Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 543. Etap***

servey (67,4/)
moni (81,7/)
inatettimolacak (59,6/)
Dirilisci hatun (79/)

lydznp (80,2/)
bluedolphin (95,4/)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (62,3/61,8/0,5/%0,80) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (64,6/63,6/1/%1,55) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.

vay vay vayyyy ben ne yapmışım öyle hiçte masum bi gün değilmiş çok üzüldüm. o zaman simit olayını bitiriyorum. ekmek yesem 1 dilim o daha iyiymiş. hamsi tava da malesef kızartmaydı annem yapmış ben böyle gidersem anca kilomu korurum vermek ne kelime neyse teşekkür ederim caanım bilgilendirdiğin için

Kocaaaaman bi kase salata olabilir mesela şu an. o istek geçti şükür.

öğleyin barbunya varmış yemekte, onu yicem artık napim. protein diye öyle 6 kaşıkla falan duramıyorum, hata mı ki?
Yani bana diyetisyen derdi ki gidip pizza tüketeceğinde iki kaşık fazla ye birşey olmaz :)
dennisgo ayagım ıyılesınce halınustunde ve ayakkabı ıle atlayınca kacar adet ve kac gun yapmalıyım sence tekrar sısmemesı için
500 ile başla bence canım. Bir iki gün talip et sorun yoksa arttırırsın. Ayakkabı ile atlayacağın için bence şişmeyecektir ama yine de görmek lazım
sen ne zaman istersen zaman o dur bence. Dışarıdan birilerinin fikrini söylemesi belki güzeldir ama baskı nedir hiç anlamam. Ben küçükken başımı sevip “ah yavrum sen tek çocuk musun” deyip anneme de “ yap bir kardeş böyle olmaz tek başına” diyen aile, arkadaş çevresini hatırladım da.. bu ne şimdi? Çocuğa bir sorun varmış gibi alt beyne işlemeler falan.. kızdım kendi kendime bak geçmişteki o insanlara :)

Günaydın kızlar geçtimişte boğuldum. Bitsin kahvaltı edip ip atlayacağım sahalara dönme vakti. Dün yine kaçak vardı ama akşam yapıp yarım saat ip atlayınca aklım başıma gelmiltiş bence :)

Merhabalar,
Günaydın morordek ,
Annemlerde misafirdim dün gece. Sabah onların tartısında tartıldığımda 95 kg 'ı gördüm.

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl? Umarım bir an önce toparlar.

Tsk ederim canım öyle olmuş heralde hoşgeldin bu arada

Ah moni cim bazen biz biz olmaktan çıkıyoruz ama bence bizim yolumuz belli kararımız kesin. O nedenle arada kaçamak olsa da omlar hayatın tuzu biberi bence :)

Ben de babanın ağzına sağlıkmış demek istiyorum. Nurlar içinde yatsın. Bence de ıspanaklı börekte sorun yok, zaten kendimize yasak koymadığımızda ölçülü yemeyi de öğreniyoruz, malum cazip olan yasaklar :) ama bizim hareketsiz yaşamımız büyük sorun. Modern yaşamda favorimiz ıspanak çorbası.

Oh be bitti. Peki ben ne yapıyorum taze mezun? Kötü bir hafta geçirdim bol kaçamaklı ve az sporlu ancak kendimi bunun için hırpalamamayı çoktan öğrendim. Kendimce zor olduğunu düşündüğüm bir gündemi yaşıyorum ve arkasına saklanıp durmadan kaçamak yapıyorum. Tabiki bu doğru bir yöntem değil. Buradan çıkış yolunun formulü yine kişinin kendisindedir. Ben de bugün için başladım. Sabah klasik kahvaltı ve kahve ile. İp atlar duş alır mis gibi dersime kaçarım. Şimdilik plan bu. Ancak biliyorsunuz günün ilk saatleri sorun olmaz kaçamak genelde daha ileriki zamanlardadır. Onları da ilerleyen saatlerde yazarım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…