- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.041
Cnm 5 msj i geceni yazmadimAşk olsun kaptan. Bizim bilanço nerede. Ben 8den sonra saymayı bıraktım mesajları
Cnm gecmis olsun haber verBenim kuzu hasta gene dün aksamdan beri acildeyim halen evime gidemedim ne zaman çıkacağımzda belli değil
Bir daha lavaş mı aslaaaLavaş bana hep daha masum gelirdi amalydznp yazmış 4 dilim ekmekmiş meğer :) Dikkatli tüketmek lazımmış
Umarım böbrek sonuçların da iyi çıkar kaptanım
Aklımda olsun monişim, çıktığımda alayım :)
Geçmiş olsun. Neyi var canım?Benim kuzu hasta gene dün aksamdan beri acildeyim halen evime gidemedim ne zaman çıkacağımzda belli değil
Biz sarkık görmedik bilemem artık. Ay Rica olsun o kadar cani n daha doğum yapa li 6ay oldu. Ebru şallı gibin dolanıyon ortalıktaGünaydın güzeller
Sopalayalım kaptanım
Var tabi, baya sarkık göbeğimmekik çekmem lazım da cok üşeniyorum
Bugün yoğunum demiştim değil mi, demiştim. Arada girmeye çalışırım yine de. Öptüm sizleri
Rica ederim.Tansiyonum iyi çok şükür arkadaşım. Teşekkür ederim.
Sen nasılsın, iyi misin? Sağlığın nasıl?
Kız diyet düşmanı ne oyle bir yere gitmiş. Oradaki lavaş hem büyük hemde beyaz undan kebapçı lavaşıdir.
Bu ara ben de yeşil çay içmeyeyim pek. Tansiyonu düşürürse iyi gelmez.Rica ederim.
Ben daha iyiyim daha da iyi olacağım inşALLAH. Dünkü detoks işe yarıyor. Iyi ödem atıyorum bakalım en azından sabit geleyim dersindeyim. Tansiyon düşünce dayandık tuzluya tabi yeşil çaydan da mahrum kaldım. Sabahları yine 1 fincan içiyorum ama korka korka
Merhabalydznp çiğim
Diyet Düşmanı Kebo'ya ilk defa gittim. Az evvel merak ettim, araştırdım da reklamını buldum internetten.
Sizlerle de paylaşayım istedim.
Eki Görüntüle 2065267
Sağol canım senin deBu ara ben de yeşil çay içmeyeyim pek. Tansiyonu düşürürse iyi gelmez.
Günün güzel geçsin. Sevgiler.
sağol canım teşekkür ederim hoşbuldukSağol canım. Sana da. Hoşgeldin bu arada
hoşbulduk canım yarışma kurallarını hatırlıyor gibiyim ama şimdi okucam. sanırım cuma günleri tartılıp yazıyorduk, birde bol paylaşım bekleniyordu. bu arada tanıştığıma memnun oldum.Hoşgeldin canım, daha önce yarıştıysan yarışma kurallarını biliyorsundur muhtemelen. Durumuna baktım 2014 yılında 56,7 kg ile izne ayrılmışsın. Yine de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşında ve evliyim. 6 aylık bir oğlum var.
İstediğin motivasyonu bulacaksındır takımımızda, tekrardan hoşgeldin :)
wendy sen ne yapıyorsun şimdi? Kuşhan, Karatay, Dukan?
Kolay gelsin arkadaşım. Çabuk bitsin inşallah.Günaydın 5.takımın fıstıkları
Temizliğe girişmem lazım bi dürtün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?