- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #262.901
Günaydın canım,Gunaydinlar ayse pek erkencisin tatlim tansiyonun nasil oldu
Günaydın canım,Gunaydinlar ayse pek erkencisin tatlim tansiyonun nasil oldu
Doymadım yazmalara birde çifter çifter paylaşıyorumGünaydın canım,
Bugün evet biraz erkenciyim. Çünkü bugün ödem atıcı detoks yapacağım. Dün akşam Zeynep hanımın paylaşım günü böreklerini hazırlayınca kendi mamalarımı hazırlayamadım. Sabah erkenden kalkıp yemek sepetimi hazırladım.
Tansiyonum daha iyi. Ama halsizlik devam ediyor. Çok ödemim var. Düne nazaran daha iyi ama botlar hâlâ dar
Yeşil çay içmemek beni o yüzden üzüyor. Sanki bütün ödemi o atıyormuş gibi hissediyorum
Sen nasılsın? Sunumu toparladın mi? Elin kolun nasıl?
Günaydın. Alın kaptanım benim adıma.@inatettimolacak
@moni
@servey
@Dirilisci hatun
@bluedolphin
lydznp
Kizlar siz listedesiniz o yuzden sizden minimum 5 mesaj istiyorum
Haa listeye girmeye niyetli hatunlar sizi unuttum sanmayin
fancynancy
nilsub
0zlem
Sizlerden de en az 5 msj ve menu bekliyorum
Haa listeye girmeye niyetli degilseniz yeni uye alalim
Günaydın. Alın kaptanım benim adıma.
Tabiki gireceğim hiç merak etmeListe dışındakiler en kısa zamanda listeye dönüyorsunuz ben anlamam.nilsub Sana yılbaşına kadar süre listeye girdin girdin. Girmedin ben geliyorum yanına
Sunumu simdi susleyecegim fotolarla anlatacagim metin kismi butti rahatladimGünaydın canım,
Bugün evet biraz erkenciyim. Çünkü bugün ödem atıcı detoks yapacağım. Dün akşam Zeynep hanımın paylaşım günü böreklerini hazırlayınca kendi mamalarımı hazırlayamadım. Sabah erkenden kalkıp yemek sepetimi hazırladım.
Tansiyonum daha iyi. Ama halsizlik devam ediyor. Çok ödemim var. Düne nazaran daha iyi ama botlar hâlâ dar
Yeşil çay içmemek beni o yüzden üzüyor. Sanki bütün ödemi o atıyormuş gibi hissediyorum
Sen nasılsın? Sunumu toparladın mi? Elin kolun nasıl?
Listeye girmekten umidi mi kestinGünaydın. Alın kaptanım benim adıma.
Foruma yazmaya yazmaya unutmussun diyecegim tabi whatsup kadar hizli degilBu forum neden bu kadar yavaş kaptan.
Daha hızlı bir forum istiyoruz
Canim yogurt yesen en masumu oGünaydın arkadaşlar,
Bugünlerde diyet listemi uygulasam da akşam bir saatten sonra çok karnım acıkıyor. Tarçınlı su içiyorum, kivi yiyorum tok tutsun diye ama yine de geçmedi. Sizin bana önerileriniz nelerdir?
Tamam, öyle yapayım. Teşekkürler.Canim yogurt yesen en masumu o
Ne o Ferah herşeyden vaz mı geçtin
Listeye girmekten umidi mi kestin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?