Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah ikimizde tartida güzel rakamlar görürüz canım kimse Üzülmez şaka bi yana 78 i görürsen senin adına cok sevinirim

Insallah canım seni herzaman ornek aliyorum zaten masallah sana darısı hepimizin basina aminnn

Merhabalar morordek
Sabah aç karnına tartıldığımda tartıda 95,9 kg'ı gördüm. Geçen haftadan bu yana 0,8 kg vermişim. Çok mutlu oldum buna.
Selam ve sevgiler.

Ay yerim seni, o senin tatlılığın asıl

Sağ olasın şu anda ben sümüklü böcük modundayım hapşırıp duruyorum ama şükür salmadım kendimi dolanıyorum yatsam daha beter olurum biliyorum
Büyük kız inanılmaz sevindi o an gözleri doldu çünkü cidden hiç beklemiyordu tabi seneye özellikle güzel bir organizasyon yapmam lazım malum 18 Gerçi okadar insanı nasıl eve sığdıracağım bilmiyorum ( 2 görümce x 4 kişi, kv, Annem babam, kızkardeşim x 4 kişi, en yakın arkadaşlarından 2 kişi sanırım, benim yakın arkadaşım eşiyle eee bizde zaten 4 kişi etti mi 23 kişi ) neyse o güne bir çıkalım olmadı biraz erken kutlarız havalar sıcakken ve bahçemizde ağırlarız herkesi Hatta olmadı büyük kızın küçük kızla bir yaparız doğum günüsünü tabi kabul ederlerse

Kesinlikle çok zevkli olacak Maraton eminim Yolda nasılsa kaçamak riski sıfır su ve çay kahve hariç pek bir şey bulunmuyor gerçi Beşiktaşta bitişte genelde köfteciler sıralanmıştı en son gittiğimizde oturup bir gün köfte ekmek yemiştik ama yok bu sefer kesin yapmayız zaten Ayşeyle ikimiz niyetine girince olmuyor pat diye olursa belki
Artık nasip olursa bol bol resim paylaşırız nasılsa

Heee yaaa niyet vardı ama icraat yoktu o muzlu diye beğenip yemediğimiz pastanın aynısından bizim buradaki pastanede de gördükçe o günü hatırlayıp gülüyorum bir kaçamak bile yapmayı beceremedik diye

Inşallah canım az kaldı, geçtiğimiz cuma mezun olmakti hedefim ama ayaktan ötürü spor yapamadım.
Kızlar ip atlayabiliyorsaniz eğer çok iyi kilo verdiriyor ve inceltiyor. Ama atlayamayanda akşam yemeğini geç saate birakmasin yemekten 1.5 2 saat sonra tempolu yürüyüş yapın çok çok etkili oluyor.

İnşallah ikimizde tartida güzel rakamlar görürüz canım kimse Üzülmez şaka bi yana 78 i görürsen senin adına cok sevinirim
Tabiki canım. Maksat birlikte zayıflamak. Takım olmamızın sebebi birilerini arkada bırakmak değil herkesi sürükleyip gitmek.
Ama sen böyle yazdım diye gevşeme. Geçerken hiç acımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…