- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.341
Canım kaptan ve yardımcılarına soralımMerhaba ben 2.takıma dün girdim üye az diye oraya yolladılar ama kendi motivasypnumda düştü sanki kimse olmayınca oradasizin takıma geçebilirmiyim
Havalardan galiba. Herkeste bir haller varMerhabalar arkadaşlar,
Birkaç gün evvel çok üzülmüştüm, çok moralim bozuktu. Dün akşam bir oturuşta bir sürü çiğ fındık yedim, şimdi de Nestle Lifita'yı sütsüz kıtır kıtır yiyorum. 7 kaşığı çoktan geçti miktarı. Bende dün akşam ve bugün yemek konusunda böyle değişik bir hal oluştu.
Sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum?
Hiç canım istemiyordu tatlı, fındık, vs
Moral bozukluğu beni acayip etkiledi.
Yaptığın spor tartıda yüzüne gülsün inşALLAHSoya sütüne kadar kaçaksız geldim. Onu da içmeyip direk akşam yemeğine geçeceğim. Bir ara öğün daha yapacağım sonra yarın ola hayrola :)
Bence yağa dönüşmeden müdahale ettim :) senin tarifte on numara bence.. teşekkürlerYaptığın spor tartıda yüzüne gülsün inşALLAH
Gene cıma geldıııı***5. Takım 541. Etap***
servey (67,9/)
moni (83,9/)
inatettimolacak (60/)
dennisgo (64,1/)
kaanin annesi (54,4/)
Dirilisci hatun (80,4/)
lydznp (81,9/)
5. Takım Ortalaması: %
bluedolphin (96,7/) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,5/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,1/) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (66,3/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.
Merhaba ben 2.takıma dün girdim üye az diye oraya yolladılar ama kendi motivasypnumda düştü sanki kimse olmayınca oradasizin takıma geçebilirmiyim
Hastalara geçmiş olsun, oglunuzun doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı kocaman bir ömür nasip etsin.
Aylarca mi off ne yaparım o kadar sürerse, gerçekten çok canım acıyor. Çocuğum küçük peşinde zor yürüyorum, kimsede yok yanımda ailem uzakta.
Kendiliğinden mi geçti sonra
Çok önemli kan değerlerine senelik baktirmak iyi oluyor. Kilo vermeni etkiliyor, halsiz düşüyorsun hatta insanın psikolojisi bile etkileniyor. Bende de hemoglobin değerleri düşük birde d vitamini. Ilac kullanıyorum. Onlarda iştahı artırıyor
Rica ederim canım. Beğendiğine sevindimBence yağa dönüşmeden müdahale ettim :) senin tarifte on numara bence.. teşekkürler
Evet canım. 1 cuma sendromu daha.Gene cıma geldıııı
Aman canım senin kızda erkek Fatma zaten farketmiyorKızzzzzzz okadar gidip destek oldum az motive edeyim kızları diye bir gün uğramayınca kızlarda mı dağıldıŞaka bir yana ama umarım sende kesin kararını verir o takımda hedefine ulaşırsın
Sağ olasın canımbenimki oğlan değil kız ama olsun
Hiç beklemiyordu çok sevindi o an
Rabbim tüm evlatlarımıza hayırlı insanlarla güzel sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah ...Aminnn
Gözümüz doymaz tabi. Her gördüğünden istiyorBenimkilerde artiriyormus henüz cesaret edip kullanmadim zatrn gözüm doymuyor
Bilemiyorum canim bir arastir istersen. Ben 1 haftadir kullaniyorum simdilik bir sıkıntı olmadı.Özellikleri çok etkilyeci ama herkes kullanabilir mi yada adet dönemlerinde kullanilabilirmi ben regl olunca çok sisiyorum 2 3 kilo fazla çıkıyorum.
Aman canım senin kızda erkek Fatma zaten farketmiyor
Ben unuttum supriz doğumgününü. Nasıl mutlu oldumu? De kiz bundan da mutlu olmazsan seneye 5yildizli otelin havuz başında sen yapta biz eğlenelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?