Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

250 gr çikolata :) sadece gece ara öğünü kalmışken hem de. Üstelik çeşit çeşit bitterli var, karamel, fındık fıstık ne ararsan. Dursam iyi üstüne de fıstık 500 kalori.. sabah gelsin artılar. Bu sabah dengelemek için klasik kahvaltı yerine kefir +mango yedim. Öğlen sağlam yiyip akşam ıspanak çorbası planlıyorum. Böyle bir kaçamaktan sonra yapılacak en büyük hata aç bir gün geçirmek. Çünkü böyle yapınca akşam acıkıp yeni kaçamaklara yelken açıyorsun :)

ben kuralları okudum ve kabul ediyorum arkadaşlar....
bu sayfanın bana iyi geleceğini biliyorum daha öncede yaşamıştım. çünkü kendimi daha sorumlu hissediyorum büyük faydasınıda görüyorum. umarım bol paylaşımlı ve bol kilo vermeli bir yolculuk olur. teker teker hepinizi de tanımaya çalışıcam.

Günaydın hoşgeldin..
İrade süper.. devamlılığı kilo düşmanı :)

CANIM HOŞGELDİN BELKİ DE LİSTEYE GİRMENE GEREK KALMADAN SEN vereceksin kilolarını merak etme bu azim olduktan sonra
Sahnurum bu cuma için endıselıyım kaplumbaga kadar yavastım bu hafta
senin ayağın nasıl oldu indi mi şişi eğer inmediyse hiç zorlama doktora gittin mi?

CANIM HOŞGELDİN BELKİ DE LİSTEYE GİRMENE GEREK KALMADAN SEN vereceksin kilolarını merak etme bu azim olduktan sonra

senin ayağın nasıl oldu indi mi şişi eğer inmediyse hiç zorlama doktora gittin mi?
hoşbulduk canım....
bide listeye girme durumu vardı demi 2 hafta olsun bende şöyle hızlı bi giriş yaparım listeye keşke şöyle 2 aya bitirsemde yeni yıla kilosuz fit girebilsem
bu arada grup biraz sakin fazla kişi yok sanırım yada banamı öyle geldi

İşe güce başlayamadım haala,sitede boya bakım çalışması var iskeleler kuruldu perdeler kapalı haliyle,ev karanlık ruhum daraldı kendimi dışarıya atmam lazım.off yarın da cuma evde oturup dikkat etmem lazım yediklerine suyuma vs.

Hellooo aşıları yaptırdık beyefendiye, tam 4 adet aşı oldu yaa, öeh yani minicik bebek nasıl tepki verecek vücudu. Bana yapsalar benim bile feleğim şaşar. Şimdi de okuldayım, hoca ile görüştüm, bi daha görüşeceğim falan filan.

Biz sarkık görmedik bilemem artık. Ay Rica olsun o kadar cani n daha doğum yapa li 6ay oldu. Ebru şallı gibin dolanıyon ortalıkta
Ebru Şallı beni beğenmez ama neyse
Merhaba @lydznp çiğim
Diyet Düşmanı Kebo'ya ilk defa gittim. Az evvel merak ettim, araştırdım da reklamını buldum internetten.
Sizlerle de paylaşayım istedim.

Eki Görüntüle 2065267
Nuri Alço varmış baksana kaç kaç
hoşbulduk canım yarışma kurallarını hatırlıyor gibiyim ama şimdi okucam. sanırım cuma günleri tartılıp yazıyorduk, birde bol paylaşım bekleniyordu. bu arada tanıştığıma memnun oldum.
Evet canım aynen öyle cuma sabahları bildirim yapıyoruz ve bol paylaşım bekliyoruz. Takımımız aslında canlıdır ama biraz durulduk bu ara :) Gerekli motivasyonu bulacağından eminim :)

Kivi tok tutuyor. Onu yiyebilirsin.
Ya da 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 su bardağı süt ve 1 muz ile muzlu yulaf lapası yapabilirsin. Acayip tok tutuyor.

İşteyken onları bulmam biraz zor

eski üyesin ya sen, katılımın iyi olursa kaptanım daha erken de alabilir belki. zaten eksi yüzdeyle gireceksin ya, liste durumuna da bakılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…