Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla süper vermişsiniz canı gönülden tebrik ederim. ama hani ben yeni geldimya şöyle kısaca neler yaptığınızdan bahsetseniz. birde ip atlamak göğüsleri sarkıtıyormu ??? ay çok heyecanlandım şimdi hadi biraz bahsedin

Ama lütfen 15gündür dokuluyorum ı ise hergun 1000 1500 ip atlıyor. Haketti. Ama bu bir başarı değil çünkü onun karşısında rakip yoktu. Sen şimdiden sonra gör
Tamam bu hafta tüm paramı sana yatırıyorum. Hastalıktan çıkıyorsun ve biraz geride kaldın bu azimle sen bu hafta fırıtına gibi esersin.

Tamam bu hafta tüm paramı sana yatırıyorum. Hastalıktan çıkıyorsun ve biraz geride kaldın bu azimle sen bu hafta fırıtına gibi esersin.
InşALLAH canım yaa... geçen 2 hafta gerçekten çok berbattı. 9a5 tansiyon mu olur?
Ama bu hafta sana ben kazandiracagim. Belki Dirilisci hatun u geçemem ama yüzde yarışında geçeceğim. Buda yeni meydan okumam olsun diriliş sana

Ben zaten 3-4 haftadır ip atlıyorum bir fark olduğunu söyleyemem. Öte yandan iç bacak göbek ve hatta kollarda bile toparlanma sağlıyor. Geçen hafta ekstra 4 gün detoksum vardı. Normal zamanlarda ise metabolizma hızım 1600 civarı buna uygun bir diyetim vardı. Fakat tsh değerim düştü troid hastasıyım şu an mevcut diyet ile bile kilo veririm muhtemelen. Haftada 3 gün minimum spor hep oldu hayatımda geçen hafta 7 gün. Her gün ip atladım yarım saat çarşamba 1 saat ve 1-1,5 saat yürüyüp bazen de 45 dakika Leslie yaptım. Hepsi üst üste gelince sonuç güzel oldu. Sen de menü paylaşıyorsan üstünden konuşuruz zaten ..

Tabiki şu an fark açıldı ama aranızdaki yüzde yarışı gayet eğlenceli olacak. İpleri alın ve başlayın zıplamaya..kazanan ipi çok atlayan olacak bence :)

Yenilen pehlivan güreşe doymazmis diyorum

o zaman bende bu akşamdan itibaren başlıyorum ip atlamaya mutlaka faydasını görürüm. bi aralar zaten atlıyodum ama şu göğüs olayını duyunca bırakmıştım. çokta zevklidir aslında severim ip atlamayı.
lesliyede yarın itibariyle tekrar dönüş yapıcam. teekkür ederim verdiğin bilgiler için...

***5. Takım 543. Etap***

servey (67,4/) sabit
moni (81,7/81,2/0,5/%0,61)
inatettimolacak (59,6/) 1. kez bildirim yapmadı
Dirilisci hatun (79/77,6/1,4/%1,77)
lydznp (80,2/) sabit
bluedolphin (95,4/95/0,4/%0,42)

5. Takım Ortalaması: %0,467

prensesss016 (62,3/61,8/0,5/%0,80) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (64,6/63,6/1/%1,55) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı.

ellerine sağlık tatlım kolay gelsin

Canım sıkı bir sutyen giyersen hiçbirşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…