Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım
hoşbulduk canım

sağol canım inşallah

İşteyken onları bulmam biraz zor

eski üyesin ya sen, katılımın iyi olursa kaptanım daha erken de alabilir belki. zaten eksi yüzdeyle gireceksin ya, liste durumuna da bakılmalı.
buna sevindim o zaman ben çünkü hemen listeye girmek istiyorum. yarışmak beni çok hırslandırıyor....

İnşALLAH:)

Günaydınlaaar

şimdilik kuşhanla yoluma devam ediyorum canım, dukan yapayım diyorum ama kan değerlerimi çok etkilemişti, korkuyorum ondan.
Dukan'ı sen seviyorsun ama doğru bir diyet değil canım yaa... Bence son birkaç kolon kaldığında yap onu. Şimdi daha sağlıklı beslenmeye çalış "KAÇAMAKSIZ" bırak yiyecekler kısa bir süre aklında dursun. Zamanı gelince yiyeceksin

Sen bu işin pir-i olsun canım

Tekrar hoşgeldin ben Ayşe 43 oldum artık ya... kız büyüdü ben hiç yaş almadim
17 yaşında oğlum 32 aylık kızım var. Özel sektörde köleyim

Kocaaaaman bi kase salata olabilir mesela şu an. o istek geçti şükür.

öğleyin barbunya varmış yemekte, onu yicem artık napim. protein diye öyle 6 kaşıkla falan duramıyorum, hata mı ki?
Nacizane olarak soyluyorum senin hatan ne biliyormusun?
Kısıtlı diyetler yapmak istiyorsun ve her istediğin an yiyecek birşey bulamıyorsun. Onun için hic diyet moduna giremiyorsun. Bunun için aç kalıyorsun ve gözün dönüyor. Bence zihnindeki kh kötü fikrini kır. Basit kh kötü. Ondan uzak duralım. Ama kompleks kh larıda tüketelim. Bugünkü barbunya bence çok doğru bir tercih olmuş. Birde yoğurt la ara öğün. Yaparsın mis gibi

dennisgo ayagım ıyılesınce halınustunde ve ayakkabı ıle atlayınca kacar adet ve kac gun yapmalıyım sence tekrar sısmemesı için
Sen önce dechatlon dan ayakkabı bak. O gelene kadar ayağın iyileşir. Senin o paylastigin ayakkabi günlük kullanım için degilmiydi?

Likralı ya ondan yoksa 34 olmak ıstemem zaten ama
Sıze SOZ VERIYORUM onun duğmelerı kapalı sekılde sıze foto atacagım YILBASINDAN ÖNCE hem de

yok tatlım sen gelmeden önceki gün bende kızlara fırça kayıyordum nerdesiniz diye bir ara o kadar çok konuşma oluyordu ki yetişemiyorduk durulduk şu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…