Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canimsiniz yaaa ben sizi cok seviyorum

Kaçamağı bile beceremedik
Benim olduğum yerde kaçamak haaa.... sağlıklı ise olabilir ama sağlıksız kaçamazlar için yanında tuvalet terliği ile geziyorum. Ayşe teyzenin ace'si gibi Ayşe teyzenin tuvalet terligi her daim çantamda

Aa... lutfen senin destegin pozitif enerjin hepinizi canlandırıyor

nilsub ideal kiloya ulaşana kadar senin yanına taşınsın bence. Terlik fena halde caydırıcı çünkü :)

nilsub ideal kiloya ulaşana kadar senin yanına taşınsın bence. Terlik fena halde caydırıcı çünkü :)
nilsub buraya ugrasa buradan fırlayacağım terliği ama... O şimdi kendini kötü hissediyor onun için sarıp sarmalanma zamanı dimi ortim Nilgün
Ben onunda başaracağına inanıyorum.

servey ile ip atlama yarışı yapalım diyorum. Günlük bildirim ve haftalık toplam sayıda kim kazanacak bakalım. Ben yarım saat atlayacak kondisyonu kazandığım için her gün için 2500 avans vereyim ona adil yarış olsun diyorum. Ne dersin servey haftaya ip atlayıp listeleri kasıp kavurmaya ne dersin?

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurtalı dereotlu naneli omlet, 10 zeytin, domates salata 2 dilim ekmek

Ara : domates detoksu

Öğlen ; 6 kaşık kırmızı biber ve mantar sote, 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Ara filitre kahve 3 hurma ( buradaki fındık fıstığı sabah zeytinle değiştirdim)

Akşam ; 1 dilim etimek, pırasa çorbası

Ara ; 1 sade activia

3 litre su
3 kupa Yeşilçay, 1 kupa papatya 1 kupa detoks çayı,2 fincan kahve

Spor ; yarım saat ip atlama kesin.. yanında 45 dakika Leslie, 30-45 dakika açık havada tempolu yürüyüş, 30 dakika kol sırt gibi şeyler var kafamda. Yapınca yazarım artık.

Hadi bakalım haftaya ben güzel bir yüzde ile mezun olurken sen güzel bir yüzde ile takıma dahil olacaksın muhtemelen.. güzel bir yarış olacak bizim için
İnşallah canım. Başarılar diliyorum her birimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…