değerlerine senelik baktirmak iyi oluyor. Kilo vermeni etkiliyor, halsiz düşüyorsun hatta insanın psikolojisi bile etkileniyor. Bende de hemoglobin değerleri düşük birde d vitamini. Ilac kullanıyorum. Onlarda iştahı artırıyor

Dünkü menum
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı, 2 dilim tb ekmegiyle peynirli tost,
4 zeytin, 1 ck bal, 1 sb limonlu Yeşilçay.
Ara 1 yeşil elma
Öğle zeytinyağlı barbunya 1 kepçe, 2 yk pirinç pilavı
Ara sütlü Türk Kahvesi
Aksam marul maydanoz dereotu yarimsogandan salata. Kabak haşlama.
Su 2.5 lt
Spor yok

Bugünkü menum
Sabah 1 yumurtadan biberli domatesli melemen. 1 sb çay 1 dilim tb ekmeği
Ara şekersiz sütlü Nescafe
Öğle henüz yemedim canimda bişey istemiyor.
Akşam fırında alabalık yapacağım. Maydanozlu Havuçlu soğanlı dereotlu salata yapacağım.
Su 1.5 lt oldu 3 e tamamlayacagim

Hastalara geçmiş olsun, oglunuzun doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı kocaman bir ömür nasip etsin.

Özellikleri çok etkilyeci ama herkes kullanabilir mi yada adet dönemlerinde kullanilabilirmi ben regl olunca çok sisiyorum 2 3 kilo fazla çıkıyorum.

Merhaba ben 2.takıma dün girdim üye az diye oraya yolladılar ama kendi motivasypnumda düştü sanki kimse olmayınca orada sizin takıma geçebilirmiyim
Merhaba hoşgeldin. 14. takıma da yazmışsın galiba geçmek için..
Eğer burada yarışmaya karar verirsen ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtebilirsin. Bir de kendini tanıtır mısın?

Merhabalar arkadaşlar,
Birkaç gün evvel çok üzülmüştüm, çok moralim bozuktu. Dün akşam bir oturuşta bir sürü çiğ fındık yedim, şimdi de Nestle Lifita'yı sütsüz kıtır kıtır yiyorum. 7 kaşığı çoktan geçti miktarı. Bende dün akşam ve bugün yemek konusunda böyle değişik bir hal oluştu.
Sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum?
Hiç canım istemiyordu tatlı, fındık, vs
Moral bozukluğu beni acayip etkiledi.

Canım benim de öyle bir sorunum var. Tırnağını kesip altına ince bir pamuk yerleştir. Tırnak uzadıkça batmaya çalışıyor ama pamuk engelliyor. Batacak seviyeyi geçene kadar devam etmen gerekiyor biraz uzun sürüyor ama bende etkili olmuştu. Şimdi yine battı tekrar başladım.

Senin bir nedenin varmış ben dün gece dünyaları yedim nedensiz yere şimdi toparlamaya çalışıyorum. Hala şoktayım ama bugün detoksun detoksunu yapıyorum aklım başıma gelsin diye :)

Soya sütüne kadar kaçaksız geldim. Onu da içmeyip direk akşam yemeğine geçeceğim. Bir ara öğün daha yapacağım sonra yarın ola hayrola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…