- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.021
Bir kutu çikolata yedim dönüşüm listelerine göre bu hafta aç kalmalıyım :) o nedenle kafamı kuma gömüp hiç birşey olmamış gibi devam edeceğim :))1 lavaş 4dilim ekmek yerine geçiyor. Dürümü açıp yemek ve yarın lavaş yemek daha doğru oluyor. Ama sıkıntı yok. Akşam varsa kh. Onu yemez dengelersin
Ay aklımadennisgo Denizciğim geldi. O yazardı bu değişimleri hep. Denizciğim öptüm canım seni
Yaa ogleyin randevu 1 de oldugu icin yumurta haslamistim sabahleyin evde unutmusum dis temizlettigim icin 12 ye kadar hic bisey yiyip icemeyecektim 12.20 gibi isten cikip dogruca hastaneye gittim ekmek arasi yada biskuvi de yemek istemeyince boyle oldu ama aksam bol salata ve balik yedim dengeledimÖğün atlama kaptaaaannn
İmam ve cemaat işi olmasın lütfen yani
Ohh miss yuruyunce insan iyi hissediyorKurstan sonra gölet parkına gidip 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi ne zamandır sırf yürüyüş yapmıyordum hava da harikaydı.
Markete uğrayıp eksiklerini alıp eve geldim.
Bende unutmazsam hergecisimde tchibo dan aliyorum gercekten cok guxelTchibo nun türk kahvesini denemeyenlere tavsiye ederim,taze çektirdim miss gibi koktu gelene kadar .yapayım da içeyim.
Bugunu unut uzun sure kacamak yapmazsan bisey olmaz gecti gitti bosver cnm bu arada acaip uykum geldi buaksam erkenden uyuyacam sanirimBugün menüm gayet iyiydi aslında.. ta ki eve bir çikolata kutusu sızana kadar. Kahveyle bir tane yerim derken o bir oldu bilmem kaç tane ve sonuç boş kutu şu an çöpte :)
Unonun buğday lavaşını iki dilim ekmek yerine verirdi diyetisyenim ilk diyete başladığımda..ancak tek şart vardı öğlen yemeğinde yemek :)TühLavaşı da çok sevmem aslında. Gittiğim yerde hep dürüm hazırlıyorlardı. Adı da "Diyet Düşmanı"
Yani kendim ettim, kendim buldum.
Bundan sonra lavaşın yarısına tavuk döneri koyup yiyeceğim. Bu çok iyi fikir.
Evet kaptanım yarın tekrarı olacak bir durum da yok zaten fakat pizza kaçamağı planlıyordum ondan oldum yapacak bir şey yok. Bu işin hakkı yarım saat ip atlamak da şimdi onu yapasım yok menü ile dengeleyeceğim artıkBugunu unut uzun sure kacamak yapmazsan bisey olmaz gecti gitti bosver cnm bu arada acaip uykum geldi buaksam erkenden uyuyacam sanirim
Sakın sacmalama. Biliyorsun ki bunun için aç kalman gerekmiyor. Öncelikle kaç gr çikolata olduğuna bakalım 30gr çikolata meyve yerine yediğini düşünelim 100gr olsa 3 günlük meyveyi tüketmişsin ama yediğin çikolatanın muhteviyatı da önemli. Sen bol su iç ve spor yap. Hatta bir detoks kürü yap 1 günlükBir kutu çikolata yedim dönüşüm listelerine göre bu hafta aç kalmalıyım :) o nedenle kafamı kuma gömüp hiç birşey olmamış gibi devam edeceğim :))
Bugün menüm gayet iyiydi aslında.. ta ki eve bir çikolata kutusu sızana kadar. Kahveyle bir tane yerim derken o bir oldu bilmem kaç tane ve sonuç boş kutu şu an çöpte :)
Kız diyet düşmanı ne oyle bir yere gitmiş. Oradaki lavaş hem büyük hemde beyaz undan kebapçı lavaşıdir.Unonun buğday lavaşını iki dilim ekmek yerine verirdi diyetisyenim ilk diyete başladığımda..ancak tek şart vardı öğlen yemeğinde yemek :)
Aşk olsun kaptan. Bizim bilanço nerede. Ben 8den sonra saymayı bıraktım mesajlarıGunaydinlar
Gunun bilancosu
inatettimolacak 0 msj
servey 1 msj
moni 4 msj
Dirilisci hatun dun icin izinliydi
Gunaydinlar
Gunun bilancosu
inatettimolacak 0 msj
servey 1 msj
moni 4 msj
Sopalayalım kaptanımGunaydinlar
Gunun bilancosu
inatettimolacak 0 msj
servey 1 msj
moni 4 msj
Var tabi, baya sarkık göbeğimmorordek sen zaten arada takıl bizimle pek işin yok. Olmadığını da dün ispat ettin. O göbek ne yaaa öyle bir göbek mi var Neyse maşallah sübhanallah diyelim nazara gelme
Unonun buğday lavaşı olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim çok iyi oldu. Teşekkürler.Unonun buğday lavaşını iki dilim ekmek yerine verirdi diyetisyenim ilk diyete başladığımda..ancak tek şart vardı öğlen yemeğinde yemek :)
Tansiyonum iyi çok şükür arkadaşım. Teşekkür ederim.Günaydın 5.takimin güzelleri. Hiiiiç ses soluk yok. Ortam gayet sakin.
0zlem ne zaman listedesin. Güya yarış yaptık önce kim girecek diye ben yarın 3.bildirimi yapacağım ardımdan gelen yok
Kuşhanımsıcılar siz ne alemdesiniz bakeemmm
@wendigo sen ne yapıyorsun şimdi? Kuşhan, Karatay, Dukan?
Taze mezunkaanin annesi de terketti buraları sanıyorum.
@bluedolphin nasıl oldun? Tansiyon ne durumda?
Dirilisci hatun Bu haftayı avans kabul et. Hasta olmasaydım sana sorardım ama... neyse hedeftesin ama süre sınırlamasını kaldırdım şimdilik
servey senide mezun edelim. Öyle 25 beden pantolan denemekle olmaz bu işler. 25 beden ne yaavvv. 34 beden mi olmak istiyorsun. Kadın dediğin biraz ele gelir.
morordek sen zaten arada takıl bizimle pek işin yok. Olmadığını da dün ispat ettin. O göbek ne yaaa öyle bir göbek mi var Neyse maşallah sübhanallah diyelim nazara gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?