- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.081
hoşbulduk canımHoşgeldin canım
sağol canım inşallahHellooo aşıları yaptırdık beyefendiye, tam 4 adet aşı oldu yaa, öeh yani minicik bebek nasıl tepki verecek vücudu. Bana yapsalar benim bile feleğim şaşar. Şimdi de okuldayım, hoca ile görüştüm, bi daha görüşeceğim falan filan.
Ebru Şallı beni beğenmez ama neyse
Nuri Alço varmış baksana kaç kaç
Evet canım aynen öyle cuma sabahları bildirim yapıyoruz ve bol paylaşım bekliyoruz. Takımımız aslında canlıdır ama biraz durulduk bu ara :) Gerekli motivasyonu bulacağından eminim :)
buna sevindim o zaman ben çünkü hemen listeye girmek istiyorum. yarışmak beni çok hırslandırıyor....İşteyken onları bulmam biraz zor
eski üyesin ya sen, katılımın iyi olursa kaptanım daha erken de alabilir belki. zaten eksi yüzdeyle gireceksin ya, liste durumuna da bakılmalı.
Birak temizligi haftaya çok dışarı yürüyüş yapGünaydın 5.takımın fıstıkları
Temizliğe girişmem lazım bi dürtün
Bende ödemeleri atsam yeter diye bakıyorum. Bu hastalık ne kötü birşeyYarın sibel günüm ama çok dikkat etmeme rağmem tartıda güzel bir rakam göremiyorum bu da beni üzüyor
İnşALLAH:)günaydın kızlar.... bugün diyetime start verdim ve kendimi bişey yiyeceğim zaman sen daha önce bunları yedin tadınıda biliyosun istediğin kiloya ulaş tekrar yavaş yavaş yiyebiliceksin...bunları yememen seni öldürmücek gibi cümlelerle motive ediyorum. akşam mesela eşim baklava almış ve ben bi tane bile yemedim. sabah kalkınca bir adet yerim dedim ama sabah canım onuda istemedine güzel demi inşallah bu irademi hep kendimde bulurum...
Dukan'ı sen seviyorsun ama doğru bir diyet değil canım yaa... Bence son birkaç kolon kaldığında yap onu. Şimdi daha sağlıklı beslenmeye çalış "KAÇAMAKSIZ" bırak yiyecekler kısa bir süre aklında dursun. Zamanı gelince yiyeceksinGünaydınlaaar
şimdilik kuşhanla yoluma devam ediyorum canım, dukan yapayım diyorum ama kan değerlerimi çok etkilemişti, korkuyorum ondan.
Sen bu işin pir-i olsun canım250 gr çikolata :) sadece gece ara öğünü kalmışken hem de. Üstelik çeşit çeşit bitterli var, karamel, fındık fıstık ne ararsan. Dursam iyi üstüne de fıstık 500 kalori.. sabah gelsin artılar. Bu sabah dengelemek için klasik kahvaltı yerine kefir +mango yedim. Öğlen sağlam yiyip akşam ıspanak çorbası planlıyorum. Böyle bir kaçamaktan sonra yapılacak en büyük hata aç bir gün geçirmek. Çünkü böyle yapınca akşam acıkıp yeni kaçamaklara yelken açıyorsun :)
Pirinc patlağı ye. Abur cubur. Light tatlılar var ondan ye. Ülke kötülerinden mi yemem gerekiyorcanım bi abur cubur istiyo anlatamam, tarçın çayı içiyorum bastırsın diye
Ne veriyim abime ( elim göbeğimde daire çizerken havaya bakıyorum )
Tekrar hoşgeldin ben Ayşe 43 oldum artık ya... kız büyüdü ben hiç yaş almadimben kuralları okudum ve kabul ediyorum arkadaşlar....
bu sayfanın bana iyi geleceğini biliyorum daha öncede yaşamıştım. çünkü kendimi daha sorumlu hissediyorum büyük faydasınıda görüyorum. umarım bol paylaşımlı ve bol kilo vermeli bir yolculuk olur. teker teker hepinizi de tanımaya çalışıcam.
Sen hani dr.a gidecektin?Ayaklar hala şiş yaaaaaa
Nacizane olarak soyluyorum senin hatan ne biliyormusun?Kocaaaaman bi kase salata olabilir mesela şu an. o istek geçti şükür.
öğleyin barbunya varmış yemekte, onu yicem artık napim. protein diye öyle 6 kaşıkla falan duramıyorum, hata mı ki?
Bugun cok az da olsa daha ıyıyımSen hani dr.a gidecektin?
Sen önce dechatlon dan ayakkabı bak. O gelene kadar ayağın iyileşir. Senin o paylastigin ayakkabi günlük kullanım için degilmiydi?dennisgo ayagım ıyılesınce halınustunde ve ayakkabı ıle atlayınca kacar adet ve kac gun yapmalıyım sence tekrar sısmemesı için
Likralı ya ondan yoksa 34 olmak ıstemem zaten amaGünaydın 5.takimin güzelleri. Hiiiiç ses soluk yok. Ortam gayet sakin.
0zlem ne zaman listedesin. Güya yarış yaptık önce kim girecek diye ben yarın 3.bildirimi yapacağım ardımdan gelen yok
Kuşhanımsıcılar siz ne alemdesiniz bakeemmm
@wendigo sen ne yapıyorsun şimdi? Kuşhan, Karatay, Dukan?
Taze mezun @kaanin annesi de terketti buraları sanıyorum.
@bluedolphin nasıl oldun? Tansiyon ne durumda?
@Dirilisci hatun Bu haftayı avans kabul et. Hasta olmasaydım sana sorardım ama... neyse hedeftesin ama süre sınırlamasını kaldırdım şimdilik
servey senide mezun edelim. Öyle 25 beden pantolan denemekle olmaz bu işler. 25 beden ne yaavvv. 34 beden mi olmak istiyorsun. Kadın dediğin biraz ele gelir.
@morordek sen zaten arada takıl bizimle pek işin yok. Olmadığını da dün ispat ettin. O göbek ne yaaaöyle bir göbek mi var Neyse maşallah sübhanallah diyelim nazara gelme
Yıkadım onu evde gıyıyorum artık dısarı için baska ayakkabılarım varSen önce dechatlon dan ayakkabı bak. O gelene kadar ayağın iyileşir. Senin o paylastigin ayakkabi günlük kullanım için degilmiydi?
Decatlon için lınk atmıştınız ama bakmadım hıçSen önce dechatlon dan ayakkabı bak. O gelene kadar ayağın iyileşir. Senin o paylastigin ayakkabi günlük kullanım için degilmiydi?
yok tatlım sen gelmeden önceki gün bende kızlara fırça kayıyordum nerdesiniz diye bir ara o kadar çok konuşma oluyordu ki yetişemiyorduk durulduk şu arahoşbulduk canım....
bide listeye girme durumu vardı demi 2 hafta olsun bende şöyle hızlı bi giriş yaparım listeye keşke şöyle 2 aya bitirsemde yeni yıla kilosuz fit girebilsem
bu arada grup biraz sakin fazla kişi yok sanırım yada banamı öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?