Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Likralı ya ondan yoksa 34 olmak ıstemem zaten ama
Sıze SOZ VERIYORUM onun duğmelerı kapalı sekılde sıze foto atacagım YILBASINDAN ÖNCE hem de
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Onan en çok istediğim şeylerden biri senin mezuniyetini görmek sonra nilsub fancynancy 0zlem ve @wendigo nun listeye girdiğini görmek.

40 yaşında 2. kere anne oldum. Bence peşpeşe iyi. Şimdi 2 farklı insanlar. Otelleri farklı herşeyi farklı. Benim şartlarım pes peşe yapmaya uygun değildi. Olsaydı 2-3 yaş ara ile 3.yü bile yapabilirdim

Aman ne giciksiniz yaa... derdinize bak

Bir ara servey günlük liste ile ne kadar güzel dengelemişti kendini. Ben de senin bu düşündüğün şeyi yapıyorum. Listeye bakıyorum bana uygun değil. Ya 1 ton balığı alıyorum yanına yemekhaneden bol salata yada salatanın yanına hindi füme 1 paket. 1 küçük ton balığı susuz 50-55gr hindi füme 1 pakette 60gr. 2şer tane bile yenebilir. Evden taşımaya üşenirsen. Sana benim listeyi göndereyim mi? Kilolarimiz farklı ama....

Bu durumda leslie candır, jessica heyecandır. Ben heyecan severim ama leslie de kötüleyemem

Çok geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin

Otelleri derken ne demek istedin anlamadım?
Otelde mi yaşıyor çocuklar

İyi akşamlar kızlar
Bugün takıldım eşimin peşine kemerburgaz göktürke gittik,orada bayimiz var.yemeği diyete uygun yedim,bayimize gittiğimizde eşim pelitin önüne parketti arabada bekliyordum ,gerisini anlatmama gerek yok sanırımbu hafta çok dikkat ettim çorbayla geçti öğünlerim ama tartıda güzel sonuç göremeyince moralim bozuktu bahane olduya tartım bozuk ya da kilom hala direniyoryarın sibel de öğreneceğim artık neymiş

Cnm misafir isi kotu olmus yaa neyse atlatmissindir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…