Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Havalardan galiba. Herkeste bir haller var

***5. Takım 541. Etap***

servey (67,9/)
moni (83,9/)
inatettimolacak (60/)
dennisgo (64,1/)
kaanin annesi (54,4/)
Dirilisci hatun (80,4/)

lydznp (81,9/)

5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (96,7/) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,5/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,1/) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (66,3/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.

Su 3 lt oldu. öğle yemeği yemek istemedi canım 1 sb limonlu yeşil çay içtim. Patatesli borekten 2 kere ısirdim o kadarcik
Sabah ola Hayır ola herkesin tartida yüzü gülsün inşallah.

Gene cıma geldıııı

Merhaba ben 2.takıma dün girdim üye az diye oraya yolladılar ama kendi motivasypnumda düştü sanki kimse olmayınca orada sizin takıma geçebilirmiyim

Kızzzzzzz okadar gidip destek oldum az motive edeyim kızları diye bir gün uğramayınca kızlarda mı dağıldı Şaka bir yana ama umarım sende kesin kararını verir o takımda hedefine ulaşırsın

Hastalara geçmiş olsun, oglunuzun doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı kocaman bir ömür nasip etsin.

Sağ olasın canım benimki oğlan değil kız ama olsun
Hiç beklemiyordu çok sevindi o an
Rabbim tüm evlatlarımıza hayırlı insanlarla güzel sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah ...Aminnn

Aylarca mi off ne yaparım o kadar sürerse, gerçekten çok canım acıyor. Çocuğum küçük peşinde zor yürüyorum, kimsede yok yanımda ailem uzakta.
Kendiliğinden mi geçti sonra

Canım ben kurcalarken o sis yeri delmisim iltihabı temizledim yani önce kara merhem diye bi krem sürmüştük böyle rengi kahverengi iltihabı temizliyor o. Sonra tirnagin uzamasini bekledim uzadikca gecti canım bide dayanabilirsen tirnagin ete deyen kısmını törpüle. Ama tek çözüm uzatmak

Benimkilerde artiriyormus henüz cesaret edip kullanmadim zatrn gözüm doymuyor

Aman canım senin kızda erkek Fatma zaten farketmiyor
Ben unuttum supriz doğumgününü. Nasıl mutlu oldumu? De kiz bundan da mutlu olmazsan seneye 5yildizli otelin havuz başında sen yapta biz eğlenelim diye

Özellikleri çok etkilyeci ama herkes kullanabilir mi yada adet dönemlerinde kullanilabilirmi ben regl olunca çok sisiyorum 2 3 kilo fazla çıkıyorum.
Bilemiyorum canim bir arastir istersen. Ben 1 haftadir kullaniyorum simdilik bir sıkıntı olmadı.

Dünkü menüm
Kalkınca 500ml su 2tane ceviz
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
60gr beyaz peynir
4 cherry domates
2 minik salatalık
Dereotu

Öğlen
4 tane inegöl köfte
Bol salata
Ayran

Ara 1 bardak ayran

Akşam
Kabak yemeği

2yk yoğurt ile zerdeçal zencefil ve tarçınlı kür
4.7lt su
2 büyük kupa yeşil Çay
1 sade Türk kahvesi

Ip atlamaya çalıştım dün hep bir yerlerie dolandı doğru düzgün atlayamadım bisiklete bindim sizin ağrıdı bende hulohop çevirip plates ve jumping jacks yaptım. Toplam 30dk fancynancy canım

Selamıın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnn

Yine cuma ve yine benim diyetisyen kontrolüm var Gerçi bu hafta aksilik aksilik üzerine olduğu için pek parlak bir sonuç alacağımı düşünmüyorum ( belki yağdan gitmiştir diye ümit ediyorum )
Evdeki tartıya göre şükür artıları göndermişim ama vere vere de 100 gr vermiş gibi görünüyorum Neyse hiç yoktan iyidir diyorum yapacak bir şey yok ( gerçi tartıyada artık pek güvenemiyorum ama onu baz aldığım için doğru kabul etmem gerekiyor )

Aman canım senin kızda erkek Fatma zaten farketmiyor
Ben unuttum supriz doğumgününü. Nasıl mutlu oldumu? De kiz bundan da mutlu olmazsan seneye 5yildizli otelin havuz başında sen yapta biz eğlenelim diye

Sorma gerçi bende 16 yaşına kadar erkek Fatma gibiydim hatta çıkma teklif edenleri dövmeye kalkışıyordum sapıkmısınız siz lan daha çocuğuz biz diye
Bazen eşimle de aramızda konuşurken hep diyoruz aslında yüreği çok vicdanlı çok sevgi dolu ama sanırım birazda kendini korumak için herhalde dışarıya karşı sert duruyor Hee aile içinde yada arkadaşları arasında bambaşka biri gibi çoğu zaman ama o koruma mekanizması hep hazırda

Önümüzdeki yaş gününde artık evde herkesi toplayarak birşeyler yaparım malum 18 çok önemli gençler için hatta hep der ertesi gün gidip ehliyete yazılacağım diye artık Rabbim nasip kısmet ederse o gün hediyesi de o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…