- Konu Sahibi Cherry Mom
- #26.221
ferihancım çok sevindim bitanem yaa ne hoş bir duygu değil mi...opuyorumnanaktan tebrik ederim canım demek çaba harcarsak oluyor... olabilitesi var yaniii
boşver aebenim bu takıma istediğin kadar sok burnunu diğerlerinde dikkat et biliyorsun benim başıma neler geldi daha önceben 3 yılda ancak kısalttım burnumu sende öğrenirsin
o.. bu değil de .... sen de dikkat et adı üstünde seninkide diyet ve uzun zamandır sürdürüyorsun illaki zararı vardır bir diyet hayat tarzımız olamaz.... opuyorumnanaktan
honeyim sabah senin mesajına yorum yapamadan elektriklerim kesildi cicim kusura bakma koşu bandı işine pek sevindim diyecektimopuyorumnanaktan valla honeyim sen beim evimi görsen minnacıkkonserve kutusu gibi ... ama yine de buldum ben yer yatağımın ayak ucuna koydum yine koydum yani gerekseydi salona koyardım zemuszemus
bir de hiç üzülme tabiki regl etkiliyor hem daha kaç gün oldu beslenmene dikkat ediyorsun hemen sabırsızlık etme cicim yaaaopuyorumnanaktan
teşekkürler ablacım gerçekten uğraşınca oluyor inşallah durmadan bu hızla devam eder ama ben bu kilo verimini karbonhidratı az alışımıza veriyorum ben zaten çok az yiyorum birde karbonhidrat almadığım için az aldığım için bu şekilde gidicek inşallah darısı isteyen herkezin başına ablacım ben yarın itibariyle 4 gün yokum giremeyeceğim topiğe çarşamba Allah izin verirse gelirim yarın misafirlerimiz geliyor sevgilim annesiyle birlikte bize geliyor onlara mis gibi yemekler tatlılar pastalar yapıcam bende yicem ama çok yemem az yerim inşallah haftaya cuma günü kilo almamış olurum vermesemde olur ama almamak şartıyla opuyorumnanaktan