- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.501
Sen diyet yapmıyorsun farkında mısın? 1 hafta güzel kilo verince cuma günü kaçamak yapmayı hakettiğini düşünüp kontrolü kaybediyorsun. Başarısızlık dediğin bu. Ama kendini kontrol etmeyi öğrenirsenDiyet yapmaktan değil sürekli başarısız olmaktan sıkıldım
Sen istanbuldami yaşıyorsun?@kaanin annesi istanbulda gezmelerde
Rezillik pacalardan akıyor, ayağımdan ötürü sandalet giydim hava da yağmurlu gibi
Selam kızlar ben geldim
Menümü yazmıştım zaten. Sporu yazayım,fancynancy 30 dakika ip atlama, 45 dakika Leslie 15 dakika kol çalıştım. 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım. Fena gaza geldim tutmayın beni.
yemek de yaptım,akşama arkadaşlarımız geldi onları bile ağırladım. biraz ev temizliği yaptım ama asıl yarın yapacağım.az önce oturdum. Yarın akşam maç var bizim ev kalabalık yine. Minik bir misafirimiz olacak pizza sipariş etti bana. Yarın ona patlıcanlı pizza diğerlerine kağıt kebabı planlıyorumbaşka birşey yapmadın demek ki bütün gün spor mu yaptın
Tabiki canım. Maksat birlikte zayıflamak. Takım olmamızın sebebi birilerini arkada bırakmak değil herkesi sürükleyip gitmek.
Ama sen böyle yazdım diye gevşeme. Geçerken hiç acımam
Evet menü gelmedi. Demek sabah öğlen akşam yürek var menüdeGeçebilirsem diyecektin heralde canım
Canım çorba yerine sebzeyi soteleyip 1 tabak yemen daha yok tutuyor ve bende daha besleyici. Bende bu akşam ıspanak yapacağım bakalım bana nasıl gelecekGünaydın kızlar;
Dün akşam ıspanak çorbası beni hiç tutmadı sanki gece açlıktan midem bulanıyordu 2 light peynir yuvarlandım ben de :) şu an kurt gibi açım. bugün yanına bir de salata ekleyeceğim ama şunu diyeyim bağırsaklara korkunç iyi geliyor. Zaten genel olarak sebzeler çok iyi ama bana kabaktan daha etkili geldi. Eğer perşembe detoks günüm olmasa direk çarşamba perşembe akşamı içerdim :)
Aleyküm selâm BanuSelamın aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
İnşallah hepimiz için bol eksilik ve kaçamaksız bir gün olur
Ben yine erkenden kalkıp kahve ve kahvaltı faslımı bitirdim hatta ara öğün bile yaptım
Öğleden sonrada eşimle Dükkana gideceğim ahşapla uğraşmak için ( aslında şirkette çalışıyor ama bu ek iş)
Evet menü gelmedi. Demek sabah öğlen akşam yürek var menüde
Canım bence arada fark yok ki, blendardan geçirirsen çorba geçirmezsen sebze yemeği oluyor :) zaten benimki püre kıvamında oluyor suyunu az koyuyorum her zaman. Ama içtiğim kase biraz küçüktü belki ondan az geldi ya da ıspanak daha çok içilmeli bilemedim.Canım çorba yerine sebzeyi soteleyip 1 tabak yemen daha yok tutuyor ve bende daha besleyici. Bende bu akşam ıspanak yapacağım bakalım bana nasıl gelecek
@ akşam hiç bir şey mi yemiyorsun, hafif mi yiyorsun? Spor da çok iyi ama aç karna yapmadın değil mi? Ne aç ne tok olmak lazım :)Valla çok useniyorum menü yazmaya zaten akşam öğün ü yok bende kaldırdım o bana fazla geliyor
İnşallah bugün paylaşırım.
Aksam spor yapmıştım tam yazarken uyuyakalmisimnasıl yorulduysam artık
1 saat yürüyüş 200 ip atlama 30 dk Lesliefancynancy
Benim sebze akşamları sınırsız. Psikolojik olarak yemeden doyuyorumCanım bence arada fark yok ki, blendardan geçirirsen çorba geçirmezsen sebze yemeği oluyor :) zaten benimki püre kıvamında oluyor suyunu az koyuyorum her zaman. Ama içtiğim kase biraz küçüktü belki ondan az geldi ya da ıspanak daha çok içilmeli bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?